עבור לתוכן

2 שאלות: להריץ 2 ICQ ולהוריד יותר מ-2 הורדות בבת אחת

Featured Replies

פורסם

שלום,

כשאני מוריד בעזרת ה-Internet Explorer, אני יכול להוריד רק 2 הורדות בו-זמנית (מאותו שרת), פעם הצלחתי לעשות שזה יוריד לי כמה הורדות שאני רוצה מאותו שרת ואני לא זוכר איך עושים זאת... אשמח אם תוכלו לכוון אותי.

דבר נוסף,

ברצוני להריץ על המחשב 2 ICQ בו-זמנית, אך מבלי לדפוק כלום, זאת אני אומר כיוון שכבר ניסיתי בעבר תוכנה בשם Multi ICQ שלאחר התקנתה כתבה לי שגיאה בכל הפעלה של ה-ICQ... לכן אני מחפש משהו שונה...

תודה רבה לכם.

פורסם

לגבי שאלתך השניה, הבנתי שאפשר לעשות את זה עם תוכנה בשם trillian.

פורסם
  • מחבר

תודה Component,

אך Trillian היא תוכנה הנועדה במקור להתחברות לחשבונות רבים (MSN, Yahoo, ICQ etc) דרך תוכנה אחת, כלומר היא תוכנה שונה מאיסיקיו אך ניתן להתחבר דרכה לאיסיקיו.

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להפעיל 2 תוכנות ICQ על אותו מחשב, ולא תחליף ל-ICQ.

תודה בכל אופן. ;)

פורסם

הוא התכוון שאתה יכול להריץ את ICQ וטריליאן במקביל ואז שתיהם יהיו מחוברים לרשת הICQ...

יש מבין? :)

פורסם

לגבי שאלתך הראשונה תוסיף את הערכים הבאים ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings:

"MaxConnectionsPer1_0Server"=5

"MaxConnectionsPerServer"=5

זה ייתן לך 5 הורדות בו-זמנית.

פורסם

לגבי שאלתך הראשונה תוסיף את הערכים הבאים ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings:

אם אני כותב 10 בימקום 5 זה 10 הורדות?

פורסם

לא, 10 זה 16 (זה בהקסדצימל. בשביל 10 תכתוב a). שכחתי להגיד שה-value צריכים להיות מסוג DWORD ככה שאם אתה עורך אותם, אתה מקבל את האופציה להכניס ערך דצימלי או הקסדצימלי (דצימלי זה מה שאתה רוצה אם זה לא אומר לך כלום המושגים האלו).

פורסם

למיטב ידיעתי, יש הגבלה מסויימת שאחריה אתה לא תצליח להוריד קבצים שלמים ויהיו לך בעיות כלשהן... לא זוכר איפה קראתי את זה ש-5 זה הערך הכי בטוח שם. לדעתי - תחשוב אם אתה באמת צריך להוריד יותר מ-5 קבצים בו"ז (ואם כן, אולי כדאי לך לשקול להשתמש ב-Getright או Flashget...)

פורסם

סליחה שאני נדחף לת'רד אבל איפה להוסיף?

פורסם

סליחה שאני נדחף לת'רד אבל איפה להוסיף?

ב-Regedit.exe) Registry Editor). אתה הולך ל-Key שנקרא HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings ושם אתה מייצר שני ערכים (Value) חדשים מסוג DWORD ונותן להם את השמות והערכים המצויינים לעיל.

פורסם

להוסיף בריגיסטרי (start -> run -> regedit ) :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים