פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר ^ הוא טרול . הינה שרשור כתוב שם שהוא לא יצליח להחזיק מעמד עם הציקלאידים צר לי , הוא חמוד . ( זה אתה גם שם ? ) http://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?t=171626 אתה מראה לי לובסאר קיבוצניק ברור שהוא לא יחיה עם ציקלידים!! קובני יכול לחיות איתם! בנתיים הוצאתי אותו ולפי מה שהבנתי אלה ביצים שהיא שומרת עליהם בקרוב יהיה לה ילדים
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אף לובסטר לא יכול לחיות עם דגים כי יקרה אחד משני דברים- הלובסטר יאכל את הדגים - הדגים יאכלו את הלובסטר
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אף לובסטר לא יכול לחיות עם דגים כי יקרה אחד משני דברים- הלובסטר יאכל את הדגים - הדגים יאכלו את הלובסטראפשר להמר מי יאכל את מי?
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אף לובסטר לא יכול לחיות עם דגים כי יקרה אחד משני דברים- הלובסטר יאכל את הדגים - הדגים יאכלו את הלובסטראפשר יש לובסטרים "צמחוניים" שחיים טוב עם דגי נויאפשר לסגור את הדיון זה לא יגיע לשום מקום
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים לובסטר צימחוני ? אני בספק , אולי יש לך קישור ? לובסטר הוא אוכל תחתית "בוטם פידר" קשה לי לראות את זה שהוא אוכל צמחים , האם בכלל בים יש יצור שאוכל רק צמחים קרי אצות ? ולא אוכל דגים קטנים אחרים ? האם המשפט דג גדול אוכל דג קטן איננו נכון ? , אני בטוח שיש חיות שהדיאטה שלהם איננה מוגבלת רק לדבר אחד , אבל רק צימחוני ? אשמח להרחיב ידע בנושא .
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים אופק, לדאוג לבעל חיים זה לא רק לקנות לו אוכל אלא גם לספק לו את תנאי המחייה המתאימים וכאן אתה כושל בתפקידך ובעלי החיים משלמים בחייהם.אין לך ידע בנושא והמעט שאתה "יודע" הוא שגוי מיסודו, שוב אני מציע לך להכנס לאקווה לקרוא מאמרים ולהתייעץ בפורום.בהצלחה
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר צימחוני במרכאות לא התכוונתי שאוכל צמחים אבל פשוט לא טורף ותוקפני כמו סוגים אחרים של לובסטריםולפי מה שאני יודע לובסטר לא יכול לטרוף דג אלה אם הוא פצוע או חולה רק אז הוא יצליח ללכוד אותו ודג באותו גודל לא יצליח לטרוף לובסטר בגלל השיריון והצבתות הוא יכול למור על עצמו וברור שלא שמים לובסטר חלש עם דגים טורפים ולהפך לובסטר תוקפני עום דגי נויואיך אתה מסביר שלחצי מדינה יש אקווריומים עם לובסטרים ודגים שחיים ביחד ורק אני טועה???ולא נראה לי שמה שאני יודע לא נכון אתה מוזמן להביא לי מאמר שאומר שדגים לא יכולים לחיות עם לובסטרים
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים כל הקטע של אקוריום טוב הוא לדמות כמה שיותר את התנאים שיש לדגים בטבע.אני לא מכיר מגדל מקצועי שמגדל לובסטר עם ציקלדים בגלל שבמקום המחיה הטבעי שלהם אין לובסטירים כנראהמה שאתה עשית זה הפרת האיזון הטבעי אז אחד יאכל את השנילפני שאתה מכניס לובסטר או דג תעשה שיעורי בית עליו, מה הדרישות שלו ועם מי הוא מסתדר.תשאל ב AQUA לפני שאתה קונה דג או לובסטר ומכניס לאקוריום.בנתיים כמו שזה נראה הדגים שלך רוצים לאכול אותו אז תוציא אותו ותמסור למישהו כי צער בעלי חיים מה שאתה עושה.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מר אופק המילה שצריך להשתמש בה היא "טריטוריאלי" ולא "צימחוני" או "נחמד" לחילופין מ " לא טורף ותוקפני" טריטוריאלי !אז כן , אני מתאר לעצמי שיש מינים בטבע שהם טריטוראלים יותר או פחות , תלוי גם בתחרות בין המינים . ( הן על טריטוריה והן על מזון ובעונות מסויימות על שמירת צאצאים ) בדרך כלל ( יש מעט יוצאים מין הכלל ) פרט שיש לו טריטוריה משלו ומזון מספק משלו ואין כרגע צאצאים ו / או מתכנן אותם כרגע , הוא/היא יהיו לא יהיו "טורפים ואגרסבים" ולכן , תלוי גודל האקווריאיום התנאים שהוא מספק וגודל הפרטים .
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים - לובסטרים תוקפים בלילה כשהדגים "הןלכים לישון"- לובסטרים משילים את השיריון כל כמה זמן בהתאם לקצב הגדילה ואז הם חשופים לתקיפות דגיםאופק, כמות השטיות שאתה פולט עולה מפוסט לפוסט, להביא לך מאמרים\הוכחות? אולי אבוא להחליף לך מים ולשאוב רפש? .... חתיכת חוצפן, אלה בעלי החיים שלך וזה האינטרס שלך לדאוג לשלומם, קיבלת הפניה לאתר הכי מקצועי בארץ שבו מאות חכמים כמוך הבינו כמה הם לא הבינו לפני שהם נכנסו אליו (בדומה למה שקורה ב HWzone), וההשענות שלך על "כולם מגדלים ככה והולך להם יופי" היא משענת קנה רצוץ. אז סע לשלום חביבי ולך קנה ספק גנרי 500W "אמיתי" וחבר לו שלושה כרטיסי 5970 כי חצי מדינה עושה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.