פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אתמול בלילה לקחתי את המחשב של חברה שלי , קומפאק CQ61 , והוא שבר לי את הגב ...!!איי יא יאי איזו הגזמה D:בשורה התחתונה אתה מחפש מחשב מתחת לרף ה-2kgמה שכן יש נייד נוסף שיכול להיות מעולה עבורךhttp://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2103אומנם הוא לא הכי חסכוני בחשמל אבל הוא ביצועיסט לא קטן במחיר מעולה לדעתי.
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים מחבר אין מצב ל 3 שעות , מצד שני השאלה שלי גם לא קצת במקום , כי היום אני מריץ את התוכנות על ה P4 המזדקן שלי , אז על החדש זה לא ירוץ ??? כנראה אלך על ה UL30 עם סוללת 8 תאים , אחזור לעדכן !
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים להאטטיוד תהיה בחירה מעולה גם קל וגם איכותי, לגבי המחיר - אפשר לקנות אותו ממש בזול (3400 שח) בארה"ב ב OUTLET.לגבי שאר הדגמים - אתה יכול ללכת על דור קודם של מעבדים בשקט ולהיתמקד במחשבים עם איכות בניה סבירה ואחריות סבירה (רמז - לא איסר, אסוס וכו')
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר ארהב זה מעט בעייתי לי ,כי ממש אין לי כוח לסיפור הזה של הייבוא ומכס ומע"מ .עריכה :ראית באתר של ASUS שה UL30A מגיע עם ויסטה , לא מתאים . אברר על כפול הכרטיסים הגרפיים , ה 2G עם 8 תאים .בנוסף עד כמה מפריע מסף מבריק ? אף פם לא התנסתי לאורך זמן ... ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.