עבור לתוכן

מחפש מדפסת ALL IN ONE

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת,סורק ופקס ALL IN ONE . חשוב לי שיהיה לה טונרים תחליפיים זולים ושתהיה אפשרות שמירת פקס בזכרון ואפשרות הורדה

למחשב (במקום הדפסה אוטומטית של פקס נכנס) יש חיה כזו?

פורסם

עכשיו קניתי את ה6500 של HP

פורסם

אתה יכול גם לבדוק את הHP 4500 , לא רעה בכלל...

פורסם
  • מחבר

עכשיו קניתי את ה6500 של HP

איך היא? גם לי היא תפסה את העין.

פורסם

אחלה האמת, OVERKILL מטורף בשבילי (חייתי עד היום בלי סורק,מדפסת או פקס... כן יש אנשים כאלו)

בסוף קניתי אותה בגלל הנושא של הדיו, הראשי XL לא יקרים כל כך (כמו דברים אחרים שראיתי)

חוות דעת יותר טובות משלי (סה"כ אצלי שבוע, קניתי ללימודים) תמצא בNEWEGG וAMAZON

יש לה אופציה של FAX TO PC ו PC TO FAX כלומר בפועל אתה יכול בחיים שלך לא להדפיס שום פקס או נייר

האופציה להדפסה דו צדדית היא די שימושית לדעתי, מה שלא הכי אהבתי (אבל בפועל לא מפריע לי) הוא שהמגש הקדמי הוא קבוע ולא נסגר

פורסם
  • מחבר

קנית את גירסת הWIRELESS?

פורסם

עשיתי דוקטורט על המדפסות האלה בזמן האחרון. כולל דגמים היסטוריים.

בעקרון HP מלאות שכלולים הרבה פעמים אבל שים לב שהדיו שלהם לא הכי זול. שים לב למבצעים שיש עכשיו במיוחד על קנון ואפסון. שתי החברות מציעות תמיד דיו במחירים יותר זולים מ HP, או במקרה של אפסון מציעות למשל דגמים עם 4 מחסניות שזה מאוד חסכוני.

דבר שני כל המדפסות האלה הן קצת OVERKILL. כמה אנשים צריכים מזין נייר ל 50 ניירות לסריקה או למשלוח פקס?

ועוד הערה קטנה: פקס בעיניי זה דבר ממש מיותר. אם אתה מקבל הרבה, אז סבבה. אבל אם אתה מקבל קצת, אז הפקס בחלונות עושה את העבודה מספיק טוב.

פורסם

קנית את גירסת הWIRELESS?

לא, את הרגיל... אין לי צורך ב WIRELESS שעולה יותר כשאני יכול לחבר אותה אלי בUSB או LAN רגיל

momi2010 כל העיקרון הוא שהדיו כן זול, יחסית לכמות שלו... ה920XL השחור אמור להספיק ל1200 דף (זה מה שאומרים, בפועל אני מניח שזה פחות, אבל עדיין)

וכמובן שאפשר למצוא ברשת די ויותר דרכים למילוי עצמי של דיו שמוריד את המחיר בצורה דרסטית

פורסם
  • מחבר

אפשרות הDUPLEX היא רק בWIRELESS לא?

פורסם

6500 = 6500WIRELESS

ההבדל היחיד הוא שבWIRELESS הצבע של הפאנל הקדמי שחור וזה שיש לה WIFI

כל השאר 1:1

פורסם

כמה זה יוצא לדף?

לא הייתי מסתמך על הדיו התחליפי. אני לא רוצה להכנס פה לדיון הזה, אבל הגיעו אליי שלוש מדפסות של HP משולבות שכמות הדיו התחליפי שהייתה תקועה בהן היא פשוט מטורפת. אני אומר לפני שאתה סוגר על HP תן הצצה על קנון ואפסון, בדרך כלל הדיו זול אפילו יותר.

פורסם

ה920XL אמור להספיק "רשמית" ל1200 דף, לך תדע איך הם חישבו את זה

הראש נמכר לפי זאפ ב115~, בהנחה שבפועל זה יספיק ל1000 דף אתה מדבר על משהו כמו 11.5 אג' לדף

אם הרשמי באמת תואם למציאות זה יורד ל 9.5 אג' לדף

פורסם

לי יש כבר קרוב לשנה את ה-6500 Wireless ולדעתי היא פשוט מהווה תמורה מאוד טובה למחיר. היא שקטה, מהירה וחסכונית יחסית והאפשרות לחבר אותה כמדפסת רשת מאוד נוחה ושימושית. כמדפסת רשת ניתן גם לשלוט בה מממשק Web במקרה שמתחבר לרשת מחשב אקראי שאינו מכיל את מנהל ההתקן בשבילה.

קניתי את ה-Wireless רק בגלל פונקצית ההדפסה הדו-צדדית האוטומאטית. מבדיקה שערכתי בזמנו בחנות, לדגם שאינו Wireless לא היה מתקן Duplex. אולי מאז דברים השתנו.

בנוגע לדיו, אם מקפידים להדפיס רק ממכל הדיו השחור ולא בגווני אפור (בהגדרות מנהל ההתקן) באיכות של Fast Draft (שמנפיקה מסמכים באיכות ברורה מאוד) אז להדפסת מסמכים שגרתיים מכל הדיו השחור מספיק לכ-1,000 עמודים שלדעתי זה לא רע בכלל יחסית למחיר ההתחלתי של המדפסת ולמחיר של ראש הדיו.

ראשי הדיו הצבעוניים די קטנים וזה דווקא קצת מעיק אם כן מדפיסים בצבע לעיתים קרובות יחסית והכי מעצבן (אבל זה נכון לכל סדרת המדפסות של HP ואולי גם של יצרנים אחרים) שאם נגמר מכל דיו מסוים, היא מושבתת. לדוגמה, אם נגמר אחד ממכלי הדיו הצבעוניים לא ניתן להדפיס אפילו מסמך פשוט בשחור. מצד שני יש חיווי מאוד נוח לכמות הדיו המשוערת במכלים על הצג שלה, כך שקל לעקוב ולדעת מתי אחד מהמכלים עומד להתרוקן.

פורסם
  • מחבר

לאיזה כבל USB היא מתחברת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים