עבור לתוכן

לא מצליח להתקין דרייבר מעודכן ל330M

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA..

עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258..

אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת..

על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188..

מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...

פורסם

לי יש כרטיס GT130M של nVidia על מחשב של LG שנקנה לפני שמונה חודשים. LG שחררה דרייבר יחיד, 186 אם אני לא טועה.

מאז אני מנסה להתקין כל דרייבר חדש שnVidia משחררת וזה לא עובד טוב. הדרייבר הראשון (195) כלל לא עבד והוינדוס לא עלה. השניים הבאים בתור גם הם עשו בעיה - עם התקנתם לא היה ניתן לשנות את תאורת המסך באמצעות הכפתורים הייעודים - התאורה קבועה על 100%. היה ניתן לשחק עם התאורה בדרייבר או להשתמש בתוכנה חיצונית אבל זה לא נתן את אותו אפקט ולכן כל פעם חזרתי לדרייבר המקורי. תחילה חשבתי שבגלל שקניתי LG והתמיכה לא מי יודע מה למוצר אז נדפקתי. נראה כאילו גם החברות הנחשבות יותר - כגון Acer וגם Asus כבדקתי לא ממש מעדכנות דרייברים למוצר. אבל יכול להיות שבגלל שהמחשב שלך עוד חדש אז אתה צריך לחכות קצת והם ישחררו. נסה ליצור קשר עם Acer, אני דיי בטוח שתהיה להם תשובה בשבילך.

אני אנסה את הדרייבר החדש ואעדכן איך הוא השפיע על המחשב שלי - למרות שאני דיי בטוח שהתוצאה תהיה זהה למה שקרה עם שני הקודמים.

פורסם
  • מחבר

זהו שכבר עשיתי את זה דרך האתר הזה.. והוא זיהה לי את הכרטיס והתקין אבל אחרכך הכרטיס לא היה פונקציונאלי.. :P

פורסם

WINUPADATE לא מעדכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים