עבור לתוכן

E2200 במהירות 1200 לפי CPUZ.

Featured Replies

פורסם

Jim Steele, למרות שלמען האמת לאור הצורה בה אתה מתנהל אינך שווה התייחסות, אני מגיב פה בכל זאת ולו רק למען כאלה שאולי יגיעו בעתיד לדיון הזה עם בעיה דומה וזאת במטרה להבהיר מספר עניינים.

1. אף אחד לא טעה מכיוון שכל המעבדים מהדורות החדשים (כבר מספר די גדול של שנים) מצוידים בפונקציות חסכון באנרגיה בעזרתן הם מורידים ומעלים מכפלה בהתאם לצורך (כלומר, במנוחה המכפלה ובעקבותיה התדר ירדו, במאמץ המכפלה ובעקבותיה התדר יעלו) כך שמצד אחד מתקבל חסכון באנרגיה (ופליטת חום) ומצד שני אין פגיעה בביצועים.

הרבה מאוד אנשים לא מודעים לכך (ואתה ביניהם מסתבר) ולכן הרבה פעמים עולה השאלה למה המעבד שלי עובד בתדר X ולא Y.

לכן הומלץ לך לבצע את הבדיקה הבסיסית ביותר שהיא לבדוק את המעבד במאמץ כדי לבדוק עם אכן המכפלה והתדר עולים בהתאם. בשלב זה אפילו נאמר לך, עוד לפני שביצעת את הבדיקה, שאם התדר לא עולה במאמץ תנסה לאפס BIOS וזאת במטרה להחזיר את הגדרת המכפלה/תדר בסיס/כל הגדרה אחרת הנוגעת לעניין לערך ברירת המחדל במטרה לפתור את הבעיה.

2. התברר שבמקרה שלך אכן מדובר במקרה פרטי בו הגדרת המכפלה ב-BIOS לא הייתה מוגדרת כפי שצריך. אף אחד לא יכול לנחש זאת מראש, אף אחד לא אמר לך שלא יכול להיות שזאת הבעיה, הרי הכווינו אותך לשם, אף אחד לא ניסה להטעות אותך והתייחסו אלייך בכבוד ולא כמו שאתה טוען כ"אוי נו באמת לך מכאן יה NOOB" שכמו כל המסקנות שהסקת במהלך הדיון היא פרשנות שלך לעובדות תוך התעלמות כמעט במופגן מתוכן הדברים שנכתבו.

בתגובה אתה בחרת לתקוף ולהשמיץ ובנוגע לזה יש לי כמה דברים להגיד לך:

אתה פועל במסגרת פורום ציבורי ועלייך להתנהג בהתאם. אם יש לך בעיה עם תשובה שלי או של כל אחד אחר אתה מוזמן להתייחס לנושא בצורה עניינית בגוף הדיון ואם יש לך בעיה ברמה האישית אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית. יחד עם זאת מה שאסור לך לעשות הוא להגיב לדבריו של משתמש בפורום בצורה מזלזלת ומתנשאת כמו הדרך בה בחרת להגיב, באופן שפוגע ומוריד את רמת השיח והדיון על גבי הפורום, ואינו קשור עניינית לנושא הדיון.

פורסם

בדיוק מה ששי אמר. ולנוכח העוינות של פותח הת'רד לצד העובדה שהבעיה נפתרה.. הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים