עבור לתוכן

nvidia stereoscopic 3d רק לעשירים?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה:

ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה)

הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2

הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק...

החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד...

העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום)

אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות.

אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...?

יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועדיין אני לא יכול להגיד שאני נהנה לשחק (בגלל ירידת ה FPS)

אז האם NVIDIA פשוט מאפשרת לנו אופציה שהיא לא ברת יישום לגיימר הבייתי?(מחשב שמושקע ב 8-9K)

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל עם HD5850 בודד (עם דרייבר IZ3D) (וגם עם הGTX285 שהיה לי) אני מאוד נהנה מהטכנולוגיה הזאת וברוב המוחלט של המשחקים הפריימרייט שחיק לגמרי, כשמוותרים קצת על חזירות ומבטלים AA אז על אחת כמה וכמה.

פורסם

אם תרצה בנצ'מרק אמיתי מה3D Vision ולא האדום-כחול אז כנס ללינק שבחתימה שלי, תמצא שם אולי כמה עובדות שיעניינו אותך.

פורסם
  • מחבר

אם תרצה בנצ'מרק אמיתי מה3D Vision ולא האדום-כחול אז כנס ללינק שבחתימה שלי, תמצא שם אולי כמה עובדות שיעניינו אותך.

אכן נכנסתי ובאמת נראה שבדקת את העניין לעומק-ביקורת מושקעת,אהבתי לקרוא.

כמה רשמים שלי:

קודם כל נרגעתי בעניין ה FPS -אני רואה שאתה קבלת פחות או יותר את אותו קצב במשחקים(במשחקים הכבדים יותר)-מה שכן אהבתי זה את הטיפם הקטנים שרשמת לגבי שיפור התצוגה לכל משחק.

דבר נוסף:רשמת : תרשו לי רק להסביר איך בעצם פועלת הטכנולוגיה של NVIDIA ובמה היא שונה מהשאר.

ניתן לראות 3D דרך המשקפיים של NVIDIA רק דרך מסכי 120Hz טבעיים מכיוון שהן בהסבר פשוט מפרידות את התמונה שרואים לשתיים ויוצרות

יש להדגיש:שאין ברשותי מסף 100MHZ ואין ברשותי משקפי תלת מימד של NVIDIA ועדיין אני יכול להגיד שאמרתי ואהוו שראיתי את התוצאה.

צריך באמת לנסות את הבדיקה עם הערכה המלאה ולראות את ההבדלים -אם זה שווה את ההשקעה הכספית הנוספת.

אני חושב שהמערכת שלי עומדת בסטנדרט של התלת מימד ואני מתכוון ליישם חלק מהעצות שלך.

והדבר הכי חשוב.. זה אי אפשר לחזור אחורה אחרי שניסית את זה:)

פורסם

תאמין לי שאם אהבת את זה בלי הערכה אתה תהיה בהלם ברגע שתראה את זה עם הערכה :)

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר מקום\חנות שמאפשרת הדגמה?

פורסם

לצערי הרב לא, אך אם אתה מאוד רציני לגבי אפשרות של קנייה של מסך כזה אין לי בעיה להדגים לך את זה בעצמי.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש עמדה בחנות זיגזג והייתה גם אחת בSKYPC אני לא יודע אם עדיין יש

פורסם

כשדיברתי עם זיגזג לפני כמה חודשים כבר לא היה להם את זה.

פורסם
  • מחבר

מה קורה במצב שמחברים את המשקפיים של NVIDIA למסך רגיל(LCD 24") האם לא תראה בכלל בתלת מימד?

פורסם

התוכנת התקנת דרייברים של 3D Vision לא תזהה מסך תומך ולא תאפשר לך להמשיך בהתקנה.

פורסם
  • מחבר

כמה שאני זוכר- במסך כיול יש לך 2 אופציות,

ושאני הפעלתי את תהליך הכיול עם הWIZARD רק של המשקפים, זיהיתי את הצורות רק עם משקפים מקרטון והצלחתי להשלים את תהליך הכיול בהצלחה.

פורסם

באשף ההתקנה יש לך או 3D VISION או 3D DISCOVER שזה המשפקיים הפשוטות. ברגע שאתה בוחר "מסלול כיול" מן הסתם לא תראה יותר אזכורים מהשני.

המסלול של 3D VISION הוא כיול מלא של הציוד

פורסם

הוא נותן לך שני אפשרויות התקנה:

1. 3D Vision - רק למסכים תומכי 120Hz.

2. 3D Discover - למשקפי Anaglyph, המשקפיים של אדום כחול.

ברגע שתבחר באפשרות הראשונה הוא ינסה לאתר את המסך שלך (ראה צילום מצורף שלקחתי).

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב.. שכנעתם את המשוכנע:)

נשאר דבר קטן..

איפה אני יכול לראות הדגמה....זה יפתור את כל ההתלבטות אני מאמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים