עבור לתוכן

לוח אם לAMD Athlon II X4 635

Featured Replies

פורסם

שלום,

קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה.

האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות.

קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד?

(הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333)

מה ההבדלים בין ה770 ל785G?

תודה לעוזרים!

הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1

פורסם

כל הלוחות הנ"ל "ישודכו" או "יעבדו הכי טוב" עם המעבד הנ"ל.

מה שמשפיע על בחירת הלוח זה האם מתוכנן אוברקלוק רציני ובעיקר מה הדרישות שלך מהחיבורים/פיצ'רים שבלוח..

פורסם
  • מחבר

בעתיד מתוכנן אוברקלוק, אם אני אצטרך אז הוא יהיה רציני..

אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיה מתקדם ושינצל בצורה הטובה ביותר את המעבד.

האם חשוב הSplit Power Plane הזה? (ב770 הוא יותר גבוה)

שאלה יותר פשוטה: בכללי איזה מהלוחות יותר טוב, מפיק ביצועים יותר טובים וכו... וגם איזה CHIPSET יותר מומלץ?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2010 בשעה 22:21:41

אם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך אז פחות חשוב הCHIPSET? או שעדיף בכל מקרה כמה שיותר מתקדם?
פורסם

אף אחד מן הלוחות לא מפיק יותר ביצועים.

+ אף אחת מן ערכות השבבים לא מומלצת יותר אם לא נרשמו דרישות.

פורסם
  • מחבר

המחשב ישמש למשחקים (רזולוציה עד 1280).

לOC איזה לוח עדיף?

פורסם

כל הלוחות שציינת יספיקו לאוברקלוק עם קירור אוויר

שוב- ציין דרישות מהלוח..

פורסם
  • מחבר

אין לי דרישה ספיציפית רק שבעתיד שאני לא יהיה מוגבל עם OC (עד כמה שאפשר) ושיהיה כמה שיותר מתקדם.

ומה לגבי הCHIPSET?

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שיהיה 4 ג'יגה זיכרון DDR3 1333..

פורסם

לצורך הדיון, לוח אם הוא רכיב "פאסיבי" שבניגוד למעבד ולשבב הגראפי אינו מבצע פעולות עיבוד, כל תפקידו הוא להוות תשתית ולקשר בין ערוצי התקשורת השונים של המערכת. לכן, לוח האם לא משפיע על הביצועים. כל ערכות השבבים לתושבת AM3 יאפשרו לך להפיק מהמעבד שלך את מרב הביצועים. ההבדלים ביניהן מסתכמים רק בהיצע התכונות המובנה, וההבדלים בין לוחות המבוססים על אותה ערכת שבבים עשויים לכלול גם שבבי הרחבה נוספים שהוסיף היצרן (עוד חיבורי SATA, USB 3.0 וכו').

כשאתה בא לבחור לוח אתה צריך לוודא שיש בו את כל מה שאתה צריך מבחינת היצע התכונות, כלומר, תמיכה בכמות זיכרון מספקת (כולל אפשרויות הרחבה אם אתה חושב שבעתיד תזדקק ליותר זיכרון), כמות וסוג החיבורים להם אתה זקוק (SATA לדוגמה), כמות חריצי ה-PCI-Ex16 אם אתה מתכנן מערך מרובה כרטיסים גראפיים (וכמובן תמיכה ב-CFX או SLI בהתאם) וכו'. אם מתוכנן OC יש לבחור בלוח אם באיכות בנייה טובה (מבחינה חשמלית) וזה אולי החלק היחיד שקצת קשה ללמוד אודותיו מהמפרט בלבד.

ברגע שמצאת את הלוח שמתאים לך על פי התיאור הנ"ל, קנה אותו, אין טעם להשקיע בלוח יקר יותר המבוסס על ערכת שבבים (או שבבי הרחבה של יצרן הלוח) שמציעה תכונות שאתה לא צריך.

כמו שציין !_Nike_!, כל הלוחות שציינת לא יגבילו אותך ב-OC עם קירור אוויר.

אם אין לך דרישות מיוחדות מהלוח אז אל תפסול גם את GA-MA78LMT-US2H.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על ה880GMAUD2H, איך הוא ביחס ל770TA מלבד זה שהCHIPSET שלו יותר חדש ומתקדם?

הבדל של 40 ש"ח ביניהם...

האם מישהו יודע מה זה ה8+2 CPU VRM power שיש ל770TA והאם זה חשוב?

פורסם

המליצו לי על ה880GMAUD2H, איך הוא ביחס ל770TA מלבד זה שהCHIPSET שלו יותר חדש ומתקדם?

אתה יכול לענות לעצמך בעזרת תשובות למספר שאלות פשוטות.

1. מה יש ב-MA-880GM-US2H שאתה צריך ואין ב-770TA (או בכל לוח אחר מאלה שהוצעו פה וכנ"ל לגבי השוואה בין הלוחות הללו עצמם).

2. על סמך מה מבוססת ההמלצה ל-MA-880GM-US2H? מה הופך אותו ליותר מומלץ (או פחות מומלץ) מלוח אחר?

3. מה נותנת לך ערכת השבבים הזאת שלא נותנת לך ערכת שבבים אחרת?

האם מישהו יודע מה זה ה8+2 CPU VRM power שיש ל770TA והאם זה חשוב?

ווסתי מתח. המספר הראשון מייצג את מספר פאזות המתח למעבד והמספר השני את מספר הפאזות לנתיב ה-HT והזיכרון.

כעקרון יותר פאזות = יותר יציבות חשמלית, אך כמעט כמו בכל דבר אחר בתחום, נתון טכני זה משהו אחד וביצועים (או איכות) בפועל זה משהו אחר. הרבה פעמים כדאי להעדיף שמנגנון ויסות המתח עצמו יהי בנוי מחומרים איכותיים יותר מאשר שיציע תיאורטית יותר פאזות.

כל לוח בנוי כדי לעשות את מה שהוא מיועד ולכן מבחינתך זה נתון די חסר משמעות.

יש לנתון הזה משמעות (ואז יש גם לבדוק את איכות הרכיבים שמרכיבים את המנגנון) יותר גדולה אם אתה מתכנן מראש OC קיצוני ועבודה רציפה ב-OC קיצוני שכזה.

פורסם
  • מחבר

קראתי בכמה מקומות שה770 לא כל כך מומלץ לQUAD ויש לו כמה בעיות של התחממות, מה גם שה880 יותר חדש ויש יותר אופציות לOC וגם הלוח הזה ישמש אותי ל4-5 שנים הקרובות, אז אם אני כבר בוחר לוח אני מעדיף אחד ברמה טובה. לכן אני אלך על הסדרה של ה880 או ה870.

האם ה880GMA הכי משתלם מהסדרה ובטווח המחירים האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים