עבור לתוכן

Laptop for CS studies and daily usage

Featured Replies

פורסם

Hello all ,

I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos .

I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP)

I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems.

what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused)

my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .

my specifications are more or less :

7200RPM 500GB Hard disk

i5 CPU

4GB memory

I would really appreciate the help . I've seen some resembling threads but they weren't answered :(

(feel free to answer in Hebrew )

Thanks,

L4ma11

פורסם
  • מחבר

חברה

הדעה שלכם מאוד חשובה לי אז תעזרו בבקשה

בינתיים אני מתלבטת ביו ה DELL INPIRON N5010 לבין Studio 1558 . אבל שמעתי שהסטודיו קורס ומתחמם הרבה ? מישו יודע ?

פורסם

יש מספר דגמים גדול מאוד לניידים אלו.

נשמח אם תעתיק לפה לינק שייתן לנו מעט שמץ על הדגם שאתה מעוניין בו.

פורסם

ההבדלים בניהם :

DELL Studio 1558 I5-430M IN-RD33-4046

מסך FULL HD 1920*1080

כרטיס גרפי מוחלש יותר HD4570

HDD במהירות 7200

2 כניסות USB

סוללת 9 תאים

אחריות 3 שנים בבית הלקוח

Inspiron N5010 IN-RD09-4241

מסך HD Ready 1366*768

קשיח במהירות 5400

כרטיס גרפי HD5470

חיבור e-SATA

HDMI

3 usb

סוללת 6 תאים

אחריות 3 שנים יצרן\שירות מעבדה

פורסם

יש אפשרות להזמין מחו"ל?

האם אתה מוכן לוותר על כרטיס גרפי, ולקבל חיי סוללה עדיפים?

עד כמה חשוב לך הדברים הבאים (תן ציון 1-10, כש-10 זה מאוד חשוב)

- משקל

- עבודה בשמש ישירה / פלורנסטים

- כניסת HDMI

- מסך גדול

מניסיון שלי, מחשבי 15.6 גדולים וכבדים - וזה סיוט לסחוב אותם ללימודים.

פורסם

יש משו הזוי במפרטים

ה1558 קל יותר מה5010?

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להזמין מחו"ל?

האם אתה מוכן לוותר על כרטיס גרפי, ולקבל חיי סוללה עדיפים?

עד כמה חשוב לך הדברים הבאים (תן ציון 1-10, כש-10 זה מאוד חשוב)

- משקל

- עבודה בשמש ישירה / פלורנסטים

- כניסת HDMI

- מסך גדול

מניסיון שלי, מחשבי 15.6 גדולים וכבדים - וזה סיוט לסחוב אותם ללימודים.

בקשר להזמנה מחו"ל אני מכירה מישהי שנמצאת עכשיו בארה"ב אז אולי אוכל לסדר משהו , ואם כבר אז מה דעתכם על זה :

http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?whse=BC&topnav=&prodid=11531700&ec=BC-EC877-CatHome&pos=14〈=en-US

יש מימברשיפ

בקשר לכרטיס הגרפי עד כמה ההבדל משמעותי ? אני לא אשתמש בזה למשחקים . מקסימום פוטושופ .

משקל : 7

עבודה בשמש ישירה / פלורנסטים : 8

כניסת HDMI 3

מסך גדול : חשבתי שמסך יותר גדול יהיה יותר נוח לקריאה פשוט . אבל אם יש דגמים של 14 נראה לי בסדר אבל 13.3 קטן מדי . אני חושבת שאלך לבדוק פיזית מה עדיף .

מצטערת על הבלבולי מוח ותודה מראש

פורסם

מצטער על הפניה בלשון זכר בהודעה הקודמת, לא שמתי לב שאני פונה לבחורה.

לשאלתך, המחשב בקישור שנתת יקר מאוד יחסית לכל מחשב בעל מפרט מקביל בגלל סיבה אחת - כונן blueray.

ולשלם על משהו כזה קרוב ל-300 דולר נוספים נראה לי באמת טיפשי.

שמתי לך שאת בודקת רק מחשבי 15.6 אינצ' ואני ממליץ לך בחום ללכת לראות מחשבים בחנות ולנסות לקרוא בהם מסמך.

ושוב, רק מהניסיון שלי על ניידים אני אספר, שעבדתי על נייד 12.2 אינצ' ואני יכול להגיד שאין בזה בעיה לדעתי.

היום יש לי נייד 14.1 אינצ' ואני חושב שהוא אפילו גדול מדי. ככה שלדעתי הגודל האידאלי הוא 13.3 אינצ'.

הכי טוב בשבילך זה לבדוק מה הגודל האידאלי עבורך, והכי חשוב להבין שאם את הולכת לקחת את המחשב ללימודים המשקל הוא גורם שהכי חשוב להתייחס אליו (ופה מחשבי 15.6 נהיה בעייתיים).

נ.ב.

לפוטושופ לא צריך כרטיס גרפי מיוחד. ה-4500 של אינטל יספיק

פורסם
  • מחבר

מצטער על הפניה בלשון זכר בהודעה הקודמת, לא שמתי לב שאני פונה לבחורה.

לשאלתך, המחשב בקישור שנתת יקר מאוד יחסית לכל מחשב בעל מפרט מקביל בגלל סיבה אחת - כונן blueray.

ולשלם על משהו כזה קרוב ל-300 דולר נוספים נראה לי באמת טיפשי.

שמתי לך שאת בודקת רק מחשבי 15.6 אינצ' ואני ממליץ לך בחום ללכת לראות מחשבים בחנות ולנסות לקרוא בהם מסמך.

ושוב, רק מהניסיון שלי על ניידים אני אספר, שעבדתי על נייד 12.2 אינצ' ואני יכול להגיד שאין בזה בעיה לדעתי.

היום יש לי נייד 14.1 אינצ' ואני חושב שהוא אפילו גדול מדי. ככה שלדעתי הגודל האידאלי הוא 13.3 אינצ'.

הכי טוב בשבילך זה לבדוק מה הגודל האידאלי עבורך, והכי חשוב להבין שאם את הולכת לקחת את המחשב ללימודים המשקל הוא גורם שהכי חשוב להתייחס אליו (ופה מחשבי 15.6 נהיה בעייתיים).

נ.ב.

לפוטושופ לא צריך כרטיס גרפי מיוחד. ה-4500 של אינטל יספיק

איפה מצאת את אותם נתונים בלי הבלו ראי בפחות ?

פורסם
  • מחבר

240 דולר פחות. וגם בלי מס מקומי בארה"ב - כי זה מ-ebay (אז הסכום הסופי הוא אפילו מעל 350 דולר הפרש)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200510910214&rvr_id=129764838507&crlp=1_263602_263622&UA=WXF%3F&GUID=a8a08be61270a02668869446ffa1d451&itemid=200510910214&ff4=263602_263622

well unfortunately eBay is not really an option for me .

anyway . i thnik ill be lookin for smaller screen sizes now and then i'll check according to that .

(sorry for the English . i jsut type it faster )

thanks for your help. didnt know buying a laptop would be this time consuming :(

פורסם

מצד שני לא קונים מחשב נייד כל שבוע, אז שווה להשקיע זמן כדי לקבל את המחשב הכי מתאים

אני מכיר יותר מדי חברים באוניברסיטה שכבר מעדיפים להשאיר את המחשב בדירה כי הוא כבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים