עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

או שזה בהזמנה ויגיע ביומיים הקרובים לכל החנויות כמו כל מוצר ומוצר חדש שהם מכניסים

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמת לב שרשום חסר על כל החנויות? זה כנראה מוצר הטעיה למשוך לקוחות הייתי מוריד את זה במקומך...

כרגע מסומן חסר רק ב 5 סניפים.

פורסם

המוזר הוא של Sapphire אין גרסה עם DDR3 באתר ואפילו במפרט באתר של KSP רשום DDR5 למרות שבכותרת רשום DDR3, לעומת זאת יש כרטיס עם DDR5 ב 65 ש"ח יותר...

מה קורה פה?

פורסם

אשמח להסבר מנציגי TMS כיצד מסילת 12V בספק ה-700W מיועדת לזרם 864W תודה.

פורסם

כנראה לקחו את הזרם המקסימלי בכל מסילה שהוא 18A והכפילו ב4 מסילות.

מפה אתה מקבל 72A כלומר 864W.

הבעיה היא שאני לא מוצא את המוצר באתר הרשמי של FSP.

פורסם

כמובן ש TMS כתבו שטות שהכפילו את מסילות ה 12V ב 4...

אבל לפי 80PLUS הספק נותן 700W להכל (כולל ה 3.3 ו ה5V) וביעילות טובה .

http://www.fsp-group.com.tw/report/FSP700-80GHN(88)_Report.pdf

3 דברים אפשר כנראה להסיק מבקורות על ספקי FSP דומים (אפסילון ואברסט 700) , הוא לא ממש שקט כמו ה SESONIC או ספקים איכותיים אחרים , חלוקת המסילות לא תמיד מתאימה למערך SLI עם כרטיסים "כבדים" , בהרבה בקורות ציינו שיציבות המתחים לאורך הבדיקות היתה לא מדוייקת מספיק ובמקרים מסויימים אפילו די גרוע..

* לספק הספציפי הזה לא מצאתי עדיין ביקורת רצינית ולא בטוח שנכון יהיה לצאת בהכרזות לא מבוססות נגדו..

פורסם

הבעיה שלספק עם הדגם הזה יש שלושה דגמים, מה שבסוגריים משנה (88) (85) (80). אתה קובע לפי הנתונים שההכי טוב מביניהם ובכלל לא בטוח שזה מה שאתה מקבל.

אבל באופן כללי אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי ספקים של FSP.

פורסם

אם זה פועל כמו קינגסטון, עולה כמו קינגסטון ויש לזה אחריות שיש לקינגסטון, זה ממש לא צריך לעניין אף אחד. השבבים האלה dirt-cheap בלאוהכי

מאיפה אתה יודע איך זה פועל ? קנית ?

ואם זה עולה כמו קינגסטון איך אפשר להבדיל בין מקורי למזויף ?

פורסם

מה זה מזוייף??

לא מקורי,

מיוצר על ידי kingsin ונמכר כקינגסטון.

כן, יש דברים כאלה.

אין יותר מדיי איך לדעת, בעיקר לקוות, אבל זה נכון גם לגבי חנויות שמוכרות את זה במחיר המלא, כמו נעלי נייק וכל דבר אחר.

פורסם

אני לא סבור שבתחום הזכרונות יש זיופים. בעיקר, כמו ש-dj-electric אמר, זכרונות הם זכרונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים