עבור לתוכן

חיפוש ספק אינטרנט ל 12MB HOT המלצות והצעות..?!!

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מתרחק מבב"ל במקומך, בזמן האחרון יש לי רק תלונות לגבי החיבור שלי - מהירות הורדה מזעזעת, אי אפשר לצפות כמו שצריך בסרטונים ביוטיוב [בלי להזכיר HD].

• תגובות 37
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נטויזן UFI 12MB -

Pinging station.sony.com [199.108.0.133] with 32 bytes of data:

Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=217ms TTL=102

Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=233ms TTL=102

Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=225ms TTL=102

Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=217ms TTL=102

Ping statistics for 199.108.0.133:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 217ms, Maximum = 233ms, Average = 223ms

פורסם

לגבי פינגים - אני מניח שזה חשוב, אבל פחות חשוב מהעבודה שנטויזן מגבילים בטירוף וטורנטים לא זזים........ כשאני מתחבר ליוזר בבזק בינלאומי זה פשוט טס.

אני הייתי מתרחק מבב"ל במקומך, בזמן האחרון יש לי רק תלונות לגבי החיבור שלי - מהירות הורדה מזעזעת, אי אפשר לצפות כמו שצריך בסרטונים ביוטיוב [בלי להזכיר HD].

יש סיכוי ששני הדברים שציינתם קשורים אחת לשני. בזק בינלאומי כנראה הכי מהירים בtorrent אבל זה בא על חשבון הvideo streaming (כמו youtube ).כשהעדיפות של אנשים היא שהtorrent יעבוד על מקסימום מקבלים מצב גרוע לכל מי שלא משתמש בtorrent שצריך רוחב פס...

בנתיים אני לא הייתי ממליץ על בזק בינלאומי למרות שאני לקוח יחסית מרוצה שלהם (HD לא הכי מעניין אותי). אני גם שמתי לב שבyoutube המצב שם מאוד גרוע למרות (אולי בגלל) שאני משלם על גיימר. :nixweiss: אני בטוח שכל הספקיות עושות מניפולציות לרוחב הפס (אין להם פשוט ברירה) ובגלל שהכל סודי צריך ללכת לפי מה ש"עובד טוב" ואם אפשר בלי התחיבות זה עוד יותר טוב. ההבדלים במחיר לא חשובים כמו ההבדלים באיכות.

פורסם

בזק בינלאומי גם ב-torrent כבר מזמן על הפנים.

למקסימום אני מגיע רק בין 1:00-10:00 לערך ובכל שאר שעות היממה מרגישים הגבלה חזקה מאוד על המהירויות, עד כדי 1/10 מהמקסימום.

לפני כחצי שנה הייתי מוריד כמעט כל היום על המקסימום או קרוב אליו :'(

פורסם

אצלי מטורנט ליץ' זה מוריד על מקס' כמעט כול הזמן :jump:

פורסם

המצב כשעשיתי את ההשוואה היה כך:

נטויזן - הפעלת התוכנה, התחלת הורדה אחרי כ-5 דק', הורדה במהירות של 5-20 K

בזק - הפעלת התוכנה, התחלת הורדה מיידית, הורדה במהירות של כ-300-600 K

בוצע על אותו טורנט, בהפרש של דקה בערך....

פורסם

הבדיקה על טורנט בודד לא אומרת דבר.

פורסם

בזק בינלאומי גם ב-torrent כבר מזמן על הפנים.

למקסימום אני מגיע רק בין 1:00-10:00 לערך ובכל שאר שעות היממה מרגישים הגבלה חזקה מאוד על המהירויות, עד כדי 1/10 מהמקסימום.

לפני כחצי שנה הייתי מוריד כמעט כל היום על המקסימום או קרוב אליו :'(

הם כנראה לא מגבילים מספיק או לא מגבילים בכלל. יש סיכוי שמה שאתה רואה אחרי "שעות השפל" זה עומס ולא הגבלה. להוריד torrent על מקסימום בכל שעות היממה זה לא בקשה הגיונית מהספק שירות . אין לו את רוחב הפס בשביל שכולם יורידו על מקסימום ובשעות העומס האנשים שמשתמשים בtorrent מפריעים לכל יתר הגולשים. כשספק שירות שם הגבלות רוחב פס הוא עושה את זה כדי להגן על אנשים מעצמם. כי צרכני האינטרנט לא מבדילים כלכך בין שימושים שלהם ברשת ואיזה שירותים מפריעים ל"שכנים" . זה כמו שכולם יודעים שלא פותחים ברז בזמן שמישהו מתקלח . באינטרנט כולם פותחים את הברז בזמן שהגיימרים במקלחת.

פורסם
:xyxthumbs: חזק, אהבתי את הדוגמא שלך !
פורסם

ההקבלה שלך לא מדוייקת.

אינטרנט זה לא משהו שאתה משתמש בו מדי פעם כמו מים ואחר כך מפסיק את הזרם (לרחוץ את הידיים, שירותים, מקלחת) אלא כיוון שאנחנו בעידן ה-Always On הוא יותר דומה למוצר שמחובר כל העת לחשמל (כמו מחשב/בסיס טלפון אלחוטי שדולקים נונסטופ). נכון שניתן להשתמש בו יותר או פחות, אבל בסך הכל (בגלל עדכונים שוטפים של הווינדוס/אנטיוירוס/תוכנות שיתוף) כל מחשב משתמש בו במידה מסויימת כל העת.

המצב שאתה מציג הוא אבסורדי - לדוגמה למה שאני אצטרך לכבות את המחשב שלי כדי שהשכן יוכל להפעיל את שלו? הרי שנינו משלמים אותו מחיר גלובלי עבור שירות ללא הגבלה.

מי שעבורו גלישה באינטרנט היא בסך הכל קריאת אימיילים/גלישה באתרי חדשות/פורומים/פייסבוק ממש לא צריך את המגה וחצי ובוודאי שלא צריך חבילות כמו 3MB/5MB ומעלה (הוא יכול להסתדר מצויין גם עם 0.5MB לצורך העניין וכמעט ולא ירגיש הבדל במהירות העלייה של הדפים).

צרכני אינטרנט קצת יותר כבדים, שרוצים באמת לנצל את האפשרויות הגלומות באינטרנט המהיר (צפייה בוידאו באיכות HD ב-YT ביצוע שיחות וידאו, העלאה והורדה של קבצים גדולים, גיבוי אונליין של קבצים ואירוח משחקים) מן הסתם יבחר בחבילות מהירות יותר וישלמו בהתאם.

עצם העובדה שבחרתי במהירות גבוהה, בהנחה ולא עשיתי זאת רק בגלל שאני ישראל (ששמע ששכנו גולש על 8MB וחייב לשדרג ל-12MB רק כדי להגיד שיש לו יותר) אלא בגלל שאני לקוח שבאמת מתכוון לנצל את השירות ששילמת עליו - הספק צריך לנקוט בצעדים שיאפשרו לי לנצל לפחות ברוב היממה את מלוא המהירות, גם אם זה במחיר של שכירת רוחב פס נוסף מ-MED 1 ומבחינתי גם אם זה יעלה לי קצת יותר ממה שזה עולה עכשיו (העיקר שתהיה לי מהירות מינימום מובטחת והספק לא "יתקע לי מקלות בגלגלים").

אם ספק לא יכול לעמוד בהורדה של X לקוחות במהירות 1250kb/s במשך 10 שעות ביממה אז שמראש לא יציע חבילה כזו/יתמחר אותה בהתאם אך יתחייב לספק מינימום מסויים :kopfpatsch:

פורסם

abnatan, יפה אמרת, אז קבל את המציאות:

הספק לא עומד במהירות של 12 מגה במשך 24 שעות ביממה, הוא מוכר לך חבילה אשר מבטיחה מהירות זו ובמחיר מלא ולמרות זאת אין שום גורם שמפקח עליו ומעיר לו על הבזיון הזה, למשל משרד התקשורת.

פורסם

abnatan, יפה אמרת, אז קבל את המציאות:

הספק לא עומד במהירות של 12 מגה במשך 24 שעות ביממה, הוא מוכר לך חבילה אשר מבטיחה מהירות זו ובמחיר מלא ולמרות זאת אין שום גורם שמפקח עליו ומעיר לו על הבזיון הזה, למשל משרד התקשורת.

המחיר המלא חבילת 12mbps מובטח לחו"ל הוא בערך 2400$ לחודש ;) . הם מבטיחים לך רק עד מהירות X אין שום סיכוי שב200 שקל לחודש תקבל 100% זה פשוט בלתי אפשרי - אין להם מספיק רוחב פס לכולם והם מסבסדים אותו בזה שהם מחלקים אותו בין האנשים ומתמודדים עם עומס בכל מני דרכים.

פורסם

niseg - מאיפה הנתונים שאתה מביא, שקו במהירות 12Mbps עולה כ"כ הרבה כסף.

יש לך מקור? אשמח לאתר לקרוא קצת, מתוך סקרנות.

פורסם

niseg - מאיפה הנתונים שאתה מביא, שקו במהירות 12Mbps עולה כ"כ הרבה כסף.

יש לך מקור? אשמח לאתר לקרוא קצת, מתוך סקרנות.

http://it.themarker.com/tmit/article/11256

חלק מהבעיה היא מצוקת רוחב הפס הבינלאומי שיש לספקיות כיום: "הן קונות קיבולת של 10 ג'יגה במחיר של 22 מיליון דולר בחוזים ארוכי טווח"

אני מנחש שהמחיר הוא לשנה :nixweiss:

פורסם

מעניין שבארה"ב או באירופה אתה משלם 20 דולר לחודש ואתה מקבל את ה20 מגה שלך מובטח מפה ועד הודעה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים