עבור לתוכן

פרסומות מעצבנות בפייסבוק איך נפטרים מהם

Featured Replies

פורסם

היי

אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס

כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי

כמו

זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום

זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום

בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?

פורסם

Adblock / Remove It Permanently / סקריפט ייעודי ל-Grease Monkey עבור פייסבוק

פורסם

זה לא פרסומת, אין שום קשר ל-adblock וכו'.

זה פשוט עמודים שהחברים שלך מצטרפים אליהם (במקרה הרע) או שולחים לך הצעות להצטרף לעמודים האלה (במקרה היותר רע), כי הם טיפשים.

פורסם
  • מחבר

ואיך נפטרים מזה ?

פורסם

זה לא פרסומת, אין שום קשר ל-adblock וכו'.

זה פשוט עמודים שהחברים שלך מצטרפים אליהם (במקרה הרע) או שולחים לך הצעות להצטרף לעמודים האלה (במקרה היותר רע), כי הם טיפשים.

תלוי.

ישנן פרסומות בצד ימין שהן פרסומות לכל דבר ועניין ויש "דפים" שהחברים שלך "מציעים" לך שזה כבר משהו אחר.

אם כי אני בטוח שאפשר למצוא גם תוסף שעושה decline לכל החרא הזה בצורה אוטומטית.

אם כי עדיף למצוא את החבר הטיפש שאחראי לדברים האלה ולהיפטר ממנו...

פורסם

אם כי עדיף למצוא את החבר הטיפש שאחראי לדברים האלה ולהיפטר ממנו...

הבעיה האמיתית מתחילה כשאתה קולט שיש לך יותר מידי חברים כאלה...

פורסם

FBPurity

Enjoy :xyxthumbs:

פורסם

תלוי.

ישנן פרסומות בצד ימין שהן פרסומות לכל דבר ועניין ויש "דפים" שהחברים שלך "מציעים" לך שזה כבר משהו אחר.

לא קראת את ההודעה שלו?

הוא כותב במפורש דברים שהם עמודי פייסבוק של "לחץ לייק כדי לראות את התוכן" וממש לא פרסומות.

FBPurity

Enjoy :xyxthumbs:

עושה רושם שזה סתם מסתיר חלקים בעמוד הראשי (ועושה את זה בצורה דיי נאצית, מסתיר כברירת מחדל דברים דיי בסיסיים כמו "Is Attending an event"..) , וזה הגיוני כי להסתיר אלמנטים בדף זה כל מה שגריזמנקי יודע לעשות. זה לא ימנע ממנו הזמנות לכל הדפים האלה.

הפיתרון הוא פשוט לחסום אנשים טיפשים שלוחצים סתם "לייק" על כל שטות ואז כמו אידיוטים גם אשכרה מאמינים שהתוכן ה"מוסתר" יתגלה להם אחרי שהם "יזמינו את כל החברים שלהם"..

פורסם

מוחקים פייסבוק.

מחקתי את הפייסבוק ופתאום יש לי עוד 5 שעות פנויות ביום

ואנשים מתקשרים אליך!

פורסם

ואתה הופך להיות אוטומטית על תקן המתלהב המוזר (בדיוק היום היה על זה פרק בסאות'פארק, עם הילדים הגותים והילדים שהחליטו שהם ערפדים) והיחיד מבין כל החברים/משפחה/שיכבה בבית ספר/צבא שלך שאין לו פייסבוק. אחלה! כל הכבוד, אתה מיוחד! :xyxthumbs:

פורסם

להיט אחי!

אתה הולך מכיר בחורה, שואלת אותך אם יש פייסבוק, אני אומר אין.

אז היא מתקשרת יום לאחר מכן!

מה יותר טוב מזה?!

פורסם

:lol:

אני דווקא חשבתי יותר לכיוון של אתה הולך מכיר בחורה, שואלת אותך אם יש פייסבוק, אתה אומר אין, היא אומרת ביי :P

חוץ מזה, זה מאוד מגביל. לא כל בחורה תתקשר אליך אחרי היכרות של 10 שניות איפשהו, וזה גם לא ממש במקום לפעמים.

אם הכרתם במקרה, סתם דוגמה שעולה לי בראש, מקרה אמיתי, נניח ליד מכונת שתיה באוניברסיטה, ויצא לכם ככה לקשקש קצת חצי דקה-דקה (כי המכונה המטונפת לא קיבלה את ה-5 שקל שלך והיא פרטה לך אותם), זה הרבה יותר "במקום" פשוט "להחליף" שמות משפחה וליצור קשר בפייסבוק.

נ.ב.

אל דאגה, את הטלפון קיבלתי יום או יומיים אחרי זה.. כשפשוט הייתי צריך אותו.

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים