עבור לתוכן

חיבור 4 רמקולים + סנטר למערכת ישנה של KENWOOD

Featured Replies

פורסם

חיברתי 4 רמקולים + סנטר. 2 רמקולים הם של המערכת שכמו שאמרתי היא של KENWWOD, מערכת די ישנה, בת 8 שנים בערך אבל די טובה אני בטוח בזה. חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד. עוד סנטר מאותה חברה שלא ידועה {ALPHA TECHNOLOGY למי שמכיר....} חיברתי הכל ביחד זאת אומרת בלי מפצלים הכל מתחבר לתוך כניסה של 2 רמקולים בלבד.

השאלה שלי היא האם זה יכול לשרוף את המגבר במערכת או את אחה הרמקולים? ורציתי לדעת גם אם אני מקבל את ההספק המלא בכל רמקול.

למרות שאני יודע שהסיכוי קלוש.

בתודה רבה מראש, דודי הסטלן. ;)

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני ינווט את החיפוש לפי התוצאות שאני מחפש???

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו יתן לי תשובה ישירה?

פורסם

חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד.

רמקולים של אלפא טכנולוג'י?

אלו רמקולים שחברת Gold Sky מייצרת במפעל עלום שם בסין ואשר נמכרים תחת המותג הפיקטיבי הנ"ל... לחברה הזו אין שום מוניטין בעולם האודיו (בעצם יש - מוניטין שווה ערך לפירלס מנצרת) ואתה כמישהו שמבין טוב מאד ברמקולים, כי אתה יודע מה אתה אומר, צריך היה לדעת זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים