עבור לתוכן

הסרט The Expendables \ "בלתי נשכחים"

Featured Replies

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt1320253/

סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר.

ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד.

קצת קטעים מצחיקים.

אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve :xyxthumbs:

פורסם

כשאני שומע את השם סטיב אוסטין אני נזכר בשחקן לי מיג'ורס ששיחק בסדרה "THE SIX MILLION DOLLAR MAN"

איזה שחקן!

איזו סדרה!

איזה קלאסיקה!

six-million-dollar-man.jpg

---

עם כל הכבוד לשחקנים הגדולים שהם לא המתאבק סטיב אוסטין, ג'ט לי וכו... מי שבאמת גדול בסרט כבר עבר זמנו וחבל אך ככה זה,

בחיים ובסרטים אי אפשר להיות בפסגה כל הזמן.

את סרט זה אני אעדיף לצפות בבית.

פורסם
  • מחבר

אכן.

בסרט שמים לב שסטלון לא כזה כוכב כמו שהוא היה בזמנו וגם כל השאר שם חוץ מגי'יסון סטאטהם לפי דעתי היה טוב בסרט.

שוב זה לא סרט השנה אבל גם לא אכזבת השנה.

בהחלט מומלץ לראות בבית :xyxthumbs:

פורסם

קיבלתי זיכוי לסרט בגלל שבזוהי סדום הייתה בעיה ולא הצליחו לתקן אז שלחו אותנו הביתה אז עכשיו אני מתלבט בין הסרט הזה לבין Inception איזה מהם עדיף?

פורסם

LOL

הסרט הזה כזה גרוע שזה מעליב לשבת שם בקהל ולצפות בזה לא היה לי נעים שזה היה כזה זבל מילא אני שהלכתי לראות עם אבא שלי בשביל הצחוקים

אבל היו כל מיני אנשים בקהל שאני בטוח שקיבלו יותר ממה שציפו חח

כל מיני דתיים ומשפחות עם ילדים

ישבו לידי משפחה שלמה חשבו הם באו לראות איזה סרט איכות עטור כוכבים (לא שיש כאלו כוכבים בסרט)

וכל מה שהם קיבלו זה חבורת קרנפים מלאי טוסטסטרון שדוקרים אחד את השני עם סכינים בראש ומפצפצים אברי גוף שונים עם שוטגאן

חח האמא שישבה מצד ימין התפתלה בכיסא כל שנייה "מה זה הסרט הזה" "אני מחכה שיצילו את הבחורה ואני הולכת מפה" חח

וגם המשפחה דיברו בינם לבין עצמם בנסיון להבין את העלילה שזה בכלל שפך אותי

זה סרט SCAM סטלון האהבל הזה הביא את שוורצנגר וברוס ויליס לסצנה של דקה באמצע הסרט וזה כל מה שהוא מריץ בטריילרים עבודה בעיניים

סטלון כתב את הסרט ON THE FLY המציא סצנות הכי בנאליות והוא חושב שאם הוא דופק בדיחה בסוף כל סצינה אז הכל נסלח

אגב הרבה מהרעיונות גנובים מ הטורף המקורי עם שוורצנגר

משם הוא קיבל את השם של הסרט ששוורצנגר מדבר עם מישהו ואומר שהיחידה שלו הם "expendable asset"

וחוץ מזה עוד אלמנטים גנובים מהסרט ההוא כמו למשל שבטורף המקורי הורגים את הענק עם השפם ואז החבר שלו הכושי בלילה מסתכל על הירח ונזכר איך הוא והמשופם היו בקרב וכולם מתו סביבם

בדיוק אותו הטקסט מופיע בסרט של סטלון רק שפה מיקי רורק אומר אותו וסטלון עושה פרצופים של אהבל ברקע עם הפרצוף המנותח שלו

אבל אין מקום בכלל להשוואה כי הטורף זה אחד הסרטי אקשן הכי אהובים עליי

קיצר סרט מיץ של הזבל פאדיחות של צפיה

אבל כמובן סטלון יראה את הכסף שלו מהזבלה הזה

פורסם

קיבלתי זיכוי לסרט בגלל שבזוהי סדום הייתה בעיה ולא הצליחו לתקן אז שלחו אותנו הביתה אז עכשיו אני מתלבט בין הסרט הזה לבין Inception איזה מהם עדיף?

לך לזוהי סדום

זה מצחיק

פורסם

The Expendables הוא סרט אקשן קלאסי, עשוי טוב ומהנה מאוד.

מי שמצפה לקבל קרבות סטייל מטריקס המאוס צריך לחפש במקום אחר.

מי שרוצה הרבה פיצוצים, ירייות ואקשן בלתי פוסק - לא יתאכזב.

פורסם

יאללה כל אחד מזיין ת'מוח שזה סרט זבל כאילו שאבשלום קור מחכה לו בבית לניתוח היסטורי של הספר מלחמה ושלום, תאמינו לי שהחיים שלכם רדודים

בדיוק כמו הסרט הזה אם לא יותר אז אל תשחקו אותה איזה אליטות כאילו אתם לא מביאים ביד על סרטים של 4 כושים שנותנים במישהי.

זה סרט אקשן, וסרט בן זונה. הליהוק של השחקנים גאוני וכל הקטע בסרט שהוא יראה "ג'נרי" וילך לפי הדפוס שמאפיין סרטי פעולה קלאסיים.

לכו לראות

פורסם

יאללה כל אחד מזיין ת'מוח שזה סרט זבל כאילו שאבשלום קור מחכה לו בבית לניתוח היסטורי של הספר מלחמה ושלום, תאמינו לי שהחיים שלכם רדודים

בדיוק כמו הסרט הזה אם לא יותר אז אל תשחקו אותה איזה אליטות כאילו אתם לא מביאים ביד על סרטים של 4 כושים שנותנים במישהי.

EPIC :yelclap:

פורסם

אני חושב שKurt סיכם את הנושא די טוב

אני הייתי ונהנתי

פורסם

זה סרט אקשן, וסרט בן זונה. הליהוק של השחקנים גאוני וכל הקטע בסרט שהוא יראה "ג'נרי" וילך לפי הדפוס שמאפיין סרטי פעולה קלאסיים.

לכו לראות

יא האקר נכנסת לי לספריית פורנו נכון?

פורסם

זה יותר טוב

http://www.youtube.com/watch?v=nSZeXGi3b8M

בדוק ;)

mia mia mi a mia mia mia door

סרט שיכול להחליף כמה זריקות סטרואידים, רצוי לצפות לפני ואחרי אימון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח

גדול :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים