עבור לתוכן

מחשב לעבודה - תוכנות גרפיות (Photoshop וכד') ב- 3,000 ש"ח - קיים?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אשמח לעזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש המיועד למוסיקה, סרטים, עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Photoshop ועריכת וידאו (Sony Vegas). זאת במחיר של 3,000 ש"ח.

מסך 15" יהיה נהדר, לא מבריק.

השאלות שבפי - האם כרטיס מסך שאינו מובנה (שאינו OnBoard) עוזר בדחיסת הוידאו (ב- Sony Vegas) ועיבוד התמונות וביצוע "פילטורים" (ב- Photoshop)? או שצריך להתרכז במעבד בשביל הנ"ל?

בנוגע למעבד מול זיכרון פנימי - עדיף ללכת על i5 עם פחות זיכרון (נניח 3 ג'יגה) מאשר i3 עם יותר זיכרון (4 ג'יגה) ?

אלו 2 השאלות הראשיות שאיני מצליח למצוא תשובה חד משמעית לגביהן. ובכלל, השאלה הגדולה - במחיר כזה ניתן להשיג מחשב סביר לביצוע עבודות כאלו?

תודה רבה לכם,

אורן.

פורסם

העיניין הוא,

היכן תמצא נייד עם I5 ב3000שח?

ונכון להיום חוץ מהDELL'S למיניהם קשה למצוא ניידים עם מסך מט (אולי איזה FUJITSU)

פורסם

לצורך העניין אני עובד בצבא על פוטושום עם מחשבים עם E2180. מחשבים זולים של דל. לגבי התוכנת ווידאו זה כבר יותר מסובך, אבל פוטושופ, או בכללי חבילת ה CS, לא צריכה מפרט מי יודע מדהים בשביל עבודה בסיסית.

פורסם

לצורך העניין אני עובד בצבא על פוטושום עם מחשבים עם E2180. מחשבים זולים של דל. לגבי התוכנת ווידאו זה כבר יותר מסובך, אבל פוטושופ, או בכללי חבילת ה CS, לא צריכה מפרט מי יודע מדהים בשביל עבודה בסיסית.

א. למה לבזות את הצבא ולגלות שאלה המחשבים שמשמשים אותו... :D

ב. הצחקתהו... וידאו ו-PS CS5 על נייד ב-3K? (אני מתכוון לעבוד, לא ל-ח-כ-ו-ת) גם אני רוצה... אפילו ב-4000, קניתי... :lol:

פורסם

שלום לך

כרגע בתקציב באמת יש את ה " איזה פוג'יטסו " בטרקלין החשמל

עם מעבד I3 וגם מסך מבריק וגם מסך מט שישאיר לך עודף

מ 3 אלף.

נכון שזה לא מחשב -על , אבל גם לא בידיוק גרוטאה, בייחוד לפוטושופ

( לא חייב את CS5 , גם 4 סבבה ).

בקשר לווגאס :nixweiss:,ברור שזה יפגע, אבל עדיין, במחיר הזה אין הרבה אופציות.

אין לך מה להתלבט, הכי הרבה תוסיף / תגדיל ל 4 ג'יגה בדגם עם מסך מט.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467265.0

:xyxthumbs:

פורסם

א. למה לבזות את הצבא ולגלות שאלה המחשבים שמשמשים אותו... :D

ב. הצחקתהו... וידאו ו-PS CS5 על נייד ב-3K? (אני מתכוון לעבוד, לא ל-ח-כ-ו-ת) גם אני רוצה... אפילו ב-4000, קניתי... :lol:

תצחק עד מחר, אבל אתה תבזבז את הכסף שלך על חומרה מיותרת. רק לש השוואה, היום לקחתי תמונה של 18 מגה פיקסל והפעלתי עליה איזה 8 פילטרים בפילטר גאלרי בCS3, לקח לזה 2 דקות אבל זה פעל. אז עוד פעם, כן, תוכל לעבוד כמו שצריך גם בלי מחשב על.

פורסם

למען האמת ניסיתי (את הפוג'יטסו) עם CS4 והוא עובד מהר משציפיתי.

פורסם

עם כל הכבוד לפוג'יטסו (ואין יותר מידי מהחומר הזה כלפיהם, השרות שלהם הוא כנראה כמו האיכות שלהם), הנסיון שלי איתם ממש לא טוב. אותי לימדו "שאנשים עניים" לא יכולים להרשות לעצמם לקנות בזול.. ;)

תצחק עד מחר, אבל אתה תבזבז את הכסף שלך על חומרה מיותרת. רק לש השוואה, היום לקחתי תמונה של 18 מגה פיקסל והפעלתי עליה איזה 8 פילטרים בפילטר גאלרי בCS3, לקח לזה 2 דקות אבל זה פעל. אז עוד פעם, כן, תוכל לעבוד כמו שצריך גם בלי מחשב על.

אחי, למה הרצינות הכבדה הזו, מה, אסור לחייך מידי פעם? וואללה :lol:

לא זכור לי שציינתי משהו על "מחשבי על" או "חומרה מיותרת" (אין דבר כזה, יש אולי כסף מיותר) וכנראה גם השעון שלי מפגר..

אגב CS3, יש כאלה שעדיין מעבדים תמונות בחדר חושך, בכלל בלי מחשב. :hat:

לגופו של ענין, הפתרון לתקציב/שימוש הזה - מחשב נייח.

פורסם

^^^^^

יש הבדל בין קלילות לגיבוב שטויות !

עם כל הכבוד לפוג'יטסו (ואין יותר מידי מהחומר הזה כלפיהם, השרות שלהם הוא כנראה כמו האיכות שלהם), הנסיון שלי איתם ממש לא טוב. אותי לימדו "שאנשים עניים" לא יכולים להרשות לעצמם לקנות בזול.. ;)

אחי, למה הרצינות הכבדה הזו, מה, אסור לחייך מידי פעם? וואללה :lol:

לא זכור לי שציינתי משהו על "מחשבי על" או "חומרה מיותרת" (אין דבר כזה, יש אולי כסף מיותר) וכנראה גם השעון שלי מפגר..

אם אתה לא רציני, אל תתפלא על היחס לתגובות שלך.

פורסם

hugo123 יש המון יבואנים מקבילים לאמטל (היבואנית הראשית למוצרי פוג'יטסו\לנובו בישראל) אולי נפגעת מהם

מה שכן עד כה יש לי ניסיון של כמה שנים עם החברה ולא שמעתי איזשהי תלונה מחברים שרכשו משם.

היה לי ניסיון עם מחשבי פוג'יטסו בעבר אבל לא השתמשתי באחד יותר מכמה שבועות (השאלה בלבד לצורך בדיקות)

לקחתי את ה"הסיכון" ( ::) ) ולרכוש אחד שכזה

ולא הופתעתי לקבל את אותה האיכות המצוינת כמו בשאר המחשבים שלהם שהתעסקתי עימם (סדרות P בעיקר)

פורסם

hugo123 יש המון יבואנים מקבילים לאמטל (היבואנית הראשית למוצרי פוג'יטסו\לנובו בישראל) אולי נפגעת מהם

מה שכן עד כה יש לי ניסיון של כמה שנים עם החברה ולא שמעתי איזשהי תלונה מחברים שרכשו משם.

היה לי ניסיון עם מחשבי פוג'יטסו בעבר אבל לא השתמשתי באחד יותר מכמה שבועות (השאלה בלבד לצורך בדיקות)

לקחתי את ה"הסיכון" ( ::) ) ולרכוש אחד שכזה

ולא הופתעתי לקבל את אותה האיכות המצוינת כמו בשאר המחשבים שלהם שהתעסקתי עימם (סדרות P בעיקר)

אמטל הם חברת יבוא מהטובות בארץ, עם שירות בהתאם. בישראל זה במסגרת של לא ייאמן, נקודה.

אבל מה לעשות אם לא הכל תלוי בהם ואפשרי מבחינתם?

קראתי באחד הת'רדים שקנית מחשב שלהם. לא אסבך ואסתבך.

מנסיון של כמה שנים בתחום, כל שנותר זה לקוות לטוב וזה קורה... תתחדש ותהנה. :cool2:

פורסם
:) תודה לך
פורסם

למען האמת ניסיתי (את הפוג'יטסו) עם CS4 והוא עובד מהר משציפיתי.

CS5 תעבוד אפילו טוב יותר, בגלל התאמת התוכנה לתמיכה מלאה במעבדים כפולי ליבה ומעלה...

פורסם

^^^^^

זה לא בעיה לבדוק, יש הרי גרסת נסיון.

בכל מקרה, מבחינה חומרתית, אם למישהו יש

חלופה ראויה יותר ( במסגרת סד התקציב )

מוזמן להביא אותה.

:xyxthumbs:

פורסם

אגב הערות מתחכמות, יש משתמשים כאן בפורום שאשכרה מקשיבים למה שאומרים להם ולא סתם מעירים הערות מתחכמות. אם אתה כל כך חכם, אין בעיה. קנה מקבוק, תוריד את העיניים האדומות עם מעבד ארבע הליבות שלך עם הCS6 שלך, ותצחק תצחק עד מחר, אבל אני כאן עם הנייח עם הE2200 עיבדתי כבר מאות תמונות מRAW. בדרך כלל מי שחייבים את ההכי טוב ולא מאמינים שמשהו פחות מהמקסימום יעשה את העבודה, הם גם בדרך כלל האלה עם ההכי מעט כשרון, שבעצם קונים פורשה כדי לפצות על זה שיש להם זין קטן. אז תהנה לך עם המשך הקנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים