עבור לתוכן

שאלה על שדרוג מערכת מבוססת LGA775 לתמיכה ב-DX11

Featured Replies

פורסם

אם אני עם מעבד E6600 ב-2.8GHZ, ואני רוצה להינות מכרטיס תומך DX11 כמו נגיד ה-GTX460 (היורש ל-8800GT, וכרגע יש לי 8800GT מומהר), האם ההשקעה שווה את צוואר הבקבוק העצום שיווצר לי? כמה אחוזים בערך אני אנצל מהכרטיס? ומה עם המגבלה ל-PCI-E X16 במקום X32?

לפני שתגידו "עזוב אותך צווארי בקבוק תקנה לוח אם, מעבד, זכרונות, קירורים, ספק וכרטיס-מסך חדשים" תזכרו לרגע שלא אתם משלמים את זה אלא אני, ואין לי מספיק כסף להשקיע אפילו בספק חדש (לצד הכרטיס). לכן גם חשוב לי לדעת שאם אני קונה כרטיס חדש, אז ה-TR2 470W שלי יחזיק אותו. כמו כן, אם ה-HR-03GT עם מאוורר של TT יכול להתלבש על הכרטיס זה יהיה נהדר.

בהתחשב בנסיבות הללו - איזה כרטיס מומלץ לקנות, אם בכלל?

פורסם

הספק הזה זבל ולא הייתי שם בו משהו יותר צורך מHD5770 בלחץ.

תמיכה בDX11? גם כרטיסי המסך החזקים ביותר נופלים לברכיים בטסלציה כבדה. לכן באמת שאין מה להשקיע מעבר.

הקפיצה מ8800GT לא שווה קניה של כרטיס חדש.

הכל עניין של תקציב.

אגב אין שום אפשרות למתוח עוד את המעבד? (לאיזור ה3.2GHZ)

פורסם
  • מחבר

סביר מאוד להניח שכן, אבל לא על הלוח הנוכחי. אולי גם צריך להעלות מתח בשביל זה (בשביל 3 אני לא חושב) אבל עם הספק הנוכחי אני מת מפחד לעשות דבר כזה.

פורסם

ואתה רוצה לשדרג כרטיס מסך?

אין מה לעשות :nixweiss: פה קבור הכלב.

אתה רוצה מערכת גיימינג, אבל אתה רוצה אותה עם מעבד פשוט (נסלח) ספק מאוד פשוט (לא נסלח).

בשביל משהו כמו GTX460 צריך ספק טוב וזהו, תעגל את המעבד ל3GHZ (עדיף 3.2 ואתה מסודר)

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שעד שאני אגיע לצבא זה יספיק לי.

אני לא רואה סיבה להשקיע אלף שקלים בספק ולוח רק בשביל עוד 0.4GHZ.

בינתיים, יש יתרון משמעותי בגראפיקה ל-DX11?

פורסם

lga 775. עוד חיי ובועט (תושבת, היא.. אבל שיהיה ;D).

אם תמהיר את המעבד לפחות לכיוון ה3.2 לא כמעט ולא תראה שום צוואר בקבוק. ובקשר לPCI-E 1.0 לעומת 2, אז הכרטיסים עדיין לא יכולים לנצל את כל רוחב הפס של ה16. אפילו ה5970 בקושי יסבול (פחות מ10%) מאפיק איטי יותר.

מה שכן, לדעתי שווה לך לקנות מרובע משומש ולהמהיר אותו לכיוון ה3.4 לפחות. זה יתן לך מרווח נשימה לשנה שנתיים הקרובות ללא שום בעייה.

פורסם

בלי קשר להשקיע בLGA775 זה כבר לא הכי חכם. עדיף מקסימום ספק+ כרטיס וזה הכל.

ייתאון משמעותי לDX11? על פניו DX11 זה דבר מדהים וקפיצה טכנולוגית אדירה מ10 אבל נכון להיום הייתרונות של DX11 עדיין לא בולטים במשחקים שלכאורה תומכים בDX11 כמו BFBC2.

אגלב כן, משהו כמו GTX460 יחד עם ספק מתאים יעלה לך 1300 שקלים. (SSET500)

פורסם

לאו דווקא שהמעבד ידרוש הרבה יותר מתח ב- OC למשהו כמו 3.2GHZ.

תתנסה, תמיד יש לך את האפשרות להחזיר את הגדרות הביוס לברירת המחדל.

לצורך העניין, אני המהרתי E8400 ב- 20% והורדתי במתח דיי משמעותית.

פורסם
  • מחבר

זה כבר משהו שאטפל בו בפורום OC.

תודה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים