פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים ערב טוב!פעם ראשונה אני הולך לעשות את זהיש לי מחשב בן 3 עם כונן CD פנימיאני רוצה להתקין ווידוס 7 מקורי שהוא על גבי דיסק DVDהשגתי כונן DVD חיצוני שהוא מתחבר דרך USBאיך בעצם אני מפרמט ומתקין את הווינדוס?אני רוצה שהמחשב יעלה בעצם מהכונן DVD חיצוני שהוא מחובר למחשב דרך USBהאם זה אפשרי?אפשר לקבל בבקשה עזרה?תודה רבה ולילה טובליאור
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מכל ההודעה שלך לא הבנתי מה בעצם הבעיה פה? אתה פשוט מתקין מערכת הפעלה כמו כל מערכת הפעלה.חוץ מזה מדובר על מחשב נייד שאתה חייב לחבר לו כונן אופטי חיצוני?
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר אסביר את עצמי שובזה מחשב נייח עם כונן CD בלבדהדיסק שלי של הווינדוס הוא DVDהכונן תומך רק דיסקים CDאז השגתי כונן DVD חיצוני כדי להתקים אתת הווינדוסהכונן חיצוני DVD יש לו חיבור USB איך אני מתקין את הווינדוס?אני צריך לעשות שמיד כאשר המחשב נדלק יקבל ראשון את הUSB כדי להתקין את הווינדוסזאת בעצם השאלה שלי,איך עושים את זה?תודה רבהליאור
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים קודם כל אני לא מבין מה הבעיה פשוט לזרוק את הכונן CD שלך ולהחליף אותו בDVD.כונן חיצוני יזוהה ע"י הלוח אם ככונן לכל דבר ככה שגם ניתן יהיה לבצע ממנו boot ללא שום קושי.בכל מקרה לגוגל יש הרבה מה להגיד על מה עושים בהתקנה של מערכת ההפעלה הזאת כולל תצלומי מסך מפורטים.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה!המחשב לא שלי,אולי הוא לא רוצה להחליף כונן זו בעיה שלואני פשוט רוצה לעזור ושואל פה בפורום אנשים מקצועייםהבעיה היא שכאשר מחשב עושה BOOT הוא לא מזהה כניסות USB נכון?רק כשווינדוס עולה הוא מזהה USBהייתה בעיה דומה למשל עם מקלדת USBהייתי לוחץ בהתחלה כדי להכנס ל-BIOS אך לא היה מזהה USB לכן הווינדוס היה עולהוכהחלפתי למקלדת ישנה-חיבור רגיל וישן,אז יכולתי להכנס ל-BIOSזה לא אותו דבר?
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים וואו אוקיי אני יסביר לך אתה לוקח את הDVD הנייד ומחבר אותו למחשב דרך USB אז מכניס דיקס של ווינודוס עושה RESTART ופשוט מתקין מה הסיבוך
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים שצריך לשנות משהו בביוס ואני לא מצליחלא יודע איך עושים את זה זה הכלצריך לשנות בביוס שהוא קודם יטען מה-CDROM ואז יעלה את הווינדוסאני לא זוכר איך
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים אני לא אכנס פה לפרטים הטכניים, אבל כל מערכת מחשב מחמש השנים האחרונות יודעת לבצע boot מתוך התקן איחסון USB.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים תכנס לביוס תחפש הגדרה שנקראת boot ומצד ימין תראה רשימה של סידי הארדיסק פלופי וכו', תבחר שהדיוידי יהיה ראשון ברשימה מעל הסידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.