עבור לתוכן

חיילת לשעבר פרסמה בפייסבוק תמונות שלה מחייכת לצד עצירים פלסטינים כפותים

Featured Replies

פורסם

ניפחו את זה סתם, ה "עונש" שלה צריך להיות איזה bitchslap או 2.

• תגובות 33
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא נסתכל על העובדות:

1. חיילים מטומטמים לא חסר - ככה זה שהשירות הוא חובה לפעמים חייבים לגייס גם מטומטמים. פרחה או לא - לא רלוונטי - מטומטמת גסת רוח כן.

2. היא עברה על לא מעט עבירות צבאיות שעליהן אפשר גם להישפט לאחר השירות.

3. בנוגע לזה שתמיד צילמו - עצורים מחבלים לשאר חולרות - זה נכון - אבל זה עדיין לא עושה את זה טוב או תקין.

4. הדבר משמש דלק לאויבנו.

5. אני ממש לא רואה מה הנגיעה של זה לגלעד שליט - אם יש משהו שאני בטוח בו - זה שתנאי הכליאה שלו הם לבטח יותר גרועים ממה שאנחנו נותנים לעצירי חמאס.

6. צריך להפסיק ליתן לאנים כאלה במה - רק נזק.

7. הכיבוש - משחית. ועל זה כמובן אפשר להתווכח. שירתתי לא מעט בלבנון בסדיר (אתם יודעים שאני "זקן" ) - והשירות בשטחים הוא פשוט נורא ואיום. ההתעסקות הזו

עם אוכלוסיה אזרחית עושה לנו - כחברה - משהו לא טוב. אני לא אומר שזה הגורם הבלעדי לחברה אלימה וחסרת סובלנות - אבל זה בהחלט פקטור שאי אפשר להתעלם ממנו.

8. החמאס\פתח הם חולרות (אבל בוא נסכים שבלי שתהיה התנגדות - אין להם סיכוי להגיע למדינה). אני לא עושה זאת מאהבתם אלא מכך שאני חושב כי ברגע שתהיה מדינה פלסטינית לצידנו הדבר יעשה לנו רק טוב.

שבת שלום,

גבריאל

פורסם

חבל שהם לא עושים את זה גם.. אני חושב שזה היה "מרגיע" לראות את גלעד שליט מצולם בפייסבוק עם חיילת פלסטינית

אני בטוח שהדברים שעוברים עליו שם הרבה יותר גרועים אם הוא בכלל רואה אור יום או אפילו שומע קול של אישה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים