עבור לתוכן

איחור באספקה, וחוסר במפרט

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר.

החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות.

בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש.

לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו,

שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה

יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות)

אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עובד בעבודה סטטית וצריך רק לשהות במקום כלשהטא ומתכנן ללמוד באמצעות המחשב הנייד)

מה עלות ממוצעת של קורא טביעות אצבע בשוק? ומה, לדעתכם, הפיצוי הראוי שצריך להנתן לי ע"י החנות, על האיחור באספקה, ועל החוסר של החלק במחשב הנייד?

תודה - צחי

פורסם

אני הייתי מבטל את העסקה והולך לקנות את המחשב במקום שיוכל להתחייב לך באספקה של המוצר וגם לספק אותו , בלי לספר לך סיפורים .

שיזכו אותך ויחזירו את כל הכסף .

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מעונין לבטל, שילמתי, חיכיתי, אני מעונין לקבל את המוצר, לא לבטל.

פורסם

אני במקומך הייתי מבטל הרי אתה לא מקבל את המוצר שרצית ברגע שאין קורא טביעת אצבע מובנה.

פורסם
  • מחבר

לא מעונין לבטל. בתפיסתי, כאשר אתה רוכש מוצר מסוים, אתה חותם על איזשהוא הסכם בין החנות לבינך, החנות לא יכולה להתנער מאחריות לפי הגחמות שלה...

בכל אופן - מהו המחיר הממוצע של קורא טביעות אצבע?

פורסם

אז בשביל מה אתה פותח את הדיון?

כנס לזאפ ותסתכל.

מבחינתך זה תקין שהחנות מפרה את החוזה מולך, ומונעת ממך לקבל את מה שהזמנת, אבל אתה לא מעוניין לבטל את ההזמנה בגלל שאתה לא רוצה להפר את ה"חוזה", למרות שמבחינה חוקית זכותך המלאה???

פורסם
  • מחבר

כי אני לא מעונין לבטל - ולחכות עוד פעם ולהזמין מחדש. אני צריך ת'מחשב.

חוץ מזה, לדעתי - קיבלתי בסה"כ מחיר טוב למחיר שהזמנתי ואני לא מעונין לשלם יותר.

אדרוש פיצוי כספי הוגן - ואם אסורב, אתבע בתביעות קטנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים