עבור לתוכן

מחשב עולה/לא עולה אחרי הגדרות ב BIOS. החלפתי כבר רכיבים

Featured Replies

פורסם

מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6.

המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף.

ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה.

החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצלחתי, אין מה לעשות עם המחשב.

פורסם

איזה ערכים אתה צריך להגדיר ידנית ב-BIOS בכל פעם? בעקרון יכול להיות שבב BIOS תקול שלא שומר את הערכים כמו שצריך.

הגדרת ידנית את התדר, מתח ותזמונים של הזיכרונות?

אולי ניתוק הכונן בחיבור SATA שוב גרם לאיבוד ההגדרות ב-BIOS?

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז ושמתי על שקית אנטי סטטית. כרגע מנסה להתקין XP, אבל יכול להיות שגם הדיסק הקשיח או הכונן תקליטורים דפוק. אני מנסה עכשיו לראות מי מהם כי הוא מגיע לשגיאה באמצע ההעתקה.

פורסם
  • מחבר

על השקית מחוץ למחשב הכל עובד נפלא. כונן ה DVD היה דפוק, אבל יש כונן CD שעובד מצויין. ההתקנה הסתיימה בהצלחה, והוא אפילו התקין עדכונים וכל מיני דברים. אני ממשיך לשחק איתו בשביל לראות מה לא עובד. בינתיים הרכיבים שלא החזרתי הם הכרטיס מסך והספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים