פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מי יודע מה עדיף...בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!?רק מבחינת ביצועים...מי יודע?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים What's the poll for...?As for your question, both cards are the same performance wise.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר אבל הNS של הזכרונות שונים לא?כן גם אני שמעתי משהו מוזר כזה בגלל ש- ati זה oem ושל ה- gigacube זה ritailאז ב- oem של ati הזכרונות מהירים יותר...זה נכון?!!?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים As far as I know both cards use memory chips of the same type (maybe different brand).
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים לפי מה שאני ראיתי הATi משיג ביצועים טיפה טיפה יותר טובים, אבל אתה לא תרגיש את ההבדלים בכלל והGIGACUBE מגיע עם באנדל (RETAIL) והוא זול יותר.עדיף לך את הGIGACUBE
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר לפי מה שאני ראיתי הATi משיג ביצועים טיפה טיפה יותר טובים, אבל אתה לא תרגיש את ההבדלים בכלל והGIGACUBE מגיע עם באנדל (RETAIL) והוא זול יותר.עדיף לך את הGIGACUBE>גיד להפוך 9800 ל9800 פרו זה בעיה??
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר ניתן באמצעות OCבשביל עוד מידע תעשה חיפושאבל יש איזה דרך - "צריבה בביוס" או משהו כזה שאפשר לעשות לכרטיסים של gigacube כי יש להם קירור כמו של פרו...והופכים אותם ממש כמו פרו
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים בביצועים נטו לא אבל בOC יכול להיות הבדלים.אני הבנתי שלכרטיסי שפיר יש פוטנציאל OC גבוה בגלל הNS שלהם
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים זה תלוי בסוג הזכרונות.... אם הזכרונות זהים בשני הכרטיסים אז גם באוברקלוק לא יהיה הבדל גבוה...עם הליבה אפשר להגיע לאותה מהירות. המשתנה היחיד פה זה סוג הקירור
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים בביצועים נטו לא אבל בOC יכול להיות הבדלים.אני הבנתי שלכרטיסי שפיר יש פוטנציאל OC גבוה בגלל הNS שלהםתלוי על אילו דגמים מדברים .
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים נכון, יש דגמים שמגיעים עם 3.3NS וחלק עם 2.8, האמתי שאם אתה לא תעשה OC לא תרגיש הבדל גדול, אבל עם תעשה יהיה לך קשה להגיע לR9800P (אם בכלל תצליח), אני חושב שבדגמים של ATi הוא תמיד מגיע עם 2.8NS אבל הוא מגיע כOEM.עכשיו יש דילמה, לג'יגהקיוב יש קירור של הPRO אבל לרוב הם באים עם זכרונות של 3.3, ATi מגיע עם קירור רגיל אבל לרוב עם זכרונות של 2.8.מפה זאת החלטה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.