עבור לתוכן

מחפש נייד בסביבות 4-5 אלף, בערך 1300 דולר לגיימינ&#1

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל שאר השימוש הרגיל

* גודל המסך? 15.6+

* משקל רצוי? לא ממש משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי אבל אם יהיו אז אני אשמח.

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, רצוי 7200 RPM

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, לשנה לפחות

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

המחשב בעיקר למשחקים ולהעביר את הזמן בנסיעות וכו'

המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של 4-5 אלף, ע"פ שער הדולר נכון לעכשיו זה בערך 1100-1300 דולר.

פורסם

ראיתי מחשב בניו אג של ACER

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115823

נראה ממש טוב מסך 17 אינץ', כרטיס מסך 5650 ומעבד I720, לדעתי מחיר מעולה 1280 דולר.

ויש במיוחד את המחשבים של טושיבה - QOSMIO

נראים משגעים והחומרה בכלל.

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006740&IsNodeId=1&page=1&bop=And&ActiveSearchResult=True&SrchInDesc=QOSMIO&PageSize=20

תסתכל יותר למטה באיזור של המחיר שלך, ראיתי אחד ב 1300 דולר עם כרטיס מסך 360 של NVIDIA, מצויין לדעתי במחיר מעולה.

אגב המחשבים הנ"ל עם מסך HD גדול - כלומר 17 ומעלה .(הקוסמיו במקרה 18) לדעתי ייתרון לא משנה לי המשקל.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני מעדיף משהו עם HDD 7200 RPM כי כמו שאמרתי זה למשחקים אז שאני לא אתקע כל הזמן עם מסכי טעינה...

ועוד משהו, כמו שאמרתי זה למשחקים וכו'. האם עדיף לי מעבד עם פחות ליבות אבל עם GHZ יותר גבוה? כי המשחקים של היום לא מנצלים עד הסוף אפילו 4 ליבות...

וכמה ליבות יש לI7?

פורסם

ממה שאני קורא שם רוב המחשבים בטווח המחירים שלך הם עם 7200RPM.

גם אלו של ה 1300 דולר.

היום לדעתי עדיף בכללי מרובע ליבות, ממה שאני יודע המעבדים האלו עושים לעצמם OC קטן ובוסט כשזה מגיע לביצועים ולמשחקים. (תקנו אותי אם אני טועה)

בכל מקרה המעבדים הנ"ל הם 4 ליבות, רשום לך שם Q כלומר QUAD.

פורסם

גם מחשב מצויין ^^

אבל מעבד חלש יותר מסך קטן יותר וכרטיס מסך חלש יותר - באותו המחיר (1300+-$)

כמובן שכל יתרון וחיסרון הוא כשלעצמו, כשפה יש וששם יש, ההחלטה היא שלו

אגב להביא מחשב מחו"ל, יש בעיה של אחריות פה בארץ? טושיבה זו לא אחריות בינלאומית או יצרן פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים