עבור לתוכן

מחירי משלוח מ- eBay

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל.

איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?

פורסם

איביי היא לא חנות אלא זירת מכירות פומבית... כל מוצר נמכר ממקום אחר והמחיר אחר

לא כל דבר נשלח לישראל אפילו אם כתוב שהוא בין לאומי

פורסם

צריך לשאול את המוכר אם הוא מוכן לשלוח לישראל וכמה זה יעלה, במידה וזה לא מופיע.

פורסם

משלוח לישראל בדרך כלל לא משתלם. הכי טוב זה דרך כתובת בארה"ב. המשלוח ברוב הפעמים חינם, או שאפשר לבחור את המשלוח בדואר רגיל ואז הוא גם עולה כמה דולים בלבד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאיביי הוא אתר של סוחרים שונים ושזו הבעיה.

אבל איך יוצרים קשר עם הספק כדי לשאול מה המחיר, נראה שאיביי שומרים את פרטי הקשר של הספקים תחת מעטה סודיות כבד.

הכי הרבה שהצלחתי להגיע היה מן דף של שאלות ותשובות, אבל לא הייתה שם תשובה חד משמעית (מספר) בנוגע לדמי המשלוח.

פורסם

בדרך כלל אם כתוב Shpping to Worldwide זה מספיק, או שמציינים את כל האזורים, ומספיק שיהיה אסיה ואירופה. (למרות שיש מקרים במידע המורחב שמציינים חריגים וכותבים Middle east...)

במצב שלא מפורט המחיר אבל כתוב שזה לכל העולם צור קשר עם המוכר והוא יתן לך את המחיר.

פורסם

אני יודע שאיביי הוא אתר של סוחרים שונים ושזו הבעיה.

אבל איך יוצרים קשר עם הספק כדי לשאול מה המחיר, נראה שאיביי שומרים את פרטי הקשר של הספקים תחת מעטה סודיות כבד.

הכי הרבה שהצלחתי להגיע היה מן דף של שאלות ותשובות, אבל לא הייתה שם תשובה חד משמעית (מספר) בנוגע לדמי המשלוח.

שים לב למה שמסומן באדום:

http://img375.imageshack.us/img375/8758/ebayg.jpg

פורסם

משלוח לישראל בדרך כלל לא משתלם. הכי טוב זה דרך כתובת בארה"ב. המשלוח ברוב הפעמים חינם, או שאפשר לבחור את המשלוח בדואר רגיל ואז הוא גם עולה כמה דולים בלבד.

תלוי מה אתה מזמין ומאיפה

אנני למשל למדתי שלחבילות לא גדולות מאנגליה יש משלוח במחיר אפסי

הזמנתי למשל fan bus, כבל ata עגול, ווישרים מהסוג החדש לאוטו ישן, ועוד כל מני דברים כאלה, והמשלוח הוא בסביבות ה2 פאונד.

או אם אתה מחפש טוב, אתה יכול בקלות למצוא את מה שמוכרים בdeal extrame רק בהרבה יותר זול ישירות מסין, ובלי משלוח. למשל דיבורית bluetooth עלתה לי עם המשלוח והכל פחות מ40 שקל. היא גם לא עבדה טוב והחזירו לי את הכסף אבל זה משהו אחר. בדיל אקסטרים אותה דיבורית בדיוק עלתה 20 ומשהו דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים