עבור לתוכן

מדוע יש רעש חזק של כמו חשמל סטטי מהכרטיס שלי?

Featured Replies

פורסם

היי

שמתי לב שבזמן האחרון בזמן מישחקים כבדים בלבד, יש מין רעש מוזר מקבלים של כרטיס המסך שלי, אולי כי החלפתי ספק כח שיש לו אפשרות לחבר 6 פינים + 2 פינים שחורים נוספים, בספק הקודם שלי חיברתי ל2 מוליקסים נוספים בננוסף לכבל 6 פינים, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מתח מספיק.

הרצתי 3DMARK06 קיבלתי ניקוד כרגיל 12230 .

רוני

פורסם

בפעם ה99

אני חושב שגם לך הסברתי פעם פעמיים, מדובר בדבר נורמאלי לחלוטין.

פורסם

בעיקרון בצבע שחור כל כרטיס שהיה לי, 9600GT, 9800GT וHD5850 הפיק רעש סטטי חלש. (לדוגמא, במסך הטעינה של CRYSIS)

הבעיה מתחילה כאשר מדובר ברעש חזק מאוד (בסגנון רעשן חלש), שמופק כאשר יש פעילות כלשהי במחשב (כמו הזזת העכבר בשולחן העבודה ובכלל במשחקים כמו CS:S)

אם אתה יכול לשמוע רעש חזק מכרטיס המסך כאשר אתה גורר את העכבר על תפריט ההתחלה בשולחן העבודה יש לך בעייה בכרטיס\לוח האם.

לדוגמא, ב9600GT SLI שלי כרטיס אחד היה תקין וכרטיס אחר התחיל להפיק רעשים סטטים חזקים, והוא הוחלף תחת אחריות.

הייתי בודק מה מקור הרעש (לוח אם\ספק כוח\כרטיס מסך) ומממש אחריות (כי נוידייה הודתה בבעייה הזאת, אם אני לא טועה היא נובעת ממיצבי המתח באותם כרטיסים (או הטרנזיסטורים, אני לא בטוח).

היא גם ידועה בכל העולם וניתן לקרוא עליה בגוגל עם אנשים שחווים את אותה בעייה.

בהצלחה! :)

פורסם
  • מחבר

היי

לא, אין ךי רעש ברגע שאני מזיז עכבר, רק בזמן מישחק כבד.

פורסם

That seems possible.

The noise started only when you changed the PSU?

if yes, i would try to connect the card to a diffrent PSU if availible, if not, i would plug the 2 4 pin molex to 6 pin that you got with the card to the psu to see if it makes any diffrence, and finally i would take the computer to a check where you bought it (if it still under warrenty)

פורסם

הכרטיס תקין לגמרי זה לא משנה באיזה מצב.

פורסם

הכרטיס תקין לגמרי זה לא משנה באיזה מצב.

I'm opposing your idea.

It's possible that the card was damaged during the power supply switch, or just got old so one of the power units on it making a buzzing noise.

I know that its true because i also had the same problme, like lots of people, and the warrenty was applied on this subject.

פורסם
  • מחבר

היי

אני ינסה היום לחבר את חיבור המתח לכרטיס בדיוק כמו שהיה בספק הקודם (חיבור של 2 מולקסים +6 הפינים) בספק הזה יש יציאה של 6 פינים + 2 פינים עם כבל שחור , ניראה לי מתח מינוס , סה"כ זה נותן חיבור של 8 פינים , יכול להיות שהחיבור החדש הזיק לכרטיס?

פורסם

כמעט לכל כרטיסי המסך יש את הבעיה הזאת.

מספיק לגגל gpu coil noise כדי לראות כמה זה נפוץ.

הבעיה נובעת מרטט של הסלילים על הכרטיס ולפעמים הם רוטטים בתדר שהאוזן שומעת.

אחד הפתרונות לבעיה זה לצבוע את כל הכרטיס בלקה לציפורנים, לי אישית זה לא מספיק מפריע כדי לבצע פירואטים דרסטיים כל כך :)

פורסם
  • מחבר

היי

מה שמוזר הוא שזה קרה חזק יותר ממתי שחיברתי ספק אחר (HUNTKEY V_ POWER 550W)יכול להיות שהוא לא מספיק חזק?

פורסם

חשוב שוב לציין כמו ש dj-ElectriC כבר אמר, שזה תקין לגמרי ואין לך מה לדאוג.

מאוד הגיוני שהחלפת ספק תשנה מעט את תדר הרטט של הסלילים וזה ישמע חזק יותר.

אם ביצועי הכרטיס אותו דבר, אין לך מה לדאוג.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי

החלפתי לספק כח Seasonic S12 -2 Bronze 620W , פשוט קשה להאמין , הרעשים ממש ניחלשו יותר,לא שומעים את הרעש הסטטי המציק יותר, יש לו גם אפשרות לחיבור 8 פינים ישירות , ועוד המון חיבורים , עכשיו אני מבין כמה זה חשוב ספק טוב.

רוני

פורסם

היי

החלפתי לספק כח Seasonic S12 -2 Bronze 620W , פשוט קשה להאמין , הרעשים ממש ניחלשו יותר,לא שומעים את הרעש הסטטי המציק יותר, יש לו גם אפשרות לחיבור 8 פינים ישירות , ועוד המון חיבורים , עכשיו אני מבין כמה זה חשוב ספק טוב.

רוני

וואלה אז הספק שלי לא טוב?

רוני כמו שאתה יודע לי ולך יש אותו כרטיס ממש אותו אחד וגם לי יש תרעש הזה אפילו לא במשחק ממש כבד,הספק שלי הוא corsiar 550wtt מה הוא לא איכותי?

ואצלי זה מחובר עם 6 פינים + עוד 2 שמיתחברים לכרטיס

פורסם
  • מחבר

היי

כן , יכול להיות שהוא חלש לכרטיס מסך , תיקח סיסוניק 620W,

פורסם

היי

כן , יכול להיות שהוא חלש לכרטיס מסך , תיקח סיסוניק 620W,

רגע עכשיו איך חיברתה תכרטיס? מה מחובר לכרטיס?

ואין מצב שה corsiar 550wtt לא מספיק,הוא מסוגל להחזיק 5850 בלי בעיה,יכול להיות שדגם ה BRONZA הוא איזה דגם שקט או משהוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים