עבור לתוכן

עזרה בלהפעיל מחשב ישן שעמד הרבה זמן במחסן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו

הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט

השאלה היא אם יש טעם ?

המעבד אני חושב שזה פנטיום 4

לוח אם P4S800D ASUS

ספק סאנשיין קומה MI ATX 480

כרטיס מסך GeForce FX 5200

זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2

חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך)

ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה

חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג

אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד

תודה רבה לכולם

פורסם

מחשבים ישנים זה הכי כיף.

קודם כל שווה לנקות אבק מכל המחשב. אחרי זה הייתי מוציא את כרטיס המסך, שואב אבק מהחריץ ואז מנסה להכניס את הכרטיס שוב. אם אתה יודע שהוא עבד בזמנו, רוב הסיכויים שהוא אמור לעבוד גם עכשיו.

לגבי האם כדאי לך להשמיש אותו זה כבר שיקול שלך. לפי מה שאתה מתאר לאחיינים שלך הוא יספיק. בכל מקרה, הייתי מנסה להשמיש אותו לפני שהייתי זורק.

פורסם
  • מחבר

מחשבים ישנים זה הכי כיף.

קודם כל שווה לנקות אבק מכל המחשב. אחרי זה הייתי מוציא את כרטיס המסך, שואב אבק מהחריץ ואז מנסה להכניס את הכרטיס שוב. אם אתה יודע שהוא עבד בזמנו, רוב הסיכויים שהוא אמור לעבוד גם עכשיו.

בהתחלה ניקיתי אותו חפיף עם שואב קטן על בטריה לא חזק במיוחד ולא פירקתי כמעט כלום וזה לא עבד

היום בבוקר קמתי עם יותר אנרגיות ובקיצור פירקתי כמעט כל מה שיכולתי את המעבד את הפאנל מקדימה זיכרונות כרטיס מסך מאוררים חוצ מהלוח אם הכל

הבאתי את השואב הגדול שאבתי עברתי על הכל עם סמרטוט טיפ טיפה לח חיברתי הכל וואלה עובד עכשיו נשאר לי רק להתקין את הXP והמחשב מוכן

פורסם

"סדר ונקיון - ערובה לנצחון".

(סיסמה על כל חדר בחיל שיריון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים