פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים הייאני עובר להוט במהירות 12 מגה ויש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT160N.האם הוא יעבוד טוב ב UFI או שצריך להחליף?תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים מחבר אז באילו נתבים לא יהיו בעיות?אגב האם נכון שהמהירות יורדת בשעות מסוימות?עברתי להוט כי בזק לא יכולים לספק לי מהירות של יותר מ 4 מגה ואני מקווה שלא אצטער על כך שעברתי כי יש התחייבות של שנה.
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אף אחד פה לא יכול להגיד לך בטוח יעבוד או לאהרי הנתב כבר אצלך זה לא שאתה רוצה לקנות אותו ושואלכשתיתחבר תראה אם עובד או לא
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים נראה לי שלא יעבודיש מספר מצומצם של חברות שעובדות עם UFITP LINK, אדימקס ועוד מישהולינקסיס לא ברשימה, אפשר לנסות קושחה צד ג' אולי יעבוד.
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אני עם נתב לינקסיס WRT54G2 עם חיבור UFI 12 MB, כאשר החייגן מוגדר על L2TP, לא נתקלתי בבעיות.כדאי לך לנסות את הנתב שלך לפני שתרכוש אחר...
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים Usagi יש לי חבילה זהה גם אני ב- 014 + הוט עם הראוטר הזה.ברגע שעברתי לחיבור חייגן (בשל מסלול גיימר) התחילו הניתוקים לפעמים מס' פעמים ביום.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר שאלתי תומך בנטוויז'ן שאמר לי שהחיבור לכבלים הוא ללא חייגן והנתב שלי אמור להיות טוב.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים Usagi יש לי חבילה זהה גם אני ב- 014 + הוט עם הראוטר הזה.ברגע שעברתי לחיבור חייגן (בשל מסלול גיימר) התחילו הניתוקים לפעמים מס' פעמים ביום.שלום לך, גם לי יש מסלול גיימר של 014.וניתוקים יש מידי פעם רחוקות מאוד - וזה קורה בעיקר אם יש תקלה מצד הוט או 014
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים שלום לך, גם לי יש מסלול גיימר של 014.וניתוקים יש מידי פעם רחוקות מאוד - וזה קורה בעיקר אם יש תקלה מצד הוט או 014 אני לא מדבר על ניתוים אלו. אני מדבר על ניתוק של הראוטר בלבד !!! אני נכנס לקונסול של הראוטר וצריך לעשות CONNECT או פשוט להוציא מהחשמל ולהחזיר.ה- LYNKSIS גם בשיחה עם היבואן איננה תומך בחיבור חייגן + כבלים. (אם אין חייגן אז אין בעיה- מניסיון) כעת אני מנסה למצוא ראוטר שיתים למסלול שלי שעם חייגן (כי אני במסלול גיימר שמחייב זאת).
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אני לא מדבר על ניתוים אלו. אני מדבר על ניתוק של הראוטר בלבד !!! אני נכנס לקונסול של הראוטר וצריך לעשות CONNECT או פשוט להוציא מהחשמל ולהחזיר.ה- LYNKSIS גם בשיחה עם היבואן איננה תומך בחיבור חייגן + כבלים. (אם אין חייגן אז אין בעיה- מניסיון) כעת אני מנסה למצוא ראוטר שיתים למסלול שלי שעם חייגן (כי אני במסלול גיימר שמחייב זאת).מה שאתה מתאר קורה לי לעיתים רחוקות,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.