פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים היי,מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת בBC2. BC1 אומר לי ללכת לבדוק את החיבור אינטרנט שלי (שכנראה הוא בסדר כי מודרן וורפר 2 מתחבר בלי בעייה).עוד מישהו נתקל בבעיה ?תודה.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים סבלתי מזה רבות.הפתרון היה לעזוב את בזק בן לאומי ולעבור ל CCC.כל דבר אחר לא עזר.עכשיו אני משחק חלק ןחבר אחר בבזק בן לאומי ממשיך לסבול מזה.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר אני בכלל בהוט עם ברק 013, סליחה על הבורות אבל מה זה CCC ?ולמה באטלפילד תמיד עושה צרות ?!? זה התחיל עם הבלאגנים בשרתים של בטלפילד 2 על הפיסי (לקח להם איזה שישה פאצטים עד שסידרו את זה) ועכשיו החרא הזה !!! למה הם עושים לי את זה??!
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים CCC הם ספק אינטרנט - http://www.ccc.net.il/הבעיה מופיעה בקומבינציות שונות אצל אנשים שונים , אצלי העניין נפתר לחלוטין לאחר שעברתי ספק (אני עם תשתית הוט גם כן)
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אני עם הוט ונטויז'ן ואין לי בעיה.אומנם לוקח הרבה זמן להתחבר לשרת אבל ברגע שזה מחובר המשחק חלק ורציף.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אם יש לכם וינדוס ויסטה או וינדוס 7 תבדקו ב CMD ש ECN לא מופעל אצלכםNetsh int tcp show global Netsh int tcp set global ecn=disableאחרת לא יתחבר בחיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.