עבור לתוכן

טבק לנרגילה - מה הטעם האהוב על מנרגלי הפורום?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שיהיה נחמד לפתוח ת'ארד כזה שאף פעם לא ניפתח :smile1:

שכל אחד ירשום מה הוא אוהב,ובאיזה גחלים הוא משתמש(פחות קריטי.

אני אתחיל.

מעשן טבק במשקל,בטעם אבטיח,גחלים זולים של ערבים מהשוק הבדואי.

בקרוב ינחת לי בננה חלב,שמעתי זה נדיר.

מה איתכם?

פורסם

אוויר , רצוי נקי , ככה בלי חומרי טעם וריח סינטטים ;)

פורסם

אני מעדיף לדחוף את האף לאגזוז של רכב. אוויר נקי יותר.

פורסם

פסיפלורה לפי משקל, עדיף של אום-כול-תום. גחלי למון.

פורסם

אני מעדיף לדחוף את האף לאגזוז של רכב. אוויר נקי יותר.

אני מצטער להדחף לת'רד, אבל כל עוד אתם לא מאלה שבהכחשה "אני לא מעשן, רק נרגילה", תבלו לכם.

כשנהגתי לעשן לפני כ-3 שנים, אהבתי מאוד מלון, תפוח ואפרסק...אלו היו האהובים עליי.

פורסם

איזה הכחשה זו הדרך המועדפת עליי להרוס את הבריאות...

2 תפוחים של נחלה עם גחלים של סטאר ... ישירות מכפר יאסיף :)

פורסם

פסיפלורה\אבטיח\לימון.

גחלים רק של עץ לימון מקוריים או גחלים טבעיים ממנגל.

פורסם

אני הכי אוהב תפוח\אבטיח. כל השאר לא מסתדר לי..

אגב, תוספת נחמדה שלימדו אותי דרוזים במילואים הייתה להוסיף ממש קצת טעם של נענע וזה גורם לטעם לא להישרף וזה גם די מרענן בחום של הקיץ. מומלץ לנסות למי שלא הכיר.

עוד משהו, למי שגר במרכז שיכיר שיש חנות של נרגילות ממש נחמדה בז'בוטינסקי רמת גן מול שמש שמוכרים לפי משקל במחירים טובים וטעמים איכותיים. - נרגילה לנד

פורסם

לימונענע , אבטיח נענע , דובדבן ואבטיח

כל שאר הטעמים פשוט לא מורגשים

פורסם

סליחה שאני נדחף, מישהו יודע על תתרן שניסה לעשן נרגילה?

אני תתרן ואני לא מרגיש כמעט כלום...

חברים שלי קונים פסיפלורה ותפוח...עם הגחלים האלה של הכוכב או ממנגל, אבל לא מהאלה שנדלקות לבד

פורסם
  • מחבר

אני הכי אוהב תפוח\אבטיח. כל השאר לא מסתדר לי..

אגב, תוספת נחמדה שלימדו אותי דרוזים במילואים הייתה להוסיף ממש קצת טעם של נענע וזה גורם לטעם לא להישרף וזה גם די מרענן בחום של הקיץ. מומלץ לנסות למי שלא הכיר.

עוד משהו, למי שגר במרכז שיכיר שיש חנות של נרגילות ממש נחמדה בז'בוטינסקי רמת גן מול שמש שמוכרים לפי משקל במחירים טובים וטעמים איכותיים. - נרגילה לנד

LOL,בידיוק קניתי משמה אני קונה קילו של טבק חלב.

הבעיה שאני א גר באזור שמה אז אני משלם כ20 שקל משלוח בדואר רשום,יוצא לי קצת יותר יקר,אבל לפחות אני מקבל טעם נדיר.

לבאר שבעים שביננו,יש בשוק הבדואי בבסטה של הערבי של הנרגילות 200 גרם טבק ב20 שקל,אני מאמין שאפשר להסתדר איתו על מחיר אם לוקחים קילו טבק הוא יתן את זה באיזה 80 שקל.

פורסם

גחלים מעץ לימון, או גחלים ממנגל(פחמים), הכי טוב.

הטעמים האהובים עליי הם - לימונענע(מכפר יאסיף, באמת בן זונה של טעם), פסיפלורה, פחפחינה(מיקס של פירות, אחד האהובים עליי).

תמיד מים קרים בכד של הנרגילה, רצוי עם קרח.

פורסם

הקטע במים קרים זה שיותר קל לעשן, אבל פחות מרגישים את העשן אז לי אישית זה פחות כיף. טמפ' חדר עדיף, לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים