עבור לתוכן

מחשב לעבודה - תוכנות גרפיות (Photoshop וכד') ב- 3,000 ש"ח - קיים?

Featured Replies

פורסם

בכולאופן לא רק המעבד קובע (מי שמע על מעבד שבאמת מנוצל רוב הזמן על 100%? ::) )

אלא גם הHDD,שווה ומאוד שווה להחליף HDD לSSD

או לHDD HYBRID שהוא שילוב של SSD\כונן מכני רק שאינני בטוח שיש משולבים שכאלו בגודל 2.5"

פורסם

^^^^

יש את מומנטוס ההיברידי של סיגייט,

ודווקא בגודל 2.5.

פורסם

אגב הערות מתחכמות, יש משתמשים כאן בפורום שאשכרה מקשיבים למה שאומרים להם ולא סתם מעירים הערות מתחכמות. אם אתה כל כך חכם, אין בעיה. קנה מקבוק, תוריד את העיניים האדומות עם מעבד ארבע הליבות שלך עם הCS6 שלך, ותצחק תצחק עד מחר, אבל אני כאן עם הנייח עם הE2200 עיבדתי כבר מאות תמונות מRAW. בדרך כלל מי שחייבים את ההכי טוב ולא מאמינים שמשהו פחות מהמקסימום יעשה את העבודה, הם גם בדרך כלל האלה עם ההכי מעט כשרון, שבעצם קונים פורשה כדי לפצות על זה שיש להם זין קטן. אז תהנה לך עם המשך הקנייה.

וואללה מה זה נעלבתי... כי באמת מדובר בזין קטן קטן, CS6, מקבוק, מעבד ארבע (על ארבע עם טורבו) ליבות ופורשה.. אה וגם מעט הכישרון שיש לך- ממש אין לי, למזלי. :kopfpatsch:

מילא קשה לך להתלוצץ, אבל לא נראה שזה הרבה מתחת לחגורה, הרמה שלך? :P

Jim Steele הג'ובניק החמוד עם הנייח הצהלי, אתה במקום שבלתי אפשרי לרדת אליו.

למה כל המירמור והכעס שלך על שהעולם דפוק? (אל תספר לנו..)

יום אחד אולי (בספק רב) תתבגר וכשתוכל גם לחייך :D ולא רק להתמרמר ולהתבכיין, תבין יותר.

ואגב, אתה לא תורם מאומה לבחור שפתח את הת'רד ורק מצדיק את שכתבתי לו מלכתחילה - שיעבוד עם נייח (בדיוק כמוך), אז למה... טוב, לא חשוב..

פורסם

וואללה מה זה נעלבתי... כי באמת מדובר בזין קטן קטן, CS6, מקבוק, מעבד ארבע (על ארבע עם טורבו) ליבות ופורשה.. אה וגם מעט הכישרון שיש לך- ממש אין לי, למזלי. :kopfpatsch:

מילא קשה לך להתלוצץ, אבל לא נראה שזה הרבה מתחת לחגורה, הרמה שלך? :P

Jim Steele הג'ובניק החמוד עם הנייח הצהלי, אתה במקום שבלתי אפשרי לרדת אליו.

למה כל המירמור והכעס שלך על שהעולם דפוק? (אל תספר לנו..)

יום אחד אולי (בספק רב) תתבגר וכשתוכל גם לחייך :D ולא רק להתמרמר ולהתבכיין, תבין יותר.

ואגב, אתה לא תורם מאומה לבחור שפתח את הת'רד ורק מצדיק את שכתבתי לו מלכתחילה - שיעבוד עם נייח (בדיוק כמוך), אז למה... טוב, לא חשוב..

אכן כן, זין קטן, ובתגובה שלך שמלאה עקיצות רק הוכחת כמה אני צודק. אני סה"כ אומר לפותח הת'רד שבשביל פוטושופ הוא לא צריך מחשב HIGH-END, ואתה בתגובה הולך לירידות, אז המרמור והחוסר בגרות זה כנראה הרבה יותר אתה מאשר אני.

פורסם

אכן כן, זין קטן, ובתגובה שלך שמלאה עקיצות רק הוכחת כמה אני צודק. אני סה"כ אומר לפותח הת'רד שבשביל פוטושופ הוא לא צריך מחשב HIGH-END, ואתה בתגובה הולך לירידות, אז המרמור והחוסר בגרות זה כנראה הרבה יותר אתה מאשר אני.

זה מאוד יחסי לסוג העבודה, לתחום האינטרנט אפשר להסתפק במפרט זול.

לתחום הדפוס כמה שיותר חזק יותר טוב.

פורסם

איפה מנהל הפורום ???

ושני הניצים - אתם מוזמנים לעשות שימוש בהודעות פרטיות

( לפחות בתור התחלה :cool2: ), אם כל מה שקשור בנושא

הדיון לא בידיוק בראש שלכם, כי למען האמת זה לא מוסיף

כבוד לאף אחד מכם.

:xyxthumbs:

פורסם

נדפק לכם המוח או משו? למה לרדת לפסים אישיים?

hugo123 & Jim Steele אם יש הוכחות לטענותיכם תציגו הוכחות במקום להכנס לשטות הזו שניתן היה למנוע מלחתחילה.

פורסם

eeepc מרייץ פוטושופ:

זאת דוגמה לאמא של הLOW END. דואל קור בסיסי בנייד בסיסי, עם כרטיס מסך בסיסי, עם האצת חומרה בפוטושופ, מן הסתם יציג ביצועים הרבה יותר טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים