פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים שלום לכולםיש לי תופעה מוזרה מאודמדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמןלמה אני מתכוון....לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com)הקובץ שוקל 100 מגהכל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונהזתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגהפעם אחרי 8 מגהפעם אחרי 13 מגהכל פעם משהו אחר(אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה)http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותואבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחהזה התחיל לפני המון זמן שהייתי בנטוויז'ןנמאס לי מהם ועברתי לבזק בנלאומי וגם פה זה קורה ליבבזק אומרים אנחנו לא קשורים לפה בשום צורה דבר עם ה ISP שלךדיברתי עם בזק INT הם גם לא יודעים מה הבעיה (הם ניסו לחרטט אותי שאני צריך לרכוש חבילת גיימר כדי לקבל תיעדוף ביציאה לשרתי חול..... נו באמת!!)קיצר הם ניסו להחליף לי מודם מ DLINK 2650U (אחלה מודם הייתי מאוד מרוצה ממנו) לאחד מדגם של נטגיר DGN1000 (הוא לא רע אבל לא הייתי ממליץ עליו)לא עזרלמישהו עוד זה קורה בכלל?למישהו יש קצת חוט של מושג מה גורם לזה?הנה הטראבל שוטינג שעשית עד כה:הורדה של אותם קבצים בכמה דפדפנים שונים (IE, FF וכרום)הורדה של סוגים שונים של קבצים (וידאו, מצגות, אודיו, EXE)הורדה של אותם קבצים (מאותם שרתים) מכמה מחשבים בבית (כמובן שאצל חבר אחר זה יורד כולם ירדו תקין) חלקם מחוברים קווית וחלקם מחוברים אלחוטיתביטול כתובת סטאטית שיש לי לכתובת דינמיתוכמובן על כל זה תוסיפו את הטראבל שוטינג שעשיתי עם בזק ובזק בנלאומי (כיבוי והדלקה, איפוס רואטר, הגדרה מחדש וכו'...)
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים התופעה קרתה לי עקב ראוטר דפוק, אחרי החלפת הראוטר הקבצים ירדו עד הסוף וביציבות,יכול להתרחש גם בגלל כרטיס רשת דפוק.נסה ללא ראוטר, עם חיבור ישיר של המחשב למודם ואם עדיין הבעייה קיימת אז נסה עם מחשב אחר בשביל לצמצם גורמים חשודים,אם המחשב השני מוריד כמו שצריך חבר אותו לראוטר והורד שוב, עם ההורדה תקינה כנראה שיש בעיה במחשב,קרה פעם במחשב שהיה על הלוח אם שלו פיירוול חומרה של nvidia , כיביתי אותו והבעיה נפתרה.איזה תוכנות אנטי ווירוס ופיירוול יש לך?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר הנה הטראבל שוטינג שעשית עד כה:הורדה של אותם קבצים בכמה דפדפנים שונים (IE, FF וכרום)הורדה של סוגים שונים של קבצים (וידאו, מצגות, אודיו, EXE)הורדה של אותם קבצים (מאותם שרתים) מכמה מחשבים בבית (כמובן שאצל חבר אחר זה יורד כולם ירדו תקין) חלקם מחוברים קווית וחלקם מחוברים אלחוטיתביטול כתובת סטאטית שיש לי לכתובת דינמיתוכמובן על כל זה תוסיפו את הטראבל שוטינג שעשיתי עם בזק ובזק בנלאומי (כיבוי והדלקה, איפוס רואטר, הגדרה מחדש וכו'...)גם עם מנהל הורדות ניסיתיהמחשב שלי מחובר למודם שהוא ראוטר גם (קווי) אבל כמו שאמרתי גם באלחוטיים בבית זה קורההחלפתי מודם (כמו שרשמתי)ואותו דבר אנטי וירוס של NOD32פיירוול של ווינדוס
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אוקיי, אז ככל הנראה שהבעיה היא בראוטר כמו שהיה לי פעם,תנסה לחבר את המחשב ישירות למודם ותבדוק.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים יש לו אך ורק תקלה בתשתית, אין קשר לספק.איך אני יודע? כי זה קרה גם לי, מבחינת הנתוני קו הכל היה נראה להם תקין, והם שלחו טכנאי ואמרו שהכל תקין, אבל שאתה מסנה כמה ספקים וכמה מחשבים אתה מבין שזה לא קשור לאף אחד מהם אלא רק התשתית.ומה קרה? שבוע אחרי האיזור אצלי עבר לNGN, וואלה הסתדרה לו התקלה והכל פתאום ניהיה בסדר, אבל בזק אמרו, לא, יש לך ווירוסים במחשב וכו'.פשוט הווירוסים שראו שבזק עברו לNGN הם אמרו, וואוי חברים צריך לברוח הNGN הגיע, ואז הם הלכו....בקיצר תשתית, תבקש שיגדרו לך מחדש את הקו שיעשו כל מה שצריך שיקימו אותו מחדש כי הכל מצביע לשם.אגב לתופעה שלי היו סיפטומים נוספים, כגון התחברות ל@1 ו@2 ואין אפשרות לגשת לאתר בדיקת מהירות בתשתית, ואחרי זה בNGN זה הסתדר.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר יש לו אך ורק תקלה בתשתית, אין קשר לספק.איך אני יודע? כי זה קרה גם לי, מבחינת הנתוני קו הכל היה נראה להם תקין, והם שלחו טכנאי ואמרו שהכל תקין, אבל שאתה מסנה כמה ספקים וכמה מחשבים אתה מבין שזה לא קשור לאף אחד מהם אלא רק התשתית.ומה קרה? שבוע אחרי האיזור אצלי עבר לNGN, וואלה הסתדרה לו התקלה והכל פתאום ניהיה בסדר, אבל בזק אמרו, לא, יש לך ווירוסים במחשב וכו'.פשוט הווירוסים שראו שבזק עברו לNGN הם אמרו, וואוי חברים צריך לברוח הNGN הגיע, ואז הם הלכו....בקיצר תשתית, תבקש שיגדרו לך מחדש את הקו שיעשו כל מה שצריך שיקימו אותו מחדש כי הכל מצביע לשם.אגב לתופעה שלי היו סיפטומים נוספים, כגון התחברות ל@1 ו@2 ואין אפשרות לגשת לאתר בדיקת מהירות בתשתית, ואחרי זה בNGN זה הסתדר.לא הבנתי מה זה @1 ו @2??סלח לי על האיגנורנטיות אבל איך אני יבקש מהם שיקימו את התשתית מחדש?מה זה אומר מבחינתם?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים אני אולי יורה בחשכה:האם בדיקה של ערך ה MTU ו FRAGMENTATION בעזרת פינג לא יעזרו לבדוק את איכות הקו שלו?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר אני אולי יורה בחשכה:האם בדיקה של ערך ה MTU ו FRAGMENTATION בעזרת פינג לא יעזרו לבדוק את איכות הקו שלו?אני ישמח להסבר נוסף על מה זה בדיוק בודק ואיך עושים את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.