עבור לתוכן

כתמים של משחת נעליים

Featured Replies

פורסם

יש לי כתמים ממשחת נעליים על בגדים (מדים של צה"ל). זה יורד בכביסה? מה אפשר לעשות כדי להסיר את הכתמים?

פורסם

זה לא כתמים, זה פז"ם ;).

ולא, זה לא יורד.

פורסם

בזמנו, שהמדים היו מלוכלכים בגריז. הפעלנו את המכונה על טמפ' מאוד גבוהה וזה הוציא הכל, אני חושב שגם כתמים של משחת נעליים.

(מדי א' או ב'?) לא בטוח שכדאי "להרתיח" מדי א'...

פורסם

יורד בדוק.

מלא פעמים יצא לי שהייתי לחצ"ב לצחצח בזריז נעלים וישר לשים את הגומיות והיה כתמים.

אתה בא הביתה שם בכביסה וזה יורד.

גם א' וגם ב'.

פורסם

תשאל אמא. הן יודעות הכי טוב.

וכן זה יורד כמו גדול.

פורסם

ממדיי א' כמעט כל דבר יורד בלי בעיה גדולה בגלל שזה סיב סינטטי דברים לא אוהבים להידבק לזה וקל להסיר אותם (תמיד אם יש לך ליכלוך קצת מים עם סבון או רק מים כדי לנסות להוריד קצת, זה יתייבש מהר..).

ממדיי ב' זה מעט בעיה ועל פי מה שידוע לי אין שום בעיה עם קצת כתמיי צבע, איך מישהו אמר פה ובצדק- "זה פז"ם". בצבא שלנו (לעומת צבאות מדוקדקים בחו"ל) אם המדים שלך מעט בלויים אתה "זקן עם פז"ם".

משהו שמעט בעייתי להוריד זה מסטיק שיצא לי לא אחת לנסות להוריד אחרי הרבה זמן כי איזה ילד דפוק חשב שיהיה תעלול מגניב להניח מסטיק על ספסל ושמישהו ישב על זה. :pissed:

בסופו של דבר, אחרי מספר כביסות זה אמור להיעלם ואם זה ממש גדול ובולט ברר בנוגע להחלפת מכנס/חולצה.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

מסטיק על מכנס זה הדבר הכי נוראים שיכול לקרות. בחיים לא הצלחתי לנצח דבר כזה.

בכל אופן, לי יש בקצה של המכנס כמה כתמים קטנים של משחת נעלים שלא ירדו לי לעולם, כבר כמה שנים טובות אחרי (לא קריטי כי זה באיזור הגומיות).

אויל יש הבדל בין הירוק לחאקי ? אצלי זה חאקי בכל אופן

פורסם

מה א' שלי הורדתי גם משחת נעליים, גם שמן מנועים וגם גריז אחריי כביסה אחת.

פשוט תן לאמא שלך...

פורסם

ממדי ב' אין סיבה להתאמץ, הולכים לאפסנאות ועוקצים מדים חדשים :xyxthumbs:

פורסם

הלוואי וזה היה כזה פשוט....

פורסם

כמו שאמרו תן לאמא הם הכי מבינות בזה...

ולגבי המסטיק שנדבק מאותו ילד אומלל קבל טיפ קטן: שים את המכנס כמה שעות טובות בפריזר והוא יצא בקלילות. (ושוב עצה שקשורה לאמא, לא מומלץ לעשות את זה כשהיא בבית... :bash: )

פורסם

^^^

תאמין לי שאני מכיר את רוב הטריקים שקשורים לזה. בנוסף גם נהוג להישתמש בסקוטש' מטבח ובקרח. זה גורם למסטיק להיתקשות ופשוט מעט משפשפים אותו והוא יורד באורח פלא. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים