עבור לתוכן

שאלות בקשר למשחק מקס פיין 2

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה דברים בנוגע למשחק , שלא הבנתי אותם...

1) למה שינו לו את הפרצוף ?

2) לא ממש הבנתי את העלילה, זה לא ממשיך מהמשחק הקודם ?

אשמח אם תענו לי בהקדם.. תודה :D

פורסם

שינו... עשו אותו יותר מציאותי. בראשון הוא היה כזה BAD ASS MOFO וקצת לא מציאותי...

וזה ממש ממשיך מהמשחק הקודם...

פורסם

אם לא שמת לב, מקסי שלנו קצת "התבגר", הסיפור מתחרש כמה שנים לאחר הסיפור הראשון...

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, תודה לשניכם :D

פורסם

תגובה ל-OR007

בן אדם לא מתבגר אחרי גיל 21 (בדרך כלל).... ובימיוחד לא ניראה צעיר ויפה יותר ובימיוחד במיוחד שהוא כבר בן יותר מ30 (לפחות ככה הוא ניראה)

רוצה לדעת למה שינו לו תפרצוף?! אני יגיד לך...

כל העולם צחק עליו שיש לו עצירות.. אז עשו לו ניטוח פלסטי קטן, זה הכל... ולדעתי זה ממש לא מתאים לקול, אהבתי יותר את מקסי הישן

פורסם

גם אני אהבתי יותר את הישן

אבל המשחק החדש הוא המשחק הכי טוב בעולם!!!

אז לא משנה איך מקס נראה

פורסם

אני רק ראיתי אותו אצל חבר אני לא רוצה לשחק בו עד שאני אקבל את המחשב הסוס החדש שלי

ומקס נעשה אשכנזי כזה והוא גם חיוור.... לדעתי הוא לובש בוקסרים הפוך

פורסם
  • מחבר

מה קשור בוקסרים ? ולמה אתה מתמקד דווקא על זה ? אתה רוצה לספר לנו משהו ?

בקיצור הוא נראה בן 60 , ובאמת הקול לא מתאים לפרצוף...

ועוד משהו, במשחק הראשון על ההתחלה הבנתי הכל , המשחק הזה קצת לא מובן, אולי בגלל שאני קשה הבנה :P ...

פורסם

יהיה נחמד אם משהו יגיד מה קרה בדיוק במשחק הראשון, אני זוכר שאשתו והבת שלו נרצחו, אבל לא שיחקתי עד הסוף..

וגם יהיה נחמד אם הוא יגיד מה קורה עכשיו, הבנתי שהוא מתאהב ברוצחת מבוקשת, לא יותר מזה :)

פורסם

החור.. של הבוקסר, הוא מלפנים.... ואם הוא לובש אותו הפוך!!! אז זה מאחור ואז יש לו חור מוכן לקבל

פורסם

החור.. של הבוקסר, הוא מלפנים.... ואם הוא לובש אותו הפוך!!! אז זה מאחור ואז יש לו חור מוכן לקבל

חחחחחח

וחבר'ה עזבו את מקסי סתכלו על מונה ! ;D אויי חבל שהיא לא אמיתית

פורסם

המשחק הוא באמת אחלה.

ואנשים, יש לכם בתפריט הראשי PREVIOSLY ON MAX PAYNE למי ששיחק בראשון זה די מזכיר מה קרה שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים