פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אז ככה יש לנו רק ממיר אחד בבית והוא עובד כבר שנים ללא תקלות היום הגעתי הביתה ומהרגע שפתחתי אותו עוברות בערך כמה שניות התמונה נתקעת האודיו קצת ממשיך ואז המכשיר נכבה ככה זה כל היום כל כמה שעות מנסה לפתוח אבל אותו דברלפי דעתי אני חושד שיכול להיות משהו קשור לחוםהמכשיר עצמו שנוגעים בו ממש חםוהבית כרגע כמו סאונה מישהו יכול לדווח על דבר דומה?
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים Chevy, עד שיענו לו שם יהיה כבר חורף ואז הבעיה תפתר...! עוד לקוח מרוצה של שירות הלקוחות של הוט. אל תשפטו אותם על הדרכים שלהם, זה עובד בסופו של דבר
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מחבר אגב זאת באמת הייתה הבעיה בדיוק התחילה בריזה פה בירושלים ונשבר קצת החוםהממיר עובד עכשיו בלי להכבות אבל ביומיים האחרונים הוא נכבה שניות אחרי שפתחת אותו כל פעםפעם ראשונה שזה קורה סימן שהקיץ הזה באמת אחד החמים..
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מחבר לא חסום אבל יושב על הטלויזיהעצמה בלי חציצה מה שאולי גורם להעמסה של חום מהטלויזיה עצמה לממיר הזזתי את הממיר שמתי אותו על משטח עץ במקום אחר עם קצת מעבר אוויר גם כן
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים לא נראה לי.אני בבית בלי מזגן, עם מאוור אחד שלא מאוור את הממיר מן הסתם.לא היה לי אפילו בעיה אחת.אבל אין פה נציגי הוט אז פשוט תתקשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.