עבור לתוכן

מספר בעיות בשני מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן,

1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית?

2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן).

3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אלא אם אני עושה PREVIEW.

בעיות במחשב השני (חלונות XP באנגלית), מדובר במחשב יחסית ישן (פנטיום 4), שמשמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, ישנה בעיה מאוד מעצבנת שפשוט גורמת למחשב לקרוס.

המחשב שעבר פרמוט לפני קרוב לשנה, עבד מעולה, אבל לאחר התקנת AVG (זאת ההערכה שלי, כי לפני זה, לא הייתה הבעיה), הוא מנסה אחת לכמה שעות לגשת לעדכוני הוינדוס (היישום WUAUCLT.EXE) ואז מקפיץ מיידית את ה-SVCHOST.EXE לממדים מפלצתיים וחונק את כל הזיכרון, והקטע שהוא לא מוריד שום עדכון למערכת, לא מדובר בוירוס או ברוגלה, כי בדקתי את הדברים, המחשב עובד בסדר גמור, פשוט כנראה היישום, או תוכנה מסויימת גורמת לא לקריסה, ורציתי לדעת כיצד ניתן לפתור זאת.

המון תודה.

אורן.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת היא בנוגע לחלונות 7, בגרסת 64 ביט, האם גם לה יש בעיות תאימות קשות בדומה למה שהיה עם האקס פי בזמנו, כי חבל לי לפרמט עכשיו ולקחת את המערכת של ה-32 ביט, כי אז לא אוכל לנצל את המעבד בצורה מתאימה.

פורסם

1) לא כל כך הבנתי את הבעיה (אני אינני משתמש בפלופי) מה שכן בזמן הבוט אתה יכול להכנס לביוס ולנתק את הפעילות של הפלופי

אגב חשבת על לעשות רשת משותפת או להשקיע בצורב בשביל העברת מידע?

2) contorl panel -----------------> clock,lenguage and... -------------------> region and language -----------> keyboards and language תוודא שיש לך עברית בדיספלי שם -----------------> administritive תודא שזה ישראל שם

3) power save mode יכול שסותר לך את פעיולת השומר מסך

אם זה נמצא על המצב הכי גבוה אז המחשב לעולם לא ידליק את השומר מסך

אני גם משתמש ב7, 64 ביט לא נתקלתי בבעיות תאימות ולהפך ראיתי כמה שיפורים לעומת ויסטה (שגם הוא בסופו של דבר לאחר העידוכנים ולאחר טוויקים השתפר פלאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים