עבור לתוכן

אחריות בקניית נייד של dell בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב.

יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ?

השאלות הן לגבי האחריות :

- האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר.

- אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ?

- אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ?

- האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

הדגם המדובר הוא 5010n עם i5-450 (או 15R כפי שהוא נקרא שם).

אגב - אפשר למצוא אותו עם 4GB פעם ב- dual channel ופעם ב- single channel. ההבדל במחיר הוא 90$. מה כדאי ?

פורסם

אין מכס על מחשבים, תהיה חייב לשלם רק מעם.

אחריות בינלאומית יש אבל רק אם אתה קונה advanced warranty לשלוש

שנים ומעלה, אחרת לא יהיה.

אתה יכול לעשות international warranty transfer לאיזה מדינה שאתה רוצה וכמה פעמים שאתה רוצה.

בנוסף אתה לא באמת חייב להעביר אחריות למדינה אחרת כדי לקבל שירות באותה מדינה.

אני למשל שירתתי את שלי בברזיל בזמן הביקור שלי שם למרות שהאחריות היא מארהב ואני מאמין שגם בארץ לא תהיה בעיה.

לגבי השאלה על משך האחריות, מינימום שלוש שנים כמו שהסברתי אבל אם אתה רוצה יותר מזה אז שווה לקנות מראש כי אחר כך להשלים עולה יותר.

פורסם
  • מחבר

כלומר עם basic service plan לא תהיה אחריות בינלאומית ? צריך גם שלש שנים וגם Advanced ?

פורסם

כלומר עם basic service plan לא תהיה אחריות בינלאומית ? צריך גם שלש שנים וגם Advanced ?

נכון מאוד.

פורסם

דיברתי בצ'אט עם דל העולמית ונאמר לי שמספיק basic, לא צריך advanced, כל עוד זה לשלוש שנים.

משיחה עם דל ישראל נאמר לי שזה לא תקף אם קונים בבסט ביי ארה"ב.

פורסם

דיברתי בצ'אט עם דל העולמית ונאמר לי שמספיק basic, לא צריך advanced, כל עוד זה לשלוש שנים.

משיחה עם דל ישראל נאמר לי שזה לא תקף אם קונים בבסט ביי ארה"ב.

אם אמרו אז אמרו.

לי אמרו advanced ויותר מנציג אחד, לכן זה מה שכתבתי.

לא יודע לגבי best buy, איך הם בכלל ידעו מאיפה קנית אותו? אם יש אחריות אז יש אחריות מבסטביי או לא..

פורסם
  • מחבר

יש בעיה לשלם באתר של דל בכרטיס אשראי בינלאומי ?

פורסם

יש בעיה לשלם באתר של דל בכרטיס אשראי בינלאומי ?

ברוב המקרים כן כיוון שכאשר ממלאים billing address אין אפשרות לבחור ארץ אחרת מלבד ארה"ב.

הדרך להזמין זה בטלפון, אני ממליץ לדבר עם blackhawk team (חפש את המספר שלהם בגוגל), תסביר להם את המצב שלך ותוודא שהם מדברים עם מחלקת ה credit card verification שלהם ומאשרים את העסקה. אחרת אתה תזמין, הם יבטלו, אתה תזמין שוב, הם יבטלו שוב..

בקיצור, תזמין בטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים