עבור לתוכן

AC S1 rev2 - האמנם צינורות נחושת ?

Featured Replies

פורסם

אני אפרסם תמונות על המצב בו קיבלתי את הקירור הפאסיבי של ארקטיק יותר מאוחר, אבל לעת עתה אספר לכם שזיהיתי קילוף של הצבע שעוטף את צינורות הובלת החום ומתחתיו התגלה מתכת שציבעה דומה מאוד לאלומניום, מה שאומר שהחומר שבו השתמשו הוא אחר ממה שמפורסם באתר שלהם. שלחתי מייל לAC לפני כשבוע ברמיזה שאני מתכוון לפרסם על כך בפורומים שונים ברשת אבל הם לא חזרו אליי עדיין. עוד מישהו זיהה קילוף בצבע ?

פורסם

אני הייתי פוחד יותר מזה שהשתמשו בקירור...

אני לא רואה סיבה שהקילוף יפריע לך, הרי הוא נותן לך את הביצועים שהוא אמור לתת, החברה לא פירסמה נתונים שגואים לגבי הביצועים שלו...

כל עוד הוא עובד טוב, ונותן לך את מה שהחברה התחייבה לתת, אני לא רואה סיבה לדאגה, אבל והיה והוא לא יתן לך את מה שהחברה התחייבה לתת בקירור הנ"ל, זו כבר בעיה...

זה נכון שהם הבטיחו חומר מסויים, אבל עם זה תן להם לשבור את הראש, יבואו אנשים חזקים וחכמים ממך, ויבדקו את זה לעומק, ויתבעו אותם כמו שצריך.

ושוב אני חוזר ואומר, יכול להיות שהקילוף הוא חומר שנגע בקירור עצמו(עקב שימוש בקירור), והתקלף מאוחר יותר.

פורסם

במידה והיה מדובר בצינורות נחשות... זה היה משנה לנו

אבל מדובר בHEAT PIPES, עיקרון אחר לגמרי מאשר הובלה טרמית של מתכת רגילה... הציפוי הוא עניין עקרוני פחות וההשפעה שלו שולית

פורסם
  • מחבר

מני, אכן מדובר בקירור איכותי ומחיר תחרותי ביותר, אני פשוט שונא שקרים של חברות גדולות על פני לקוחות קטנים.

הקילוף מתפשט מהחיבור בין הצינורות (כולם נגועים בקילוף) לבין הפלטה שיושבת על הליבה, אך לא על הפלטה עצמה, יכול מאוד להיות שהיא נחושת אמיתית, וחשוב יותר שתהיה כזו לעומת הצינורות.

מוזר מאוד אבל שכשערכתי חיפוש מעמיק מצאתי רק לקוח אחד בחנות newegg.com שהודה שהצינורות לא נחושת אמיתית.

iakovl - לא הבנתי איך העיקרון הובלה שונה. אולי פחות משמעותי אך בקירור פאסיבי כמדומני, יכולת הובלת החום תלויה בתכונות המתכת. הציפוי עצמו לא מפריע לי, אלא שהמתכת לא אותנטית ושניסו למכור מוצר עם חומר הרבה יותר זול.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_pipe

מדובר על צינור מתכתי חלול שבתוכו יש גז/נוזל.... המתכת עצמה מאבדת את החשיבות, בכל מקרה... איפה בכלל הם כותבים שהצינור הוא מנחושת או לא? אתה לא יכול להגיד שהם "מרמים אותך" כשהם לא מפרסמים את זה בכל אופן

היכולת הובלה טרמית של HEAT PIPE גדול בהרבה מאשר כל מתכת מהסיבה שהוא מתבסס על העברה מהירה יותר

פורסם

הצינור הוא לא תמיד נחושות, הם מצפים אותם גם מנחושת על מנת לאפשר הולכת חום עדיפה, בכל מקרה קצת נסחפת עם "הפירסום" וכו. :facepalm:

פורסם
  • מחבר

http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_pipe

מדובר על צינור מתכתי חלול שבתוכו יש גז/נוזל.... המתכת עצמה מאבדת את החשיבות, בכל מקרה... איפה בכלל הם כותבים שהצינור הוא מנחושת או לא? אתה לא יכול להגיד שהם "מרמים אותך" כשהם לא מפרסמים את זה בכל אופן

היכולת הובלה טרמית של HEAT PIPE גדול בהרבה מאשר כל מתכת מהסיבה שהוא מתבסס על העברה מהירה יותר

מתוך האתר הרישמי של AC : http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=105

Accelero S1 Rev. 2 features 4 thick copper heatpipes which connect directly from the GPU core

טאו טאו : לא אמרתי שתמיד יש נחושת אז גם צריך להיות אצלם, אלא מה שכתוב באתר צריך להיות על המוצר.

פורסם

גם אם כן... גם אם לא, זה בכלל משנה? :nixweiss:

למה אני שואל? כי בלאו הכי הS1 הוא אחד מקירורי האוויר החזקים יותר היום שיש לכרטיסי מסך, ובטח אחד המשתלמים ביותר בשל יכולת הקירור הטובה שלו ביחס למחיר

פורסם

גם אם כן... גם אם לא, זה בכלל משנה? :nixweiss:

למה אני שואל? כי בלאו הכי הS1 הוא אחד מקירורי האוויר החזקים יותר היום שיש לכרטיסי מסך, ובטח אחד המשתלמים ביותר בשל יכולת הקירור הטובה שלו ביחס למחיר

בגלל זה אמרתי שאם הוא נותן את הקירור הרצוי, למה זה אמור לעניין מישהו ?

אם זה היה פוגע באיכות הקירור, זה היה משהו אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים