פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים האם אפשרי לחסום גולש מפריע לפי כתובת MAC של המודם נתב שלו ? בצורה חוקית,או שרק חסימת גולש מפריע לפי כתובת MAC של כרטיס הרשת שלו היא חוקית ?כי שאני רושם במחשב שלי בcmdאת הפקודהipconfig /allאז אני מוצא ברשימה את הכתובת MAC של הכרטיס רשת שלי אבל לא את הכתובת MAC של המודם נתב שלי.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אתה רוצה לחסום את המחשב של אח שלך מגלישה בWEB?פשוט תנתק לו את הכבל מהנתב.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים על מה לכל הרוחות אתה מדבר?אם מדובר ברשת האלחוטית אצלך בבית פשוט תצפין אותה בWPA2 עם סיסמא חזקה ותסגור עניין.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים רגע,אתה מדבר על אתר ? אם מדובר על אתר HTTP שברשותך. אז אין לך אפשרות לדעת את הMAC שלו.אתה צריך לחסום IP
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אני מתכוון למצב שהגולש מפריע בפורום ובעל הפורום הוא גם בעל השרת אז לאיזה פורום מפה מתאימה השאלה שלי ?
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר מנה רע לשאול את זה בפורום ?אני אפילו לא מכיר באופן אישי את מנהלי הפורום שפה בכדי להפריע מזמנם במסר האישי
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אתה בטוח שגם אם יש לי שרת אינטרנט אז דרכו אני לא יכול לראות לא כתובת MAC של הגולש המפריע ולא כתובת MAC של כרטיס הרשת של הגולש המפריע ?
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים בלתי אפשריאתה יכול לדעת IP דפדפן ומערכת לפי הבקשה של HTTPאתה יכול לדעת עוד כמה דברים באמצעות JSאבל לא יכול לדעת MAC בשום צורה שידועה לי (אלא אם תחליט להשתמש בACTIVEX שיעבוד רק בIE)
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים תוכל לראות רק כתובת MAC של ה hop האחרון שמגיע אליך.האינטרנט פשוט לא עובד בצורה כזאת.חוץ מזה אין באמת דרך להרחיק משתמש חוץ מלחסום את כתובת הIP שלו וכמובן שאתה יכול לקחת בחשבון שגם הוא יכול לשנות את הכתובת.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אתה גם יכול תמיד לנסות לאתר איפה הוא גר ולשלוח לשם את רוני כדי שיחזיר אותו בתשובהככה לפחות מכניסת שבת עד יציאת שבת יהיה לך שקט
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אני אשאל בצורה אחרת שזה אולי יהיה יותר מובן,איך אני יכול לדעת מה הכתובת MAC של המודם נתב של גולש שמפריע לי,כדי לחסום אותו מלהפריע לי ?אני לא הצלחתי לחסום אותו דרך כתובת MAC של הכרטיס רשת שלו,כי הוא זייף דרך המערכת הפעלה שלו את הכתובת MAC של הכרטיס רשת שלו,אבל לפי הידוע לי יש מודם נתב שבהם אי אפשר לזייף את הכתובת MAC שלהם,בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אתה לא יכול לדעת את זה וגם אם היית יכול זה עניין של שניות לבצע MAC spoofing.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.