עבור לתוכן

איך עדיף לחסום גולש מפריע ?

Featured Replies

פורסם

פעם שמעתי על משהו שנקרא חסימה מבוססת חומרה, הכוונה שלפי החומרה שיש במחשב של המשתמש, ככה מתבצעת החסימה

מה עם זה?

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקומך הוא כזה :

מסתכל בלוגים של השרת \ פורום מה שזה לא יהיה ורואה אם לאותו בן אדם יש את אותו IP בכל הודעה

אם כן אז יש לך מזל ואיך שהוא לאותו בן אדם יש אייפי סטטי במקרה זה תחסום את ה IP

במידה ואותו גולש חוזר עם IP אחר או שאין לו IP סטטי פשוט תודיע לו שיש לך את כתובת ה IP שלו

ואתה מתכוון להגיש נגדו תלונה על הטרדה במשטרה (אני יודע שהמשטרה בארץ שלנו לא שווה כלום אבל

אולי תרתיע אותו קצת)

אם כלום לא עובד אז אין לך ממש מה לעשות

אם אתה רוצה להשקיע ולדאוג שמקרים כאלו לא יקרו יותר תשקיע במערכת שמאפשרת למשתמשים להירשם לאתר שלך

תוך כדי שליחת SMS או קבלת SMS מהאתר שלך,לדאוג שלכל משתמש יהיה טלפון אחד ויחיד ואז תוכל לחסום אנשים

בצורה אפקטיבית[br]פורסם בתאריך: 15.08.2010 בשעה 18:15:01

פעם שמעתי על משהו שנקרא חסימה מבוססת חומרה, הכוונה שלפי החומרה שיש במחשב של המשתמש, ככה מתבצעת החסימה

מה עם זה?

כנראה מדובר על תוכנית שרצה על המחשב של הלקוח אוספת נתונים של החומרה ומרכיבה בעזרתם מזהה יחודי למשתמש

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לדעת את זה וגם אם היית יכול זה עניין של שניות לבצע MAC spoofing.

אני מבין אותך בזה אבל לדוגמא מבחינה עובדתית,

את הכתובת MAC של המודם נתב שלי אי אפשר לשנות,בשירות התמיכה שלו אמרו לו שיש כאלה שאפשר אבל לא את שלי,

ולכן אני יותר חושב על כיוון של חסימה לפי כתובת MAC של מודם נתב של גולש שמפריע.

user57202

תודה על העצה אבל אני לא רוצה להקשות למי שאין לו טלפון סלולרי,

פורסם

אתה מבזבז את הזמן שלך על פתרון שהוא לא אפקטיבי בעליל.

כמו שציינו, אתה יכול לנסות חסום לפי כתובת IP או subnet אם ממש מדובר בטווח שניתן למפות.

פורסם
  • מחבר

אז אני רוצה לשאול הפוך

אם אני נכנס לאתר אינטרנט מסויים שבעל האתר אינטרנט זה גם בעל השרת,

האם בעל השרת הזה יכול לדעת מה הכתובת MAC של המודם נתב שלי ?

אם אני לא אומר לו איזה חברה המודם נתב שלי ?

או שרק את הכתובת MAC של כרטיס הרשת שלי הוא יכול לדעת בעזרת יישום של גאווה ?

פורסם

בטח שלא.

על מנת שהוא יכול לדעת אפילו מה כתובת הMAC של הNIC שממנו אתה מחובר הוא חייב לגשת בWMI למחשב שלך שזה חתיכת פרצת אבטחה עצבנית.

אולי זה משהו שהיה נראה הדיוני בתקופת Windows 95-98, אבל ממש לא היום (אם כל הכבוד לבאגים של מייקרוסופט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים