עבור לתוכן

חיילת לשעבר פרסמה בפייסבוק תמונות שלה מחייכת לצד עצירים פלסטינים כפותים

Featured Replies

פורסם
הצעירה העלתה לרשת החברתית אלבום תמונות, תחת הכותרת "הצבא - התקופה היפה בחיי", ובו תמונותיה לצד פלסטינים שעיניהם מכוסות.

דובר צה"ל: התנהגות בוטה ומכוערת

בנוסף, החיילת מצולמת בין השאר בחמ"לים צבאיים, שנראים על קירותיהם מפות ומסמכים, ובהם ככל הנראה חומר מסווג.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1184847.html

תמונות: http://sachim.tumblr.com/post/961910853

• תגובות 33
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא פרחה טיפשה, אבל מי שיש לו בעיה עם התמונות האלה הוא סתם מתחסד. כולה תמונות של חיילת שהצטלמה בזמן השירות הצבאי, איי איי איי..

פורסם

פשוט מפגרת.

אין לי כוח להיכנס לדיון (הארוך שבטוח יהיה) אם הכיבוש משחית את העם או כל מיני דברים כאלה.

אבל הצבא יכול לשפוט אנשים על מעשים שהם ביצעו בצבא גם לאחר השחרור (לא זוכר כמה זמן)

אז לעשות מעשה כזה זה פשוט מפגר.

חוץ מזה שפרסום התמונות עם מסמכים ומפות מסווגים ברקע זה עבירה בטחונית בכל מקרה, וגם

על זה ניתן לשפוט אותה (אם כי כנראה לא יקרה)

פורסם
  • מחבר

היא פרחה טיפשה, אבל מי שיש לו בעיה עם התמונות האלה הוא סתם מתחסד. כולה תמונות של חיילת שהצטלמה בזמן השירות הצבאי, איי איי איי..

אין לי בעיה עם התמונות אלא מי שיכול לראות את התמונות ולנצל אותם.

פורסם

מטומטמת.. :kopfpatsch:

פורסם

התמונות עם העצירים זאת לא בדיוק בעיה. סתם אחת שמנסה לעשות מעצמה משהו.

הבעיה אלה התמונות שצולמו בתוך חמלים שונים.

זאת גם עבירה על פקודות הצבא וגם חשיפת מידע מסווג (אולי תתפלאו אבל יש בצד של האויב אנשים שתפקידם למצוא תמונות כאלה)

פורסם

פרחה מטומטמת

פורסם

היא פרחה טיפשה

And that's all there is to it

פורסם

תקשורת זרה ניזונת מתקשורת השמאלנית היקרה שלנו. אם בארץ לא היו מפרסמים את הכתבה אף אחד בחו"ל לא היה שומע על זה.

פורסם

אז מה רצית שהעיתונים אצלנו גם ישקיעו כסף בהבאת חדשות , תיכף תגיד לי שאתה גם רוצה עיתונות חוקרת ונוקבת , מה עוד אולי ערכים כגון אובייקטיביות ונאמנות לאמת ? אני ציני כמובן , ברור , העיתונות היא לא יותר מאשר רכילות . מה שלא עושה את החיילת הזו לבושה וחרפה במילים עדינות .

פורסם

אכן בושה לחיילת.

בואו נגיד שלא הייתם רוצים לראות את גלעד שליט מושפל כך, אז כן... גם אם הם טרוריסטים הם שבויים שלנו כמו שגלעד שליט שבוי של חמאס.

פורסם

מושפלים ? לא יודע , הם קשורים ומכוסי עיניים , אני בטוח שהם לא חסידיי אומות העולם , היא פשוט לא "פוטוגנית" לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים