עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 20" עם פאנל IPS

Featured Replies

פורסם

חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש.

בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע.

כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20.

השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף.

כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה.

השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?

פורסם

תסתכל על המסך Samsung F2080. זה לא IPS אלא C-PVA, שגם עדיף מTN

Review

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אבל זה חורג מהתקציב שלי (1000 ש"ח).

אם הוא עולה כמו מסך 22-23 זו כבר נראית לי השקעה לא כדאית.

ראיתי באתר של DELL את הדגם UltraSharp 2007FPV

http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/lcd20_59231/pd.aspx?refid=lcd20_59231&s=dhs&cs=ildhs1

אבל אני לא מצליח למצוא אותו באף מקום, האם מישהו מכיר אותו?

פורסם

לא נותרו כל כך מסכי 19-20" עם פאנל איכותי בשוק. האפשרויות היחידות הן לקנות מיד שנייה או, כמו שכבר ראית לבד, הבודדים שכן נותרו (שגם זמינותם לעיתים קרובות מוטלת בספק) יקרים יחסית וחורגים מהתקציב שלך.

אין פה יותר מדי אפשרויות. או שקונים מסך 19-20" עם פאנל TN או שקונים מסך כמו ה-Dell 2209WA שלדעתי הוא הבחירה הכי טובה. בעניין הגודל, זאת כנראה רתיעה התחלתית, בסוף היא ככל הנראה תתרגל ואף תהנה משטח העבודה הגדול יותר בעבודה עם מסמכים.

באופן כללי, אני אישית לא הייתי מתפשר על סוג הפאנל ועל ארגונומיה מלאה.

פורסם

חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש.

בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע.

כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20.

השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף.

כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה.

השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?

יש לי את המסך המהולל VIEWSONIC VP930B... שבזמנו - לפני כ-3 שנים היה המסך הכי מומלץ לקנייה.

אומנם כרגע הוא תקול - כנראה דרושה החלפת ספק כוח - כך שאם תרצה לקנות אותו לאחר שאני אבדוק מה בדיוק הבעיה איתו וכמה יעלה לתקן אז בכייף. [ המסך נראה כמו חדש, בלי שריטות בלי שום נזקים - פשוט פתאום אתמול בדיוק הנורה של הPOWER הפסיקה לדלוק והמסך לא נדלק]

( אני קניתי כבר 2209WA)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים