עבור לתוכן

תרגיל טוב להתמודדות עם סטרס

Featured Replies

פורסם

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

פורסם

לרגע חשבתי שזה לא מכוון נגד היהודים,אולי טעות תמימה בגלל ההאופי של אמריקאים,גם ככה יש הרבה אנשים בארה"ב לרוב צעירים שלא מודעים לזה שהייתה בכלל שואה,אז נכון שהבן אדם בתמונה נראה כמו סטריאוטיפ של היהודי הנוכל שלוקח כסף מכולם,אבל לא נראה לי שזה היה מכוון נגד היהודים.

כול מה שאני אומר,שאם תראה ברחוב את התמונה הזאת לבן אדם שגר בניו יורק,נראה לי שהדבר האחרון שהוא יחשוב שזה אמורה להיות "קריקטורה" של יהודי.

אבל אני חייב לציין שהשם של הספר זה פשוט... :lol:

פורסם

לרגע חשבתי שזה לא מכוון נגד היהודים,אולי טעות תמימה בגלל ההאופי של אמריקאים,גם ככה יש הרבה אנשים בארה"ב לרוב צעירים שלא מודעים לזה שהייתה בכלל שואה,אז נכון שהבן אדם בתמונה נראה כמו סטריאוטיפ של היהודי הנוכל שלוקח כסף מכולם,אבל לא נראה לי שזה היה מכוון נגד היהודים.

כול מה שאני אומר,שאם תראה ברחוב את התמונה הזאת לבן אדם שגר בניו יורק,נראה לי שהדבר האחרון שהוא יחשוב שזה אמורה להיות "קריקטורה" של יהודי.

אלוהים יעזור לנו.

פורסם

זה סירטון שצוחק על הסטראוטיפ היהודי, ללא כל צל של ספק.

לדעתי זה גם היה מצחיק, אני בכלל אוהב את The Onion, יש להם אחלה קטעים.

פורסם

זה ערוץ החדשות האמריקאי הכי אהוב עליי, אין כמו Onion

פורסם

חשבתי שזה סרטון אמיתי... :s07:

פורסם

והמשפט בתחילת הסירטון שנאמר ע"י המגישה:

Later on in the hour, we'll give you tips on how to stretch out your vagina, w/o having a baby.

לא רמז לך כלום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים