עבור לתוכן

מתוסכל, פין התעקם בתושבת של המעבד בלוח אם

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K.

מחשב באמת חזק שיועד ל OC.

עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10

אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה

והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש

בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם)

בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP.

ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה.

רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ?

ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm

אבל לפני שאני מנסה בעצמי וסופית יכול להיות משבית את הלוח (Gigabyte X58A-UD3R) רציתי לשאול אם יש אתם מכירים איזה טכנאי שעושה את הדברים האלו?

וסתם באופן כללי יש בכלל מי שיקנה לוח אם עם פין שבור ? אפשר לעשות קצת רווח מהמוצר הפגום ?

אשמח לתגובות,

תודה

פורסם

1. מנסיון לומדים.

2. אל תהיה גרידי - הגעת לטמפטורות טובות למה להתחיל להתעסק עם הכל מחדש. מה גם שלמשחות טרמיות איכותיות בדרך כלל לוקח כמה ימים עד שהן מגיעות למקסימום.

3. אין טכנאי לוחות - כל טכנאי ינסה לסדר את זה עם פינצטה או עיפרון. לא מכיר מישהו שיקנה את הלוח בשביל הרכיבים. עדיף לקנות לוח חדש מהניילון.

4. לא מתקנים לוחות ואין מה לעשות איתם. אם הלוח דפוק אז הוא דפוק. ההימור שלך יכול להיות שהטכנאי במעבדה לא ישים לב שהפין עקום ויחשוב שהלוח לא תקין. מצד שני, אתה תצטרך לחיות עם השקר הזה על המצפון שלך.

פורסם

אם הלוח אם לא מגיע לPOST תתפלל שלא ישימו לב שהתושבת עקומה וקח אותו8 לKSP במסגרת האחריות.

פורסם

קח זכוכית מגדלת ופינצטה ועשה זאת בעצמך.

פורסם

למה הכנסת את הפין שלך לתוך התושבת של המעבד בלוח האם? בטח שהוא יתעקם שם, הרי התושבת מאוד קטנה.

פורסם

אני חושב שאם תעלה תמונה זה יעזור להבין מה הזנק.

ואני ממליץ על מחט, בטח שלא עיפרון.

פורסם

איזה באסה.

אבל כמו שאומרים מניסיון לומדים.

גם אני שרפתי לוח אם בגלל טמטום, למזלי החנות הייתה בסדר גמור, ולמרות שאמרתי שאני אשם הם שלחתי את המחשב על חשבונם והם החליפו לוח.(שעכשיו שווק חיים :( )

תנסה לסדר את זה, כי את הפינים האלה (גם במעבד, וגם בלוח) אפשר לישר(כמובן שבעדינות!!), מניסיון

פורסם

שלום,

ממליץ לך לקחת את המחשב למעבדה תחת האחריות של החנות מאשר שתגרום נזק נוסף לסביבה של המעבד.

מקסימום לא מקבלים - [למרות שהם חייבים לקבל ולתקן מחובתם ועוד מחשב חדש] - תנסה לתקן עם היצירתיות של הבן אדם.

פורסם

אם הוא עיקם את הרגליים של התושבת, האחריות לא תופסת, רק טוב ליבם של עובדי החנות שבה הוא רכש.

פורסם

אפשר לשחק אותה שם.

אפשר ללכת לחנות ולפתוח בריב איתם - להגיד שככה קיבלתי את המחשב ורק עכשיו בדקתי וזה...

בן דוד שלי עשה ככה בגלל בעיה שהוא גרם לך והצליח לו.

מחשב חדש לא חבל?

פורסם

Ultra Moni

אומנם מחשב חדש וחבל, אבל הוא אשם בכך.

הוא יכול להלחם על כך ותוך כדי כך לשקר במצח נחושה.

או פשוט ליהיות כנה עם החנות, ולראות מה אפשר לעשות. הרי אני מאמין שיש אינטרס לחנות ללכת לטובת הלקוח, כי אז הלקוח מרוצה ולקוח מרוצה=עוד לקוחות

פורסם

מסכים איתך שיבואו עוד לקוחות - אבל תאמין לי בשביל להשתיק את הלקוח הם יעשו זאת.

תאמין לי שלא איכפת להם להתעסק בזה מפני שהם רק עובדים שם - בעל החברה כן מפסיד מי זה ולא העובדים תאמין לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים