עבור לתוכן

התלבטות בין lenovo t410 ל dell e6410

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתבלט בין 2 המחשבים- שתיהם מאוד דומים גם מבחינת העלות וגם מבחינת המחיר.

איזה מהמחשבים עדיף לדעתכם?

פורסם

לT410 יש מבחר לא קטן של תת דגמים

אשמח אם תוכל לתת את הדגם המדויק שאתה חפץ בו

או

לרשום את הסכום המדויק ושימושים בעבור המחשב שאתה חפץ לרכוש

פורסם

בתור אחד שהיה לו את גם את ה T400 וגם את ה- E6400, שהם למעשה ה"אבות" של שני הניידים שציינת - עדיין אני לא יכול לתת לך תשובה ... שניהם היו מחשבים מצויינים אם כי קצת כבדים לטעמי (עברתי ל 13" פחות מ 1.5 ק"ג).

אני מתאר לעצמי שגם הדור הנוכחי די דומה, לדעתי תראה את שניהם בעיניים ותראה איזה מוצא חן בעיינך יותר. בהנחה כמובן שהמפרט והמחיר דומים.

פורסם

אני לא מכיר את הDELL באופן אישי, אבל עם הThinkpadים יצא לי להתעסק, ומה שכן אפשר לומר הוא שהT410 מציג התקדמות משמועתית על פני הT400 עם עדיפות בנקודות רבות: נראה ומעוצב הרבה יותר טוב, מקלדת יותר קשיחה, touchpad יותר גדול, יותר חיבורים (עוד USB, כניסת eSATA ויציאת DisplayPort), סוללות עדיפה (6 תאים לא בולטת ו9 תאים בולטת פחות, למרות שהקיבולת שלה גבוהה יותר בהשוואה לסוללת 9 תאים של הT400).

פורסם

בתור אחד שהיה לו את גם את ה T400 וגם את ה- E6400, שהם למעשה ה"אבות" של שני הניידים שציינת - עדיין אני לא יכול לתת לך תשובה ... שניהם היו מחשבים מצויינים אם כי קצת כבדים לטעמי (עברתי ל 13" פחות מ 1.5 ק"ג).

אני מתאר לעצמי שגם הדור הנוכחי די דומה, לדעתי תראה את שניהם בעיניים ותראה איזה מוצא חן בעיינך יותר. בהנחה כמובן שהמפרט והמחיר דומים.

לאיזה 13" עברת ?

פורסם

X301

ןעכשיו אני מתכוון למכור גם אותו ...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי הייתה גם את ההתלבטות הזאת. הייתה לי התנסות טובה עם DELL בעבר אבל לפני שנתיים עברתי לHP PAVILION שעשה לי קצת בעיות למרות שבסך הכל היה בסדר. לפני חודשיים הייתה לי בדיוק את ההתלבטות שלך. בסופו של דבר אחרי שראיתי את שני המחשבים החלטתי לחזור לDELL ואני מאוד מרוצה. אבל ההתלבטות לא הייתה קלה. אני מאוד מרוצה מהE6410 שקניתי. תיכנס לאתר שנקרא ZOL יש להם מבחר גדול של שני המחשבים. תבדוק שם את המפרטים ותחליט מה מתאים לך יותר.

בהצלחה.

פורסם

זו אותה הגברת בשינו אדרת

לא תמצא יתרונות מהותיים לכאן או לכאן

ההבדל היחיד זה במראה, ובחברה.

לדעתי קח את הזול יותר שזה E6410

פורסם

מאוד מושקעת ההשוואה בnotebookreview. ממליץ לקרוא אותה. הוא התמקד דווקא בדברים שבד"כ נעלמים מעיניהם של מבקרי המיינסטרים, אשר נותנים יותר מידי תשומת לב לשטויות לא חשובות כמו מעבד, זכרון (שממילא אותו הדבר) או פיקסלים שרופים במסך (כאילו WTF?)

מי שקרא את ההשוואה, ממש לא יכול להסכים שזו "אותה הגברת בשינוי אדרת". יש המון דברים קטנים שמבדילים, עם יתרונות לפה ולשם. זאת אומרת שהכרעה חד משמעית מי יותר טוב לא תהיה, אבל כל אחד יכול להסיק לגבי הדברים שחשובים לו אישית.

לדוגמה - אם הייתי נותן חשיבות רבה לצליל היוצא מהרמקולים המובנים - הייתי מעדיף את הE6410. לעומת זאת, אם מה שחשוב לי זה ארגונומיה ונוחות מקלדת ועכבר - T410 ללא ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים