פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך.מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר).לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה)בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם.גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו.בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.האם זה נכון?איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש?האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשות?בתודה על עזרתכם,
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים למה שלא תחליף למודם "רשת"?בכל מקרה אין צורך להתקין מערכת הפעלה שלמה אחרי החלפת לוח אם. אם מדובר בצ'פסט שונה התקנת תיקון בהחלט מספיקה.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים השאלה היא איזה ווינדוס יש לך כל ווינדוס שהוא מעל XP SP3 לא עובד עם מודם USB שלבזקמה שאומר ש XP SP3 , VISTA ו - 7 לא עובדים עם המודם הזהאם קיים אחת ממערכות ההפעלה האלו פשוט תחליף למודם רשתתתקשר לבזק תגיד שיש לך את אחת ממערכות ההפעלה האלו (אפשר גם לשקר) גם אם אין לךותחליף למודם חדש יותר למודם רשת ללא עלות - זה בתנאי שאתה מציין שיש לך את אחת ממערכות ההפעלה האלוד.א אני עובד בבזק - אז אני יודע
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים מחבר תודה רבה לכל המגיבים.יש לי מערכת הפעלה חלונות XP SP2.חיבור ה USB תקין. המחשב מזהה כרטיסי זיכרון (disk on Key). כאשר אני מחבר את המודם, מתקבלת הודעה "זוהתה חומרה חדשה".מהו התיקון שיש להתקין עבור הצ'פסט השונה ואיך אני עושה זאת?
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים מחבר האם בשביל ההתקנה המתקנת של XP יש צורך להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש ו / או לפרמט את הדיסק הקשיח?
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים לא הבנתי למה אתה לא הולך פשוט להחליף את המודם למודם רשת וזהו המודם שיש לך הוא אחד העתיקים עם התקנה וכל הסיבוכים האלותתקשר לבזר תבקש להחליף תגיד שיש לך XP SP3 ויחליפו לך אותו בחינםלמה אתה בכלל מתאמץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.