עבור לתוכן

מה הכרטיס מסך הכי טוב שאנ ייוכל לקנות שהכי יתאים למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות עד שיווצר לי צוואר בקבוק?

המפרט שלי הוא:

מעבד:Intel Core 2 Duo E6300

לוח אם:GIGABYTE X48-DQ6

הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא

nvidia geforce 8800GT

שהוא מעולה והכל אבל לא כזה טוב למשחקים העתיידים שהולכים לצאת

באסה שבדיוק עכשיו קניתי תגיטרה החשמלית שלי אז אבא שלי בטוח לא יהיה מוכן לקנות לי מחשב חדש שיספיק לי לעוד 3 שנים למה המחשב הזה נמצא אצלי 3 שנים בערך משהו כזה והוא הצליך להריץ הכל על V.H עם AAים גבוההים ורזולוציה גבוהה במיוחד הכי גבוהה שהמסך שלי יכול ולא היו לי בכלל בעיות וגם המעלות של הכרטיס הם רק 80 כשאני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוההות ב BFBC2 שזה יחסית משחק עם גראפיקה נהדרת לכן הכרטיס כל כך מתחמם לי

אבל הוא כרטיס נהדר פשוט אל הולך להספיק לעתיד :nixweiss:

פורסם

מה היית אומר אם הייתי אומר לך שהמעבד שלך יוצר צוואר בקבוק קטן גם עם כרטיס המסך הנוכחי שלך?

פורסם
  • מחבר

מה היית אומר אם הייתי אומר לך שהמעבד שלך יוצר צוואר בקבוק קטן גם עם כרטיס המסך הנוכחי שלך?

באמת??

כאילו אני רק צריך להחליף את המעבד כדאי לקבל עוד כמה אחוזים מהכרטיס מסך?

אתה יודע אם אני יליף למעבד נורמאלי שלא יעשה צוואר בקבוק בכמה אחוזים זה ישפר לי את הכרטיס מסך זאת אומרת בכמה הכרטיס מסך מוגבל כרגע מאוד מאוד או שרק בממש כמה אחוזים בודדים?

פורסם

בוא אני אגיד לך מה אתה יכול לעשות.

בגלל שיש לך לוח אם כזה נהדר (מדיי?) ומעבד שפשוט מבקש את זה,

הייתי ממליץ לך בחום לבצע אוברקלוקינג למעבד. במידה ואין לך קירור מתאים למעבד זה משהו שאפשר לסדר בפחות מ200 שקלים.

המהרה לאיזור ה2.6-2.8GHZ יכולה לעשות פלאים למעבד שלך.

ואז יהיה אפשר לדבר על כרטיסי גיימינג רציניים.

אני ממליץ לך בחום להתייעץ על זה בפורום אוברקלוקינג^^

בכל אופן מהו דגם המסך שלך ודגם ספק הכח?

פורסם
  • מחבר

בוא אני אגיד לך מה אתה יכול לעשות.

בגלל שיש לך לוח אם כזה נהדר (מדיי?) ומעבד שפשוט מבקש את זה,

הייתי ממליץ לך בחום לבצע אוברקלוקינג למעבד. במידה ואין לך קירור מתאים למעבד זה משהו שאפשר לסדר בפחות מ200 שקלים.

המהרה לאיזור ה2.6-2.8GHZ יכולה לעשות פלאים למעבד שלך.

ואז יהיה אפשר לדבר על כרטיסי גיימינג רציניים.

אני ממליץ לך בחום להתייעץ על זה בפורום אוברקלוקינג^^

בכל אופן מהו דגם המסך שלך ודגם ספק הכח?

פעם אחי עשה לי אובר קלוקינג ל3 רק הוא מבין איך לעשות את זה אבל זה חימם לי את המעבד יותר מידי אז הורדנו מאז הוא שם לי במחשב את הקירור שהייה לו פעם במחשב איזה קירור למעבד שעלה לו 400 שקל משהו כזה שקנה מחול שם לי במשב מאז אני לא עובר את ה35 מעלות כשאני משחק במשחקים מחשב אבל הוא ואני שכחנו להחזיר את האוברקלוק הישן של ה3 אחרי שהוא שם לי את הקירור

בכל מקרה עכשיו הוא עושה טיול אחרי צבא במונגוליה איפה שהוא שם ויחזור לארץ רק בעוד חודשיים ככה

בנוגע ללוח אם אח שלי נתן לי גם אותו פשוט הוא קנה לוח אם אחר בגלל שהוא היה צריך לוח אם אחר לI7 שלו אז הוא נתן לי את הישן שהוא לא כל כך ישן יחסית חדש וממש טוב הלוח אם הזה קראתי עליו דברים טובים באינטרנט

בכל מקרה המסך:

http://www.viewcom.com.cn/Product1.asp?ArticleID=362

המסך שלי קצת קצת שונה ממנו פשוט השם של המסך הזה הוא:

W2205S

ואצלי זה:

W2205S12-d

בנוסף אצלי הכפתורים קצת שונים ואצלי גם המסך הוא 20.1 אינץ ולא 22

אבל לא מצאתי תדגם הזה באינטרנט אז לא יודע בקיצור מה הולך פה

הספק הוא ספק ג'נרי אין לי מושג מה השם שלו ואין לי מושג גם כמה זרם יש לו אני רק יודע שרשום מאחורי הספק AC220V~ ככה היה רשום מאחורי הספק

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה???

עברו כבר 3 ימים

פורסם

כרטיס חזק יותר לא ינוצל טוב אצלך, ואתה גם צריך להחליף ספק.

במקומך כבר הייתי מוותר על קניית כרטיס חדש וחוסך למחשב חדש (כי אחרת תצטרך להחליף ספק+מעבד+כרטיס וזה לא רחוק מהמחיר של קניית מחשב חדש שיהיה יותר טוב).

פורסם
  • מחבר

כרטיס חזק יותר לא ינוצל טוב אצלך, ואתה גם צריך להחליף ספק.

במקומך כבר הייתי מוותר על קניית כרטיס חדש וחוסך למחשב חדש (כי אחרת תצטרך להחליף ספק+מעבד+כרטיס וזה לא רחוק מהמחיר של קניית מחשב חדש שיהיה יותר טוב).

אבל DJ אמר לי שאני צריך רק לעשות OC למעבד כדאי לנצל את הכרטיס מסך שיש לי טוב יותר ואולי לדבר על כרטיס מסך יורת טוב לגיימינג זה נכון?

כי הOC הכי גדול שנעשה על המחשב שלי היה בעזרת אחי שעשה לו OC ל3 אבל הוריד אותו :facepalm: בגלל שהוא החליף לי אחרי זה לוח אם והוא לא החזיר לי את הOC אחרי זה

פורסם

אז שיבצע OC שוב ?

אם המעבד התחמם ב OC הקודם אז כניראה שהגזמתם עם המתח... לא יהיה צורך בהחלפת מעבד אם תעשה OC...

אבל כמו שדניס אמר, ספק ג'נרי מסוכן אפילו עם 8800GT, שלא נדבר על כרטיסים רציניים יותר... שדרג אותו למשהו סביר.

פורסם
  • מחבר

אז שיבצע OC שוב ?

אם המעבד התחמם ב OC הקודם אז כניראה שהגזמתם עם המתח... לא יהיה צורך בהחלפת מעבד אם תעשה OC...

אבל כמו שדניס אמר, ספק ג'נרי מסוכן אפילו עם 8800GT, שלא נדבר על כרטיסים רציניים יותר... שדרג אותו למשהו סביר.

דווקא רשמתי שהמעבד לא עבר את ה45 מעלות כשהOC העלה אותו ל3 כשהוא בא מהחנות עם 1.8 ולבד המעלות שלו במאמץ הם 40-41 בערך ויציב לגמרי אז ככה שאם הוא העלה אותו ל45 כשהתדר נמצא על 3 זה לא OC יפה ביותר? במיוחד כשהקירור עולה 400 שקל אז זה דווקא דיי הגיוני בנוסף לזה הוא גם מרח לי משחה טרמית

בכל מקרה אתם יכולים להמליץ לי על איזה שהוא ספק טוב המחיר הוא 300 שקל -400 שקל משהו כזה(זה סכום טוב לספק נורמאלי?)

פורסם
  • מחבר

בדר אחי לא משנה כי כבר חשבתי מה לעשות אז זה בסדר

אז ככה:

אני יחכה שנה עם המחשב למה הוא מחשב טוב לשנה הבאה נכון? כאילו הוא יספק אותי לעוד שנה?

עד לחופש הגדול הבא כאילו אחרי החופש הזה ואז זה מסתדר לי טוב כי אני בדיוק מוציא תעודת מדריך וזה אז אני יוכל לעבוד בקייטנה נחסוך כסף וזה נבקש מההורים גם קצת ואני יקנה לי מחשב מפלצת

עוד אין לי ממש תיכנונים למחשב אני רק יודע שאני רוצה לקנות את כל החלקים מחול כי שם הכי זול ובכל מקרה אני ירכיב את המפרט של המחשב יבדוק כמה כל דבר עולה והכל ואז אני יפנה אלייך בפרטי תעזור לי קצת תכוון אותי אוקיי אתה יודע לאיזה מחלקה של נוידיה אני יקח לכרטיס או איזה מעבד וכאלה רק קצת ככה וזהו ווהמחשב הזה ישאר אצלי אני בטוח לעוד הרבה זמן למה אני באמת מתכנן לעשות אותו מחשב מפלצתי באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים