עבור לתוכן

המרכז לאומנות הפיתוי של יגאל שטארק-מפוצץ לי את המייל!

Featured Replies

פורסם

איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה :s07:.הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם.

משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

פורסם

יש לך מזל שהתרופה שלי העירה אותי ואני מת משעמום, כי החלטתי לא לקחת את המילה של שום אתר חוץ מאתר הכנסת שכולל רשימת חוקים שניתנים להדפסה

כאן תוכל למצוא את תיקון מספר 40 לחוק התקשורת שהוא חוק הספאם עליו אתה מדבר

"דבר פרסומת" - מסר המופץ באופן מסחרי, שמטרתו לעודד

רכישת מוצר או שירות או לעודד הוצאת כספים בדרך

אחרת;

"הודעה אלקטרונית" - מסר בזק מקודד המועבר ברשת

האינטרנט אל נמען או קבוצה של נמענים, וניתן

לשמירה ולאחזור בדרך ממוחשבת;

מכיוון ש(אני מניח) המיילים הנ"ל, אפילו שהם רק מאמרים בלי בקשה לכסף, מיועדים "לעודד רכישת מוצר או שירות" (קורס של המרכז הזה או ספר או אלוהים יודע מה), זה תקף בתור "דבר פרסומת"

לא ישגר מפרסם דבר פרסומת באמצעות ... הודעה אלקטרונית או הודעת מסר

קצר, בלא קבלת הסכמה מפורשת מראש של הנמען, בכתב,

לרבות בהודעה אלקטרונית או בשיחה מוקלטת; פנייה חד–

פעמית מטעם מפרסם לנמען שהוא בית עסק, באחת הדרכים

האמורות בסעיף קטן זה, המהווה הצעה להסכים לקבל דברי

פרסומת מטעמו, לא תיחשב הפרה של הוראות סעיף זה.

כלומר, מותר לו פעם אחת לשלוח לך הודעה שבה הוא מציע לך לקבל פרסומות ממנו, אבל זה רק אם אתה בית עסק

למרות שאתה לא בית עסק, מכיוון שאני לא עורך דין, אני אמשיך לצטט לך כמה קטעים מהחוק שנוגעים לבית עסק, בגלל שיש אחרי זה סעיף שכנראה הופך את הקטעים האלה לרלוונטיים גם עבורך, אני לא בטוח

בהמשך כתוב שמותר להם לשלוח לך פרסומות גם אם הם לא קיבלו הסכמה ממך אם מתקיימים כל התנאים הבאים:

) 1 ( הנמען מסר את פרטיו למפרסם במהלך רכישה

של מוצר או שירות, או במהלך משא ומתן לרכישה

כאמור, והמפרסם הודיע לו כי הפרטים שמסר ישמשו

לצורך משלוח דבר פרסומת מטעמו, באחת הדרכים

האמורות בסעיף קטן )ב(;

) 2 ( המפרסם נתן לנמען הזדמנות להודיע לו כי הוא

מסרב לקבל דברי פרסומת כאמור, דרך כלל או מסוג

מסוים, והנמען לא עשה כן;

) 3 ( דבר הפרסומת מתייחס למוצר או לשירות מסוג

דומה למוצר או לשירות האמורים בפסקה ) 1(.

בהמשך כתוב שאם הסכמת לקבל פרסומות, או שאתה עומד ב-3 התנאים שציינתי פה ולא סירבת לקבל פרסומות, מותר לך בכל זמן שהוא להודיע למפרסם (המרכז לאומנויות הפיתוי) שאתה מסרב לקבל פרסומות (גם אם אמרת לפני כן שאתה מסכים)

את הודעת הסירוב מותר לך לשלוח בכתב או באותה דרך בה הפרסומות נשלחות אלייך (מייל)

עוד משהו פחות חשוב הוא שאם כבר שולחים לך פרסומות, המילה "פרסומת" חייבת להופיע בכותרת ההודעה, אפילו במייל, חייב להיות שם המפרסם, כתובתו ודרך ליצירת קשר איתו, הוא חייב לציין במייל שיש לך זכות לשלוח לו מתי שמתאים לך הודעת סירוב כפי שציינתי בפסקה הקודמת, הוא חייב גם לציין דרך אפשרית למשלוח ההודעה שהיא פשוטה וסבירה

ואם דבר הפרסומת משוגר

באמצעות הודעה אלקטרונית - כתובת תקפה

של המפרסם ברשת האינטרנט לצורך מתן

הודעת סירוב.

יש עוד סעיף, אבל הוא לא רלוונטי כי הוא מתייחס רק ל"הודעת מסר קצר"

אני מניח שזה לא מעניין אותך שאם המפרסם מפר סעיף כלשהו מהסעיפים שציינתי הוא יכול לקבל קנס

כאן הפסקתי לקרוא פחות או יותר, חוץ מזה שהגעתי לקטע שאם הבנתי אותו נכון, הוא אומר שאתה יכול לדרוש עד 10 אלף ש"ח פיצויים גם אם לא נגרם לך נזק (אלף ש"ח על כל מייל), אבל קשה לי להאמין שתרצה לבזבז את הזמן שלך על זה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים