עבור לתוכן

בעיה עם דרייבר של Radeon Hd 5870

Featured Replies

פורסם

הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור...

כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered

דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...

פורסם

לא יודע אם כבר בוצע, אבל תנסה לעשות הסרה מוחלטת של כל דרייבר ישן (באמצעות תוכנה כמו Drive Sweeper וכו') תוך כדי העלאת windows בsafe mode ככה שבטוח שהכול הוסר.

כדי לשלול עניין של מעלות/אבק וכו', הכול קורס ברגע שאתה מפעיל את המשחק או לאחר כמה זמן?

פורסם

תן לי להבין.. הHD5870 מחובר למערכת עם ספק ה ezcool atx 450 jsp ?

פורסם

תן לי להבין.. הHD5870 מחובר למערכת עם ספק ה ezcool atx 450 jsp ?

Wow! רק עכשיו שמתי לב...אם באמת הספק הוא 450W אז הנה לך הבעיה...הדרישה המינימלית של היצרן היא 500W.

פורסם
  • מחבר

לא מדובר במערכת שלי, מדובר במישהו שאני מנסה לעזור לו.

דיוק קטן- זו לא ממש קריסה, אלא מה שקורה זה שבין 10 שניות לדקה אחרי שמעלים משחק, התצוגה קופאת, מוצגת ההודעה הזו (שבהמשכה הוא אומר שהוא מתחיל מחדש את הדרייבר) ואחרי הההתחלה הכל רץ קצת ושוב קופא, שוב ושוב. יכול להיות שזה לא יקרה, אבל אם זה קורה זה ימשיך לקרות שוב ושוב.

מכיוון שלא נוכל לדעת כרגע אם הבעיה נפתרה, נניח שנעשה ניקוי מוחלט של הדרייברים והבעיה נמשכת. מה אז?

פורסם

ניתן רק להניח שאולי ישנה תקלה פיזית עם הכרטיס עצמו. תנסה לבדוק אותו חזותית, שהוא מחובר כמו שצריך, שאין חלק אחר במחשב שנוגע בו. תנסה גם לבדוק אם הוא מקבל מתח כמו שצריך.

אם תוכל לשים פה צילום מסך של השגיאה שמופיעה או של מצב המערכת (מתחים, טמפ' וכו') דרך HWmonitor יהיה אפשר לעזור יותר.

פורסם

אם התקלה מופיעה תוך פרק זמן קצר וקבוע יחסית אחרי הפעלה של משחק, כל משחק, ולא מופיעה כשסתם עובדים בדסקטופ או בזמנים אקראיים במשחקים הייתי אומר שטמפרטורה היא החשוד המיידי.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כבר בדקתי את זה והמצב טוב שם.

פיזית נראה לי שהכרטיס בסדר, יבדק שוב ליתר בטחון. אני אשים צילום מסך בהזדמנות.[br]פורסם בתאריך: 17.08.2010 בשעה 18:46:53

הודעת השגיאה היא משהו בסגנון הזה, זה מתורגם משוודית אז זה לא מדויק לגמרי- "Graphic card Driver AMD Driver stopped functioning and was restored"
פורסם

אממ... למה אתה צריך לתרגם הודעות שגיאה משוודית?

פורסם
  • מחבר

כי מערכת ההפעלה בשוודית. ציינתי כבר שלא מדובר בי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים