עבור לתוכן

חיפוש ספק אינטרנט ל 12MB HOT המלצות והצעות..?!!

Featured Replies

פורסם

מעניין שבארה"ב או באירופה אתה משלם 20 דולר לחודש ואתה מקבל את ה20 מגה שלך מובטח מפה ועד הודעה חדשה.

ארצות הברית ואירופה לא תלויות בכבלים אופטיים חיצונים כמו הMED1 . אנחנו כן,אין פה שום דבר מעניין .

• תגובות 37
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם בארה"ב יש בעיות, בחלק מהמקומות אין תשתית טובה ומוגבלים למהירויות נמוכות וברוב המקרים גם לא מקבלים אתכל רוחב הפס. שלא לדבר על זה שבחלק לא קטן מאירופה וארה"ב משלמים יותר בהתאם לניצול רוחב הפס (חבילות הבסיס כוללות רוחב של 1G ולפעמים אפילו פחות, מי שעובר את זה משלם בהתאם לשימוש שלו).

פורסם

מעניין שבארה"ב או באירופה אתה משלם 20 דולר לחודש ואתה מקבל את ה20 מגה שלך מובטח מפה ועד הודעה חדשה.

כמו שכבר ציינו, שם אין תלות בכבל תת ימי בודד שמייקר מאוד את התעבורה.

אבל,

החלטתי לעשות בדיקה כמה עולה שם אינטרנט.

נכנסתי לאתר AT&T ובחרתי סתם זיפ קוד שלא נמצא במקום מרכזי כמו ניויורק, יצא שהכנסתי 78343 שנמצא בטקסס

מצורף קובץ עם מחירי האינטרנט שם. (ולמי שלא יודע לקרוא, 19.95 דולר לחיבור עם 6 מגה הורדה ו768 קילו העלאה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

מחיר מצויין, זה כולל תשתית וללא הגבלת תעבורה כמו פה.

שם אתה מקבל אינטרנט איכותי.

פורסם

זה כולל תשתית כמו שמוכרת בארץ, אבל מחייב קיום קו טלפון של AT&T בעלות מינימלית של 15 דולר לחודש.

וזה כולל הגבלת תעבורה חודשית של 150 ג'יגה לחודש (לחבילה הגדולה) או 20 ג'יגה לחודש (לחבילה הקטנה)

פורסם

כאחד שחשוב לו איכות קו, פינגים וקבלת מהירות מקסימלית 150 ג'יגה זה דיי והותר בהחלט, אפילו יותר מידי.

טוב AT&T זו אחת החברות הגדולות בארה"ב וכמובן שהיא הכי יקרה בגלל השם, תגיד לי, כמה חברות שמספקות שירותי אינטרנט יש בארה"ב?

אתה יכול גם למצוא 20 מגה ב20 דולר באיכות טובה מאוד ללא חיוב בקו טלפון תאמין לי,

לישראל יש פוטנציאל לספק פינגים של 60 לאירופה פשוט הספקיות בכוונה מעלות לנו את הפינגים ל120, פי שתיים!.

בארה"ב אתה תקבל לאירופה פינג של 50 - 40 בכל חבילה רגילה ללא שום בעיה.

פורסם

כאחד שחשוב לו איכות קו, פינגים וקבלת מהירות מקסימלית 150 ג'יגה זה דיי והותר בהחלט, אפילו יותר מידי.

טוב AT&T זו אחת החברות הגדולות בארה"ב וכמובן שהיא הכי יקרה בגלל השם, תגיד לי, כמה חברות שמספקות שירותי אינטרנט יש בארה"ב?

אתה יכול גם למצוא 20 מגה ב20 דולר באיכות טובה מאוד ללא חיוב בקו טלפון תאמין לי,

לישראל יש פוטנציאל לספק פינגים של 60 לאירופה פשוט הספקיות בכוונה מעלות לנו את הפינגים ל120, פי שתיים!.

בארה"ב אתה תקבל לאירופה פינג של 50 - 40 בכל חבילה רגילה ללא שום בעיה.

Wow.

פורסם

רק במדינת היהודים עוקצים אותך ומרמים

לפעמים אני חושב שאנחנו המצאנו את כל הקומבינות שיש בעולם חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים