עבור לתוכן

איזו הרגשה עלובה בבוקרו של בוקר מדכא אנושות זה... (סיימת מועדפת ואתה לא זכאי.)

Featured Replies

פורסם

אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ...

אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו.

צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה.

סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

פורסם

אם צברת 6 חודשים בתוך השנתיים שאחרי השחרור, לא אמור לעניין אף אחד שהמשכת לעבוד גם אח"כ - עדיין אמורים לאשר לך מועדפת גם אם תגיש בקשה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

לא צברתי 150 יום בתוך אותם שישה חודשים. רק עכשיו אני מסיים אותם.

פורסם

אתה צריך לעבוד יום 1 לפחות בשנה הראשונה אחרי השחרור. ואתה יכול להשלים את השאר בשנה השנייה.

אם לא עבדה דקה בשנה הראשונה, הפסדת את המועדפת

דואגים להגיד את זה בלי סוף בכנס משתחררים

http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_avoda_nidreshet.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=1

פורסם
  • מחבר

הכנס היחיד שזכיתי לראות לפני ה"שחרור" (בעיטה בתחת מצה"ל) שלי היה -->>כאן אמור לבוא מסר דוקרני כלשהו שאמור לבטא את חווית הפליטה הדרמטית שלי משירות <<--

בכל אופן אני מודע לחוק הזה וקיוויתי לנימה של התחשבות מאחר ובכל זאת עברתי תקופה של בירורים רפואיים שלא איפשרה לי להיכנס למסגרת עבודה.

פורסם

שמע אחי וואלה זה זין רציני אבל מה לעשות זה סעיף שרשום בכל מקום כמעט.

הכי חשוב תלך ללמוד באוניברסיטה ואחרי זה תעשה בוכטות, עזוב אותך מהמענק זה סתם יבאס אותך.

פורסם

סליחה על הבורות

אבל מה גובה המענק? באמת שווה לעבוד בעבודה כזאת מסריחה במשכורת רעב?

כי נראלי שללכת אחרי הצבא ולעבוד בשליחויות למשל או אם אפשר בחברה רצינית יותר אפשר לעשות משכורות

שיעקפו את המענק הזה .. לא?

פורסם

חוץ מזה (ואני יודע שלא נעים לשמוע את זה), אם סבלת שם 8 חודשים רק בשביל המענק של המועדפת מבלי לטרוח לבדוק את התנאים לכך, זאת לא אשמתו של איש מלבדך.

פורסם

סליחה על הבורות

כי נראלי שללכת אחרי הצבא ולעבוד בשליחויות למשל או אם אפשר בחברה רצינית יותר אפשר לעשות משכורות

המענק לרוב משלים את המשכורת לכ-30 לשעה [אם מחשבים את זה בהיבט הכולל]

שזה גבוה מהרבה משכורות של עבודות במשק לאנשים בגילנו.

פורסם

ורק שציפינו לקבל את המעט מצה"ל :s07:

פורסם

סליחה על הבורות

כמעט9000 אלף שקל.

ותלוי מה העבודה,אני היתי מאבטח במפעל,כל השמירה זה אינטרנט/משחקים וכו' ושכר של 26 שקל לשעה מה רע?.

בתחנות דלק לא היתי עושה מעודפת גם אם היית 12 אלף ,חרא של דבר לשרת ישראלים.

ולידעתך יש מלא משפחות שמתקיימות עם משכורות רעב "4000" אלף שקל בערך.

פורסם

9000 אלף שקל?

פורסם

בתור חייל שהשתחרר לאחרונה (3/8) ומחפש עבודה, אספר לך בלחש שמועדפת זה לא הכל..

פורסם

כן כמעת 9000 ש"ח... למעשה זה בערך 8800 ש"ח. אני מרוויח 29 לשעה+מועדפת וזה סופר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים