עבור לתוכן

מאיפה ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100?

Featured Replies

פורסם

נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100.

מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100?

אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .

פורסם

יש בקילומבו/DJ SHOP. חפש אותם בגוגל.

אממה - עולה 70 ש"ח. מוגזם לחלוטין לפי דעתי.

אני פשוט הלכתי לאיזו חנות מוזיקה קטנה וקניתי אוזניות ג'נריות בעלות ספיקרים בגודל דומה ב30 ש"ח. האוזניות גם הגיעו עם זוג ספוגיות נוסף. מבחינתי זה פיתרון מאוד דומה אם לא זהה, וזול בהרבה.

ששאלתי את המוכר בקילומבו למה לעזאזל זוג ספוגיות פשוט עולה 70 ש"ח(אני ציפיתי למשהו בין 10-20) הוא אמר "אה... זה סנהייזר. הם יקרים בארץ." ואז ראיתי גם שהם מוכרים את האוזניות עצמן באיזה 600 שקל, כאשר בחו"ל הם עולות סביבות ה50 דולר...

בקיצור - ממליץ לך לנהוג כמוני. לך לאיזו חנות מוזיקה(משוה בסגנון של צליל ודומיהן) - קנה אוזניות ג'נריות עם ספיקרים בגודל דומה לPX 100, תוריד את הספוגיות מהן ושים בPX 100. גם חסכת כסף וגם הרווחת אוזניות חירום(שזה דבר חשוב - קשה לדעת עד כמה חשוב עד שלא חייבים אותן).

פורסם

גם אני נתקלתי באותה הבעיה בסופו של דבר קניתי באיביי פאדים של senn hd414 (הפאדים הכי משומשים למודים בערך שיש) - הם מתאימים והם יותר גדולים ועבים

והאוניה יותר נוחה ככה - הם עולים 8 דולר לזוג אם אני לא טועה ומשלוח יחסית זול הם יותר זולים מהפאדים של ה px100 והאוזניות הרבה יותר נוחות ככה

אבל הם לא יתאימו יותר לקופסא שלהם ולא הייתי בונה על לקפל אותם אחרי זה זה אפשרי אבל הפאדים מתנגשים אחד בשני

(בסופו של דבר קניתי שני הזוגות שהשני בשביל לעשות quarter mode בשביל גרדו אז היו לי סיבות נוספות לקנות אותם בכל מיקרה)

פורסם

דבר עם אדר סוכניות. יש להם את זה, ולא זכור לי שהמחיר כזה גבוה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

דבר עם אדר סוכניות. יש להם את זה, ולא זכור לי שהמחיר כזה גבוה.

שלחתי להם מייל, עברו מס' ימים וטרם קיבלתי תשובה.

יש למישהו מושג כמה הם עולים?

פורסם

למה שלחת להם מייל?

תתקשר אליהם ביום ראשון ותשאל, הם יגידו לך במקום כמה זה עולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים