עבור לתוכן

ניתוקים בהורדות קבצים מאתרים מחול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי תופעה מוזרה מאוד

מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן

למה אני מתכוון....

לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com)

הקובץ שוקל 100 מגה

כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה

זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה

פעם אחרי 8 מגה

פעם אחרי 13 מגה

כל פעם משהו אחר

(אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה)

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540

שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו

אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה

זה התחיל לפני המון זמן שהייתי בנטוויז'ן

נמאס לי מהם ועברתי לבזק בנלאומי וגם פה זה קורה לי

בבזק אומרים אנחנו לא קשורים לפה בשום צורה דבר עם ה ISP שלך

דיברתי עם בזק INT הם גם לא יודעים מה הבעיה (הם ניסו לחרטט אותי שאני צריך לרכוש חבילת גיימר כדי לקבל תיעדוף ביציאה לשרתי חול..... נו באמת!!)

קיצר הם ניסו להחליף לי מודם מ DLINK 2650U (אחלה מודם הייתי מאוד מרוצה ממנו) לאחד מדגם של נטגיר DGN1000 (הוא לא רע אבל לא הייתי ממליץ עליו)

לא עזר

למישהו עוד זה קורה בכלל?

למישהו יש קצת חוט של מושג מה גורם לזה?

הנה הטראבל שוטינג שעשית עד כה:

הורדה של אותם קבצים בכמה דפדפנים שונים (IE, FF וכרום)

הורדה של סוגים שונים של קבצים (וידאו, מצגות, אודיו, EXE)

הורדה של אותם קבצים (מאותם שרתים) מכמה מחשבים בבית (כמובן שאצל חבר אחר זה יורד כולם ירדו תקין) חלקם מחוברים קווית וחלקם מחוברים אלחוטית

ביטול כתובת סטאטית שיש לי לכתובת דינמית

וכמובן על כל זה תוסיפו את הטראבל שוטינג שעשיתי עם בזק ובזק בנלאומי (כיבוי והדלקה, איפוס רואטר, הגדרה מחדש וכו'...)

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר את התופעה הזאת?

פורסם

התופעה קרתה לי עקב ראוטר דפוק, אחרי החלפת הראוטר הקבצים ירדו עד הסוף וביציבות,

יכול להתרחש גם בגלל כרטיס רשת דפוק.

נסה ללא ראוטר, עם חיבור ישיר של המחשב למודם ואם עדיין הבעייה קיימת אז נסה עם מחשב אחר בשביל לצמצם גורמים חשודים,

אם המחשב השני מוריד כמו שצריך חבר אותו לראוטר והורד שוב, עם ההורדה תקינה כנראה שיש בעיה במחשב,

קרה פעם במחשב שהיה על הלוח אם שלו פיירוול חומרה של nvidia , כיביתי אותו והבעיה נפתרה.

איזה תוכנות אנטי ווירוס ופיירוול יש לך?

פורסם
  • מחבר

הנה הטראבל שוטינג שעשית עד כה:

הורדה של אותם קבצים בכמה דפדפנים שונים (IE, FF וכרום)

הורדה של סוגים שונים של קבצים (וידאו, מצגות, אודיו, EXE)

הורדה של אותם קבצים (מאותם שרתים) מכמה מחשבים בבית (כמובן שאצל חבר אחר זה יורד כולם ירדו תקין) חלקם מחוברים קווית וחלקם מחוברים אלחוטית

ביטול כתובת סטאטית שיש לי לכתובת דינמית

וכמובן על כל זה תוסיפו את הטראבל שוטינג שעשיתי עם בזק ובזק בנלאומי (כיבוי והדלקה, איפוס רואטר, הגדרה מחדש וכו'...)

גם עם מנהל הורדות ניסיתי

המחשב שלי מחובר למודם שהוא ראוטר גם (קווי) אבל כמו שאמרתי גם באלחוטיים בבית זה קורה

החלפתי מודם (כמו שרשמתי)

ואותו דבר

אנטי וירוס של NOD32

פיירוול של ווינדוס

פורסם

אוקיי, אז ככל הנראה שהבעיה היא בראוטר כמו שהיה לי פעם,

תנסה לחבר את המחשב ישירות למודם ותבדוק.

פורסם

יש לו אך ורק תקלה בתשתית, אין קשר לספק.

איך אני יודע? כי זה קרה גם לי, מבחינת הנתוני קו הכל היה נראה להם תקין, והם שלחו טכנאי ואמרו שהכל תקין, אבל שאתה מסנה כמה ספקים וכמה מחשבים אתה מבין שזה לא קשור לאף אחד מהם אלא רק התשתית.

ומה קרה? שבוע אחרי האיזור אצלי עבר לNGN, וואלה הסתדרה לו התקלה והכל פתאום ניהיה בסדר, אבל בזק אמרו, לא, יש לך ווירוסים במחשב וכו'.

פשוט הווירוסים שראו שבזק עברו לNGN הם אמרו, וואוי חברים צריך לברוח הNGN הגיע, ואז הם הלכו....

בקיצר תשתית, תבקש שיגדרו לך מחדש את הקו שיעשו כל מה שצריך שיקימו אותו מחדש כי הכל מצביע לשם.

אגב לתופעה שלי היו סיפטומים נוספים, כגון התחברות ל@1 ו@2 ואין אפשרות לגשת לאתר בדיקת מהירות בתשתית, ואחרי זה בNGN זה הסתדר.

פורסם
  • מחבר

יש לו אך ורק תקלה בתשתית, אין קשר לספק.

איך אני יודע? כי זה קרה גם לי, מבחינת הנתוני קו הכל היה נראה להם תקין, והם שלחו טכנאי ואמרו שהכל תקין, אבל שאתה מסנה כמה ספקים וכמה מחשבים אתה מבין שזה לא קשור לאף אחד מהם אלא רק התשתית.

ומה קרה? שבוע אחרי האיזור אצלי עבר לNGN, וואלה הסתדרה לו התקלה והכל פתאום ניהיה בסדר, אבל בזק אמרו, לא, יש לך ווירוסים במחשב וכו'.

פשוט הווירוסים שראו שבזק עברו לNGN הם אמרו, וואוי חברים צריך לברוח הNGN הגיע, ואז הם הלכו....

בקיצר תשתית, תבקש שיגדרו לך מחדש את הקו שיעשו כל מה שצריך שיקימו אותו מחדש כי הכל מצביע לשם.

אגב לתופעה שלי היו סיפטומים נוספים, כגון התחברות ל@1 ו@2 ואין אפשרות לגשת לאתר בדיקת מהירות בתשתית, ואחרי זה בNGN זה הסתדר.

לא הבנתי מה זה @1 ו @2??

סלח לי על האיגנורנטיות אבל איך אני יבקש מהם שיקימו את התשתית מחדש?

מה זה אומר מבחינתם?

פורסם

אני אולי יורה בחשכה:

האם בדיקה של ערך ה MTU ו FRAGMENTATION בעזרת פינג לא יעזרו לבדוק את איכות הקו שלו?

פורסם
  • מחבר

אני אולי יורה בחשכה:

האם בדיקה של ערך ה MTU ו FRAGMENTATION בעזרת פינג לא יעזרו לבדוק את איכות הקו שלו?

אני ישמח להסבר נוסף על מה זה בדיוק בודק ואיך עושים את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים